online challenge van Sunny mind travel


Doe je mee aan onze challenge? 

online challenge van Sunny mind travel
Wij moedigen je aan!

We bieden je een gratis online challenge die 6 weken duurt.

Deze challenge heb ik bedacht met als doel bewustwording. Alles wat je wilt veranderen of aanpassen in je leven begint met bewustwording. Eerst word je je bewust van een bepaalde gewoonte en merk je wat dit met je doet. Dan ga je heel bewust voelen wat dit met je doet. Je stelt jezelf de vraag word ik hier gelukkig van of juist niet?

Als het antwoord negatief is dan is het tijd deze gewoonte te veranderen.

Dan is het natuurlijk niet een kwestie van gewoon niet meer doen. Dat is niet zo gemakkelijk. Deze gewoonte of overtuiging zit al zo in je systeem en hoe langer je dit al doet, hoe lastiger het is deze aan te passen.

Eerst is het van belang je bewust te zijn wat het alternatief is. Wat zou je ervoor in de plaats kunnen doen waar je wel gelukkig van wordt?

Dit antwoord komt uit jezelf en word je vanzelf gegeven als je leert je aandacht naar jezelf te brengen in plaats van af te leiden van jezelf.

Tijdens deze uitdaging word je je bewust van jezelf en je gewoonten. De challenge is gebaseerd op de 6 voor mij meest belangrijke elementen:

Voeding

Beweging

Ontspanning

Ademhaling

Zelfreflectie

Karma Yoga

De challenge

Ik daag je uit om deze elementen eens scherp te bekijken en je bewust te worden van jouw leven en hoe deze elementen zich verhouden in jouw leven. Je bent je bewust van hoe jij je dagelijkse dag doorkomt en ik geef je een uitdaging per element om mee aan de slag te gaan. Na 6 weken vertel je me hoe het is gegaan en wat het je heeft geleerd over jezelf.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor deze challenge?

Klik dan hier