Bodyfit

Bodyfit met personal trainer JIm op Sardinie.

Bodyfit is een actieve training. Als je kiest voor het opbouwen van kracht dan geeft Jim deze training. Hij werkt met je aan het verstevigen van de spieren. Maar ook zorgt zijn training voor de juiste vetverbranding en betere bodyshaping.

Ook kan hij advies geven over de juiste voeding voor jou in combinatie met de juiste oefeningen.

Personal trainer

Jim is een personal trainer en heeft zijn opleiding in Nederland gevolgd. Hij is zelf een zeer gepassioneerd calisthenics sporter en weight lifter. En ook volgt hij regelmatig yogalessen en is erg geinteresseerd in de juiste voeding. Hij bestudeert momenteel hoe voeding verschillende trainingsvormen kan ondersteunen, En voor betere shaping van het lichaam zorgt. Ook kan hij je meer vertellen over wat voor jouw figuur de beste voeding is.

Bodyfit

Jim heeft op ons terrein een eigen Calisthenics park waar hij ook de training Bodyfit zal geven. Ook gebruikt hij hier de yogahut voor. Een training Bodyfit zorgt ervoor dat je je weer goed voelt in je lichaam. Dit komt met name omdat je krachtig wordt en meer vertrouwen krijgt in je lijf. Het is een actieve, fysieke les die voor iedereen goed te doen is. Jim past zijn training op jouw conditie aan.

Depressie

Het is onderzocht dat krachtoefeningen, met name armversterkende oefeningen goed zijn tegen depressie. Vroeger waren we veel meer afhankelijk van onze armspieren dan nu. En door deze weer op kracht te trainen verhoogt dit de belastbaarheid. Dat zorgt dat je meer veerkracht hebt om het leven beter aan te kunnen.

Bodymind lessen

Als je graag weer fit wilt worden maar nog niet direct kracht kunt of wilt opbouwen dan is een Bodymind les een alternatief voor Bodyfit. Deze lessen geeft Monique en deze les bestaat uit het opwarmen van het lichaam en een stukje cardio gecombineerd met spierverstevigende oefeningen. Daarna een stukje yoga en ademhaling en afsluiten met een ontspanning en meditatie. 

Bodymind pakketten

Je kunt bij ons verschillende Bodymind pakketten boeken, waar je ook bodyfit trainingen kunt volgen. Als je graag meer lessen wilt volgen of een pakket iets wilt aanpassen op jouw wensen, laat het gerust weten dan maken we het op maat voor jou!

Kundige en persoonlijke begeleiding
Arnold, 49 jaar. Hoofd inkoop
Ik had het Bodymind pakket geboekt en was wel benieuwd naar Calisthenics. Ik had er al eens over gelezen en toen ik dit pakket voorbij zag komen dacht ik, ja dat ga ik doen. Jim geeft een afwisselende les en heeft mij de eerste stappen geleerd om zelf Calisthenics te gaan beoefenen. Hij is zeer gepassioneerd en serieus in zijn begeleiding en let goed op of ik de oefeningen goed doe. Veel geleerd, ik ga er mee door!