Coaching

Waarom coaching en waarom op Sardinie?

coaching op Sardinie

Ben je op een punt aangekomen dat je denkt ik wil dit voortaan anders aanpakken?

Voel je dat je veel energie verspilt ?

Zou je graag willen weten wat jouw levensmissie is?

Zou je graag lichter willen leven alsof alles meer vanzelf stroomt?

Dan is het een goed idee om eens naar ons toe te komen.

Waarom coaching met mij?

Mijn aanpak is erop gericht dat je in een korte tijd al resultaat hebt. In 3 sessies kunnen we al een omslag bereiken als jij hiervoor open staat. Eerst is het belangrijk om je bewust te worden van je probleem of patroon. Dan gaan we dit transformeren in iets dat je wel graag wilt of anders wilt doen. Dit doe ik voornamelijk door je weer in contact te brengen met jouw echte kern, jouw echte zelf. Zo kom je erachter wat je echt wilt. En uiteindelijk zorgt dit ervoor dat je leert wat jouw levensmissie is. Waar jij echt goed in bent, dat je goed af gaat. Dit betekent dat je dan in je kracht staat. Dan gaat alles als vanzelf stromen en heb je niet meer het gevoel tegen de stroom in te gaan.

Waarom op Sardinie?

Sardinie is een prachtig en vooral rustig eiland met nog veel ongerepte natuur. Hiervan maak ik veel gebruik tijdens de sessies. Om weer met jezelf in contact te komen, is het belangrijk ook weer in contact te komen met de natuur.

Maar ook is het een feit dat het heel effectief is even helemaal uit je vertrouwde omgeving te zijn, in een vreemde omgeving. Zodat je je helemaal op jezelf kunt concentreren. En een kort intensief traject zorgt voor een sneller resultaat, dan een keer per week een uur werken aan jezelf.

Meer weten?

Mail ons en dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.