Prive training

prive trainingen mindfulenss & yoga sardinie Prive training mindfulness

Tijdens een prive training leer je meer rust in je hoofd te krijgen en je meer te ontspannen, waardoor je minder gespannen bent. Met als voordeel dat je er voor jezelf het maximale uithaalt.

 

 

Ben je moe, heb je weinig energie en of weet je niet meer wat jij nu echt wilt? Ben je het contact met jezelf een beetje kwijt geraakt en vind je dat het tijd wordt te leven volgens je hart, maar vind het lastig dit toe te passen?

Je bent niet de enige!

Heel veel mensen hebben last van spanningen, maar hebben vaak niet door dat deze spanningen er zijn en ervoor zorgen dat je minder goed naar jezelf luistert. Je bent druk er moet van alles en er is zeker geen tijd om stil te staan en even te ademen.

Ervaring Naomi

Wat een heerlijke plek hier, het waren 5 onvergetelijke dagen! Roberto haalde mij op van het vliegveld en van Monique, de twee hondjes en katten kreeg ik een warm welkom en meteen een fijn gevoel. Mijn eigen kleine huisje, de Beach lodge, waar ik de prachtige zonsondergang en tegelijk een heerlijk diner bij opat. Jeetje mina wat kan die Toni koken! De sessies met Monique zijn verhelderend, geven nieuwe inzichten, beter adem halen, tai chi, weer adem halen en fijne gesprekken.Ontspanning, daarvoor was ik hier en het voelt goed. Te voet richting zee, wat prachtig en rustig. Weer een heerlijk diner van Toni en en zelfgestookte likeur na, favoriet is Mandarijn. Alhoewel die aarbei met chillipeper is ook wel erg lekker.

Veel gedaan

Een tocht van 3 uur te paard, wat een mooie uitzichten, baaitjes, blauw water, prachtige huizen, mooie natuur. Wel spierpijn uiteraard. Maar dan was daar Marcella, ze gaf me een heerlijke massage en ik ben weer helemaal zen. Even tijd voor mezelf, dat is zeker gelukt. Heerlijk de stilte, de warme zon, de geluiden van de wind, de lieve hondjes en poes die mij kwamen opzoeken en gezelschap gaven. En vooral Monique, wat een fijn mens om te leren kennen en van te leren en Toni met zijn heerlijke gerechten en likeurtjes. Ik heb het hier ontzettend fijn gehad, ook met mezelf, dank!

Naomi

Ervaring Eduard

Eduard, 58 jaar vertelt: Ik had er in eerste instantie niet echt veel mee op, ik heb 40 jaar als koelmonteur gewerkt en wist wel dat het roer om moest, maar niet hoe. Mindfulness en yoga sprak mij ook niet echt aan, ik zag mezelf nog niet op de grond zitten. Maar de locatie en lekker eten spraken me wel aan, dus toch maar gebeld. Gesproken met Monique en afgesproken dat ik zou verblijven in een lodge en samen een plan bedacht in combinatie met mijn wensen. Ok, ik ga ervoor dacht ik. Ik moet zeggen het was heel anders dan ik had verwacht. Mindfulness is eigenlijk helemaal niet zo zweverig als ik voorheen dacht. Monique weet het duidelijk en helder uit te leggen en heeft me laten ervaren hoe ik me ontspannen kan en ook dat ik nu sneller voel als ik gespannen ben.

Thuis:

Ik doe elke dag trouw mijn samengestelde oefeningen en ik mediteer, wie had dat gedacht! Maar ik voel me nu al een ander mens, met meer energie en het lijkt wel of ik 10 jaar jonger ben. Ik heb een keer in de maand een skypesessie met Monique zodat ik weer even een steuntje in de rug heb en ik ben er erg blij mee. Ik vind haar aanpak prettig en precies wat ik nodig had. Niet te vergeten, en voor mij heel belangrijk, was het eten van Toni een topper en maakte het tot een topweek!

Eduard

Hoe ga ik te werk tijdens een prive training?

prive training op maat, mindfulness op Sardinie– samen bekijken hoe jouw dagelijks leven eruit ziet

– bewust maken spanning en waar die zich bevindt.

– spanningen leren los te laten.

– gedachten leren sturen, zodat je rust krijgt in je hoofd.

– handvatten toepasbaar maken in jouw dagelijks leven.

