Even tijd voor jezelf weekend

Wil je er even een weekend tussen uit? Heb je niet veel tijd om langer weg te gaan? Wist je dat met al in 2 uur vliegen hie rop Sardinie kunt staan!


weekend weg, mindfulness op sardinie

De batterij is leeg

Ken je dat, dat het je soms allemaal even teveel is? Dat elke vraag al irritatie opwekt bij je en ieder geluid je al doet opschrikken. je bent oververmoeid en ook al ga je vroeger naar bed, het lukt je niet meer om eens lekker te slapen. Je zou het liefst de hele dag in bed willen blijven, maar dan kan niet en uiteindelijk wordt er onrustig van en vind je geen rust meer.

Dit betekent dat de batterij leeg is en dat die moet worden opgeladen.

Hoe doe je dit?

Door even tijd voor jezelf te maken. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Thuis roept het huishouden en het gezin. Op je werk moet van alles nog even af voor het weekend en als je toch eerder weg gaat, kun je dan misschien thuis nog even…

Precies, dit schiet dus niet op.

Wat dan te doen?

Ga er even tussenuit!

  yoga-hut-img_1291-xEven tijd voor jezelf!

Alleen als je er echt even helemaal uit bent, kom je weer tot rust en kun je de batterij weer opladen.

Wat dacht ervan om een weekend bij ons te verbrengen in een van onze lodges. Je wordt kompleet verzorgd met heerlijke maaltijden van Toni. Als je wilt kun je met mij een paar sessies doen, waarin ik je leer weer bij jezelf thuis te komen en te ontspannen. Tevens zorg ik voor tools die je makkelijk in jouw leven kunt toepassen. Als je thuis bent, kun je zelf de opgedane energie bij je kunt houden.

Het is belangrijk om in balans te zijn en de energie bij je te houden en deze niet te laten wegvloeien. Daarom is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

Het zuurstofmasker effect

Ik noem dat het zuurstofmasker effect. Je kent het wel, als je in het vliegtuig zit en de stewardess laat zien waar de zuurstofmaskers zich bevinden. Er wordt dan altijd met klem vermeld, dat je eerst het masker bij jezelf dient op te zetten en dan pas bij je kind. We denken vaak eerst aan onze kinderen en anderen. Zodoende lopen we zelf helemaal leeg totdat we niets meer kunnen. Zorg daarom voor het bij jezelf houden van je energie, zodat je in balans bent. Dan kun je ook aan de juiste personen de juiste liefde en energie geven.

Als je niet te lang weg wilt kun je er ook voor kiezen een weekend te komen of en mid week. Informeer bij ons voor de mogelijkheden en prijzen!

Meer info

Ervaring Selinde

Bedankt Monique en Toni voor jullie oprechte gastvrijheid. Monique, dank je voor de leerrijke lessen en de inzichten die rust brachten in de chaos. Toni bedankt voor het heerlijke, puur natuur, smaakvolle eten. Ik vond het een fantastische ervaring en koester het. Ik zou het fantastische vinden om ooit terug te komen. Het prachtige, sobere Sardinië heeft mijn hart gestolen .
Selinde

Ervaring Marion, die een weekje weg boekte met prive trainingen.

Ik heb de reis als zeer positief ervaren. Hierdoor ben ik rustiger, meer ontspannen en met de focus op mijzelf terug gekomen. Ik pas 2 keer per dag 5min. het geleerde toe en dat helpt me om in het nu te zijn. Voor mij was het prettig om een privétraining te boeken, zo lag de focus echt op mij en was de begeleiding op mijn behoeften afgestemd. De begeleiding van Monique was erg prettig, ze is een deskundige, betrokken en aardse vrouw. De omgeving en het heerlijke eten van Toni maakten de reis compleet.
Marion