Ervaringen

Ervaringen deelnemers

Welke ervaringen hebben deelnemers gehad?

Wat heeft het hen gebracht na het deelnemen aan een Mindfulness & yogareis?

ervaringen met de mindfulness & yoga reizen sardinieErvaringen van voorgangers geven je een indruk wat je staat te wachten. Vooral bij het boeken van een ontspanningsreis is het van belang goed te weten of de reis aansluit op jouw wensen. Dus als je op zoek ben naar een Mindfulness & yoga reis, wil je natuurlijk graag weten hoe het voorgaande deelnemers de reis hebben ervaren. Daarom hebben we een aantal deelnemers gevraagd of ze hun ervaring met de reis wilden delen. Hieronder lees je een aantal van de ervaringen van deelnemers aan verschillende reizen.

ervaringen

Resultaten na verloop van tijd

Maar wat gebeurt er na de reis, hoe is de ervaring dan en wat heb je eraan gehad? Dit is misschien nog wel belangrijker,  want de reis is op een prachtige locatie aan zee op het subtropische eiland Sardinie met haar azuurblauwe zee en witte stranden. Dus de reis zelf voelt als een vakantie. Is ook een vakantie. maar omdat het een mindfulness & yogareis is, boek je deze reis ook als kado aan jezelf. Omdat je klaar bent om een verandering aan te brengen in je leven, omdat je graag meer wilt doen met yoga of meditatie. Omdat je vaak gespannen bent en wilt leren meer ontspanning aan te brengen in je leven. Iedereen heeft zijn of haar eigen motivatie en doel.

Hieronder lees je een aantal ervaringen van voorgaande deelnemers. Hoe zij na de reis, verschillende aspecten hebben toegepast en hoe zij hun leven nu ervaren.

resultaat