Bodymind

Wil je er even een weekend tussen uit?

Heb je tijd voor jezelf nodig ?

Wist je dat met al in 2 uur vliegen hier op Sardinie kunt staan!


weekend weg, mindfulness op sardinie

De batterij is leeg

Ken je dat, dat het je soms allemaal even teveel is? Dat elke vraag al irritatie opwekt bij je en ieder geluid je al doet opschrikken. je bent oververmoeid en ook al ga je vroeger naar bed, het lukt je niet meer om eens lekker te slapen. Je zou het liefst de hele dag in bed willen blijven, maar dan kan niet en uiteindelijk wordt er onrustig van en vind je geen rust meer.

Dit betekent dat de batterij leeg is en dat die moet worden opgeladen.

Hoe doe je dit?

Door even tijd voor jezelf te maken. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Thuis vraagt het gezin aandacht. Op je werk moet van alles nog even af voor het weekend en als je toch eerder weg gaat, kun je dan misschien thuis nog even…

Precies, dit schiet dus niet op.

Wat dan te doen?

Ga er even tussenuit!

  yoga-hut-img_1291-xEven tijd voor jezelf!

Alleen als je er echt even helemaal uit bent, kom je weer tot rust en kun je de batterij weer opladen.

Het zuurstofmasker effect

Ik noem dat het zuurstofmasker effect. Je kent het wel, als je in het vliegtuig zit en de stewardess laat zien waar de zuurstofmaskers zich bevinden. Er wordt dan altijd met klem vermeld, dat je eerst het masker bij jezelf dient op te zetten en dan pas bij je kind. We denken vaak eerst aan onze kinderen en anderen. Zodoende lopen we zelf helemaal leeg totdat we niets meer kunnen. Zorg daarom voor het bij jezelf houden van je energie, zodat je in balans bent. Dan kun je ook aan de juiste personen de juiste liefde en energie geven.

Meer info

Ervaring Selinde

Bedankt Monique en Toni voor jullie oprechte gastvrijheid. Monique, dank je voor de leerrijke lessen en de inzichten die rust brachten in de chaos. Toni bedankt voor het heerlijke, puur natuur, smaakvolle eten. Ik vond het een fantastische ervaring en koester het. Ik zou het fantastische vinden om ooit terug te komen. Het prachtige, sobere Sardini├ź heeft mijn hart gestolen .
Selinde

Ervaring Marion, die een weekje weg boekte met prive trainingen.

Ik heb de reis als zeer positief ervaren. Hierdoor ben ik rustiger, meer ontspannen en met de focus op mijzelf terug gekomen. Ik pas 2 keer per dag 5min. het geleerde toe en dat helpt me om in het nu te zijn. Voor mij was het prettig om een priv├ętraining te boeken, zo lag de focus echt op mij en was de begeleiding op mijn behoeften afgestemd. De begeleiding van Monique was erg prettig, ze is een deskundige, betrokken en aardse vrouw. De omgeving en het heerlijke eten van Toni maakten de reis compleet.
Marion

Hieronder een paar voorbeeldpakketten Bodymind. Mocht je een pakket willen aanpassen dan kan dat.

Bodymind weekend 547,00 euro p.p.

3 overnachtingen in lodge of tent

ontbijt en diner

onbeperkt water, koffie, thee

1 lichaamsmassage met sardijnse kruiden

1 Stiltewandeling 

ochtendmeditatie

1 yogales

1 Bodyfitles

energiebehandeling

Bodymind week 897,00 euro p.p.

7 overnachtingen in lodge of tent

ontbijt en diner

onbeperkt water, koffie, thee

1 lichaamsmassage met sardijnse kruiden

1 Stiltewandeling 

1 kruidenwandeling

ochtendmeditatie

2 yogalessen

2 Bodyfitlessen

energiebehandeling

  • Prijs obv boeking van twee personen in een appartement of lodge
  • Wil je een lodge of appartement voor jezelf, dan is de prijs voor de 3 daagse 697,00 euro. Voor een week betaal je obv eenpersoon 1167,00 euro.