Mindfulness & yoga reis

Kom naar het ongerepte eiland Sardinie voor een mindfulness & yogareis, de ideale locatie om tot rust te komen en te ontspannen!

Dagretreat in Nederland in februari met als thema: Adem jij gezond?

dagretreat adem jij gezond?

Het is alweer 2 jaar geleden dat we in Nederland waren voor een retreat. Nu hebben we besloten weer de stap te wagen en naar Nederland te komen. Samen met Toni gaan we een dagretreat organiseren op twee verschillende plaatsen.

Adem jij gezond?

Tijdens dit dagretreat gaan we samen bekijken hoe het met jouw ademkwaliteit is gedurende de dag. En ik leer je hoe je deze kunt verbeteren. Ook gaan we bekijken hoe het kan dat de ademhaling verandert. Tijdens dit dagretreat ervaar je buiten mijn Bodymind oefeningen ook een stukje coaching vanuit mijn V model en zal je ook zeker oefeningen herkennen uit yoga, qigong en mindfulness.

Dagretreat ” Adem jij gezond?”

Mijn doel is je weer een stukje dichter bij jezelf te brengen om zo weer beter te weten wat je nu echt wilt. Het resultaat na dit dagretreat is, dat je weer een stukje meer bewust in het leven staat en beseft hoe belangrijk een gezonde ademhaling is voor jouw gezondheid. Zo heb je geen andere mening nodig om te bepalen of jij gezond bent. Je leer meer te voelen en zo te vertrouwen op jouw genezend vermogen. Dat vermogen hebben we allemaal en zodra je leert dit aan te voelen, kun je zelf bepalen of je ziek of gezond bent. Hierdoor wordt je onafhankelijk en voel je je gesterkt en krachtig.

Programma

10.00- 10.30 inloop met koffie en thee

10.30- 13.00 ochtend programma bestaande uit Bodymind, wandeling, yoqi, ademhalingsoefeningen.

13.00-14.00 lunch van Toni

14.00- 15.30 ademtest, ademcoaching V model

15.30- 15.45 theepauze

15.45- 17.00 yoqi, ademhalingsoefeningen

17.00-18.00 afsluiting

Locatie en data

zaterdag 5 februari Ede bij studio Angelique

zondag 6 februari Stein bij Studio Soupless ( Rachel)

Opgeven Dagretreat – Adem jij gezond?-

Je kunt je nu opgeven en als je voor 1 december je aanmeldt, dan ontvang je van ons een vroegboek korting op het dagretreat. En betaal je in plaats van 149,00 maar 135,00 euro

Ademreis Sardinie

Wil je echt even helemaal eruit en tegelijkertijd ook bezig zijn met jouw ademhaling op een mooie locatie?

Dan is onze ademreis iets voor jou!