Agenda

 Agenda reizen van Sunny Mind Travel 2019

In onze agenda kun je zien wanneer we onze Mindfulness & yogareizen gepland hebben voor dit jaar. Ook kun je hier meteen zien of er nog beschikbaarheid is op de verschillende reizen. Voordat je boekt, stuur ons voor de zekerheid eerst even een mail, het kan soms ineens heel hard gaan. Dit ook omdat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Ook staan er in deze agenda andere reizen die georganiseerd worden door Sardinietrips. Al deze reizen vinden plaats op dezelfde locatie aan zee bij Ecolounge Sardinia.

Kun je alleen in de schoolvakanties?

De laatste reis is in de herfstvakantie. Op Sardinie is het in oktober en november nog heerlijk zomerweer met temperaturen nog rond de 25 graden. Bijkomend voordeel, het zeewater is nog warm.

Kun je alleen op andere data?

Laat het ons weten, we kunnen al een reis aanbieden vanaf 3 personen. Misschien kun je zelf een klein groepje van minimaal 3 personen samen stellen en zo zelf de data bepalen.

Wil je zelf met jouw groep komen?

Laat het ons weten en we plannen samen jouw groepreis of retreat in. We kunnen plaats bieden aan groepen tot en met 16 personen. Ook kun je zelf je programma bepalen en dit eventueel aanvullen met een of meerdere excursies of activiteiten.

Agenda

Agenda, mindfulness reizen op Sardinie

Reizen 2019

Voorjaar

Karmareis : dinsdag 2- zaterdag 6 april

Mindfulness & yoga reis 1: dinsdag 9 – zaterdag 13 april

Verdiepingsreis : dinsdag 11- zaterdag 18 mei

Mindfulness & yoga reis 3: dinsdag 28 mei – zaterdag 1 juni

En Mindfulness & yoga reis 2: dinsdag 18- zaterdag 22 juni

Najaar

Mindfulness & yoga reis 4: dinsdag 17 – zaterdag 21 september

Dan de mindfulness & yoga reis 5 : dinsdag 1- zaterdag 5 oktober

Jin Shin Jyutsu en mindfulness & yoga reis 6: dinsdag 22- zaterdag 26 oktober