Over ons

 Hier kun je alle informatie vinden over ons.

to over ons,  mindfulness & yoga reizen naar sardinieOver ons- Monique

Hallo, ik ben Monique, Samen met mijn Sardijnse man Toni en onze 2 kinderen Jim en Desert, woon ik een aantal jaren op Sardinie, in Sant Antioco om precies te zijn.Toni is geboren op Sardinie,  ik kom uit Nederland en samen hebben weEcolounge Sardinia opgezet.

Ik begeleid de Mindfulness & yoga reizen die we organiseren. Hier laat ik je ervaren hoe je beter kunt ontspannen. Ook wordt je je bewust van spanning die je maakt. En leer ik je die spanning om te zetten in ontspanning. Ik geef je hierbij ook handvatten die je snel en makkelijk kunt inpassen in het dagelijks leven.

Sunny Mind Up

Hiervoor heb ik een eigen aanpak ontwikkeld, Sunny Mind Up. Deze zal ik toepassen tijdens de reizen. Je ontvangt van mij ook mijn boek Sunny Mind Up, waar alles nog eens staat uitgelegd aangevuld met extra oefenmateriaal en opdrachten voor meer beleving.

Mijn mening is,  dat het goed is te beginnen met 2 keer per dag 5 minuten de tijd te nemen voor jezelf. Even de rust op zoeken en  alleen aandacht voor jezelf te hebben. Zo maak je een begin voor een stabieler en evenwichtiger leven, waarin je meer energie en vreugde zult ervaren.

Mijn opleidingen en ervaringen

Zelf heb ik in Nederland, na psychologie te hebben gestudeerd,een studie oefentherapie Mensendieck gedaan en heb ik hierdoor een medische basis gelegd voor het begeleiden van pilates, yoga en mindfulness- en meditatie trainingen. Ik heb een pilatescertificaat gehaald en ook heb ik verschillende meditatie cursussen gevolgd. Vervolgens heb ik dit angevuld met de opleiding tot mindfulness trainer. Ik volg regelmatig masterclasses Qigong, omdat dit ook een onderdeel is van mijn training. Ik blijf me scholen in het verbeteren van mijn yogalessen bij swami Siddharta.

Ik droom van een wereld waar we weer aandacht voor elkaar kunnen hebben, omdat we ontspannen door het leven gaan.

Lodges Sardinie

We wonen op een prachtige locatie net buiten Sant’Antioco aan zee bij de prachtige baai Cala Sapone. Daar zijn we begonnen met de ecolounge vakantieverblijven, een vorm van toerisme vooral gericht op ontspanning en genieten. Deze verblijven vormen tevens de basis voor de verblijven tijdens de ontspanningsreizen. In de buurt van onze Ecolounge zijn een paar appartementjes die we erbij kunnen huren speciaal voor deze reizen. Ook kun je kiezen te verblijven in een van onze lodges en tijdens je verblijf een ontspanningspakket of een aantal losse trianingen te boeken. Zo is het ook mogelijk een pakket te boeken met privé trainingen. Door de rustige ligging midden in de natuur, dichtbij zee, word je al vanzelf ontspannen.  En is het begin gemaakt voor een reis naar binnen op zoek naar innerlijke rust.

 

over ons- Toni is kok op Sardinie bij mindfulness & yoga reizenOver ons – Toni

Toni is geboren op Sardinie, Sant’Antioco om precies te zijn, maar zijn moeder komt van Carloforte( San Pietro) en zijn vader van Sicilie. Op 17jarige leeftijd is hij eerst in Noord -Sardinie en later in Toscane voor verschillende restaurants gaan werken. Even is hij helemaal uit het restaurantwezen geweest, in Nederland, totdat we zijn teruggekeerd naar Sardinie. Door zijn ruime ervaring is hij de Sardijnse keuken meer gaan waarderen, aangezien dit een zeer pure keuken is zonder veel toestanden maar met veel smaak. Dit komt door het gebruik van de goede lokale producten die men hier heeft. Ook neemt men de tijd voor het koken  en… het overbrengen van generatie op generatie van de recepten.

Koken

Toni kookt met veel passie en dat proef je. Hij vindt het belangrijk dat zijn gasten zich prettig voelen en genieten van verschillende smaken. Verblijf je in een van onze lodges, dan kun je ook eens een kookworkshop boeken. Dan ga je samen met Toni in zijn outdoor keuken de meest heerlijke gerechten maken.  Dit gaat op een laagdrempelige manier en onderwijl genietend van een drankje. Alles op zijn tijd!

Zelf zijn we erg enthousiast over het samenvoegen van goede voeding met ontspanning en dit willen wij op verschillende manieren aanbieden.

 

over ons, mindfulness 7 yoga reizen sardinieSardinie is wat mij betreft een heel Mindful eiland en dit gevoel wil ik graag laten ervaren tijdens onze reizen.

Wij ontvangen je graag als gast bij ons op Sardinie!