Ervaring Eduard

Ervaring Eduard prive training met monique van Sunny mind travel

Eduard was iemand die wist dat het roer volledig om moest. maar hij wist alleen niet hoe. Toen hij bij mij kwam was hij 20 kilo te zwaar, had schildklier problematiek en had hij niet veel zin meer in het leven. Alles zat tegen volgens hem.

Ik heb bekeken wat in zijn situatie zou kunnen werken. En we zijn rustig aan begonnen met wat ontspannende oefeningen en ademhalingsoefeningen. Hierdoor kwam Eduard er steeds meer achter wat hem nu echt dwars zat. En merkte hij dat hij nog veel negatieve emoties had naar zijn ouders toe. HIer hebben we naar gekeken en via een familie opstelling kon hij hier uiteindelijk op een andere manier mee omgaan en het verleden laten rusten.

Nu heeft hij geen problemen meer aan zijn schildklier, is 15 kilo afgevallen en vind het leven toch zo slecht nog niet!

Ervaring Eduard, zijn verhaal

Eduard, 58 jaar vertelt: Ik had er in eerste instantie niet echt veel mee op. Ik heb 40 jaar als koelmonteur gewerkt en wist wel dat het roer om moest. Maar niet hoe. Mindfulness en yoga sprak mij ook niet echt aan. Ik zag mezelf nog niet op de grond zitten. Maar de locatie en lekker eten spraken me wel aan. Dus toch maar gebeld. Gesproken met Monique. En afgesproken dat ik zou verblijven in een lodge. Toen samen een plan bedacht in combinatie met mijn wensen. Ok, ik ga ervoor dacht ik. Ik moet zeggen het was heel anders dan ik had verwacht. Mindfulness is eigenlijk helemaal niet zo zweverig als ik voorheen dacht. Monique weet het duidelijk en helder uit te leggen. En heeft me laten ervaren hoe ik me ontspannen kan. En ook dat ik het nu sneller voel als ik gespannen ben.

Thuis:

Ik doe elke dag trouw mijn samengestelde oefeningen. En ik mediteer, wie had dat gedacht! Maar ik voel me nu al een ander mens. Met meer energie en het lijkt wel of ik 10 jaar jonger ben. Ik heb een keer in de maand een skypesessie met Monique zodat ik weer even een steuntje in de rug heb. Hier ben ik erg blij mee. Ik vind haar aanpak prettig en precies wat ik nodig had. Niet te vergeten, en voor mij heel belangrijk, was het eten van Toni een topper en maakte het samen met de privetraining tot een topweek!