Handvatten

De handvatten, die ik aanreik tijdens deze prive training, zijn makkelijk in te passen en vergen maar weinig extra tijd. Ik ga je tijdens deze dagen leren, hoe je kunt zorgen beter geconcentreerd de dag door te komen. Hierdoor ga je alle dingen, die je moet doen op een dag, beter uitvoeren en houd  je meer tijd over om  leuke dingen te doen. Dit doe je met name door meer in het moment te zijn en hiervan te genieten.

Tijdens deze prive training zal ik je laten ervaren wat ontspanning met je lichaam en geest doet en zul je merken dat het je meer focus geeft. We gaan aan de slag met verschillende technieken om je bewust te worden van de spanningen die je maakt en hoe je deze kunt omzetten in ontspanning. Ook laat ik je ervaren hoe je meer in het moment kunt zijn.

Wat levert het je op?

Als je ontspant kom je in contact met jezelf en leer je de signalen die je lichaam je geeft sneller te begrijpen. Dat je sneller merkt, dat je wat gespannen bent? En  je weet wat je moet doen om weer wat meer te ontspannen? Als je naar je lichaam leert luisteren, zal je hart je ingeven wat jij nu echt wilt en hoef je niet meer zo lang te piekeren.

Stilte

Bij ons kun je de stilte nog horen. Het ruisen van de bladeren, krekels in de zwoele nacht, tjilpen van de vogels hoor je zonder gestoord te worden door overheersende onnatuurlijke geluiden. Stilte en in stilte zijn is goed voor ons. We komen er van bij en het zorgt voor rust in onze geest. Lees hier meer over de voordelen van stilte.

Mijn doel

Ik ben van mening dat we vaak te streng voor onszelf zijn en door meer los te laten en te ontspannen komen we juist meer in onze kracht!

Ik zal niet alleen mindfulness toepassen. Omdat ik een grote tas aan ervaring meedraag op het gebied van Oefentherapie Mensendieck,  psychologie, verschillende vormen uit de yoga, pilates en Qigong, zal ik hieruit steeds op het moment een keuze maken wat geschikt is voor jou. Ik zal tijdens de prive training zoveel mogelijk op jou gericht werken. En ik zal er zorg voor dragen dat jouw vragen beantwoord worden. Ik heb hiermee  al verschillende positieve resultaten bereikt, die je ook kunt hier lezen.  resultaten 

Meld je hier aan

Mindfulnessprogramma van een week

Ervaring Roland

Roland, 43 jaar, heeft een Mindfulnessprogramma op maat gedaan van een week: Heel erg last minute besloten om een privetraject Mindfulness van een week te volgen. De stilte en de rust rondom Cala Sapone in combinatie met de professionele en persoonlijke begeleiding van Monique werken erg heilzaam. Heerlijke week gehad en veel geleerd. Elke avond werd afgesloten met een heerlijk diner bereid door Toni, haar man.

Na een week weer thuis

Ik kon mijn nieuw geleerde technieken meteen in de praktijk brengen. Heftige angstaanvallen in het vliegtuig, maar met de oefeningen ging het een stuk beter. Elke dag doe ik ongeveer 2×10 minuten yoga en de oefeningen. De 1e oefening, hoe voel ik me, is vaak een lastige die moeilijk te vertalen is. Maar oefening baart kunst. Ben nog positiever over vorige week dan ik al was. Ik merk een omslag in mijn gedrag en energie. Eerste dagen geen behoefte aan menselijk contact. Behoefte om oude zaken aan te pakken en orde op zaken te stellen. Voedingspatroon is omgegooid, vergelijkbaar met voedingspatroon Sardinie en ik let constant op wat me energie kost en geeft. Veel gevoeliger geworden voor mensen en hun energie. Heel veel water drinken en max 1 glas wijn per dag, nog geen bier gedronken.

Roland

 

prive trainingen mindfulness & yoga op sardinie

Hoe werkt het?

Zodra je je aanmeldt, gaan we eerst samen bekijken wanneer je een week naar Sardinie zou kunnen komen. Ik help je ook bij alle informatie die je nodig hebt voor het boeken van je reis en verblijf. Je ontvangt van mij een inschrijfformulier dat je voor mij invult en terug mailt. Op basis van jouw wensen zal het programma aangepast kunnen worden.

