Ademreis

ademreis op Sardinie 2020

Wil jij ook weten hoe je zelf jouw leven kunt transformeren in leven met voldoening? Van ziekte naar gezondheid en van stress naar rust? Geef je dan op voor deze levensveranderende ervaring en word je eigen, beste zelf!

Wat is een ademreis eigenlijk?

Allereerst is het een reis naar Sardinie waar de ademhaling het onderwerp van de dag zal zijn. Maar ook maak jij een ademreis naar binnen. Door aandacht te hebben voor je ademhaling breng je de aandacht naar jezelf en richt je je op wat er in jou afspeelt. Dit is een reis naar binnen om te ontdekken wat jou tegenhoudt om dat te doen waar jij gelukkig van wordt.

Ademcoaching gaat over ruimte maken voor alles wat er NU in jouw leven speelt.

Emoties en gevoelens zijn de richtingaanwijzers op jouw pad.

Emoties

We hebben vaak al vroeg geleerd dat veel emoties er niet mogen zijn. We stoppen ze ergens diep weg en ademen niet meer op die plek. Hoe meer we onderdrukken, hoe hoger we gaan ademen, hoe minder zuurstof ons lijf krijgt. Het wegstoppen zelf kost al bergen energie. Vervolgens gaat ons lijf protesteren, kunnen we steeds meer pijn, stijfheid, ontstekingen krijgen…tot we uiteindelijk niet meer in staat zijn om te voelen, met een mogelijke depressie of burn-out tot gevolg.

Wat gebeurt er tijdens deze ademreis?

Je leert jezelf beter kennen doordat je aandacht hebt voor wat er in jou speelt op dit moment. Welke gevoelens of emoties heb je ontkent en zorgen ervoor dat je veel energie verliest?

Ook leer je jouw lichaam beter kennen en word je je bewust van de helende werking van een gezonde ademhaling.

Hierdoor verbindt je je weer met jezelf. En accepteer je niet alleen de mooie kanten maar ook de donkere kanten van jezelf, die nu aan de oppervlakte komen.

Dit geeft je dan alle vrijheid om vrij en licht te leven. Zodat je weer meer energie overhoudt. En kunt doen waar jij goed in bent en gelukkig van wordt.

Hoe ziet de ademreis er praktisch uit?

Ik werk vanuit mijn methode Sunny mind up en dat betekent dat ik eerst begin met lichaamsbewustzijn en ontspanning.

De trainingen zijn 2 keer per dag en duren 2 uur.

Ze zijn buiten dus heerlijk de buitenlucht aan zee. Zo kunnen we goed verse lucht opnemen.

Ik leer je bewust te worden van jouw adem. Je leert hoe je jouw adem kunt herkennen en wat dit over jou zegt.

Ook zal je leren hoe je ademhalingstechnieken kunt gebruiken om te ontspannen in je hoofd.

En gaan we een snorkeltocht maken in de heldere zee hier vol met verschillende vissen.

Mijn methode ontleent technieken uit yoga( pranayama), mindfulness, Qigong, rebirthing., ho’opono opono.

Snorkelen

Snorkelen leert je dieper en rustiger te ademen. Je hebt een pijpje met mondstuk waardoor je alleen door je mond in en uit kunt ademen. Ik heb een paar ademhalingsoefeningen bedacht die we doen met behulp van een snorkel. Mijn idee erachter is dat ik merkte dat ik in een paar dagen retreat vaak mekrte dat het lastig was voor veel mensen te ervaren wat dieper en langzamer ademen inhoudt en hoe je dit doet. De snorkel als hulpmiddel werkt sneller en effectiever. En daarna is het ademen zonder maar dieper in je buik en flanken makkelijker uit te voeren.

Inclusief

Uiteraard wordt je verwend door Toni met lekker eten vers bereid met lokale producten en overnacht je in een van onze lodges of appartementen. Je kunt ook meer info vinden over het verblijf en de maaltijden als je kijkt bij yogavakantie

Wil je weten wanneer en de prijzen, klik hier