Verblijf op Sardinie

Dan kom je een week naar Sardinie en verblijf je in het door jouw uitgekozen verblijf. Dit kan in een lodge van ons zijn of een appartement. Je ontvangt van mij een programma met de tijden en locaties van de prive training. Voorafgaand aan de eerste prive training hebben we samen een eerste gesprek. Hierna zal ik met jou op de verschillende stappen doorlopen die nodig zijn om meer rust in je hoofd te krijgen. Ook ga ik je laten ervaren hoe je meer kunt ontspannen en leer ik je meer bewust te worden van de opgebouwde spanning die je maakt en hoe je dit omzet in ontspanning. Gedurende de week op Sardinie hebben we nog 2 keer een 1 op 1 gesprek.

Pakket Sunny mind up

Inhoud:

  • ontbijt en diner op de 3 trainingsdagen.
  • 3 trainingen op maat gemaakt voor jou
  • 2 keer een individueel coaching gesprek tijdens je verblijf.
  • oefenschema op maat voor toepassing dagelijks leven.
  • Boekje Sunny mind up

Prijs

Deze prive training kost met alle hierboven genoemde onderdelen maar 495,00.

Exclusief:

  • *verblijf
  • verzekering
  • vlucht
  • transfer

*De kosten van het verblijf zijn afhankelijk van de periode waarin je wilt komen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en kosten.

Wil je jouw verblijf uitbreiden met meer trainingen en coaching gesprekken, dan kan dit ook. Je kunt zelf aangeven wat je prettig zou vinden of advies aan ons vragen, wat passend zou zijn voor jou.

Meld je hier aan

 

Na 25 jaar samen weer alleen

Na 3, wel intense en zwaar emotionele jaren, vond ik dat het wel tijd was om even op ontdekking te gaan in mezelf. Ik wou mijn ware persoonlijkheid wel eens ontdekken, hoe ver ik stond met verwerken van traumatische gebeurtenissen en terug intens leren voelen. Ik was 25 jaar samen met mijn vrouw toen zij plots door een ongeval overleed, we waren 16 jaar samen en zowel privé als op het werk altijd samen. Dit als gevolg dat het niet meer wij was maar ik. Ik had ondertussen al veel antwoorden gevonden maar bleef toch met bepaalde gevoelens gewrongen zitten en had nood aan meer tools om verder te kunnen. Toen kwam het gevoel en de drang om even alleen op vakantie te vertrekken.

Op zoek

De zoektocht op het internet kon beginnen en zo kwam ik op de site terecht van Sunny Mind Travel. Bij het lezen van Monique haar visie over de eerste keer alleen op vakantie te gaan, wist ik dat zij de juiste persoon was om mij te begeleiden in mijn zoektocht. De beslissing was dus snel gemaakt en het bleek ook de juiste.

Merkwaardige methode

Monique is een vrouw die er op een merkwaardige manier in slaagt met behulp van verschillende technieken dat je veel uit jezelf kan halen. En dit op een heldere niet zweverige manier. Elke dag was er wel een verwondering van de intense beleving  tijdens verschillende oefeningen. De mix van yogaoefeningen, mindfulness, Qigong en meditatie was de juiste combinatie om lichaam en geest beter te leren kennen. De Qigong lessen hebben me bewuster gemaakt en tijdens de ademhalingslessen heb ik geleerd mijn lichaam beter te voelen. De mindfulness heeft mijn ogen terug geopend. Ik geniet meer van al de mooie dingen rond mij. De meditatie is voor mij de meest verwonderlijke ervaring geweest. Het heeft me laten zien wat er allemaal te vinden is in de stilte. Die stilte die je altijd bij je hebt wanneer je je ogen sluit. Als je naar je ademhaling gaat en kan genieten.

Cliche

Het is een Cliché dat we altijd zeggen dat we onze oplossingen soms te ver gaan zoeken. Ik heb nu inderdaad geleerd en gevoeld dat je heel veel oplossingen in jezelf kan vinden. Dit is beknopt geschreven wat ik beleefd heb. Er is zoveel geweest in die 6 dagen. Bedankt Monique dat je me geleerd hebt om terug innerlijke rust te vinden. En me inzichten hebt gegeven waardoor ik heb kunnen loslaten. Er is plaats gekomen om weer intens te genieten van positieve emoties.

Peter

4 english friends, 30 years old, september We booked our own yogatrip at Sunny mind travel. We stayed in the lovely Beach lodge with the most stunning view. Toni cooked every day for us and it was delicious. Monique gave us the most relaxing yoga sessions in the yogahut and showed us the ancient city Sant Antioco. Fully charged we went home thinking we have to do this more often.
4 english friends