F.A.Q.

 Hier vind je meestgestelde vragen en de antwoorden van ons.

 faq ,lichaamsbewustwording; 5 tps om weer met jezelf in contact te komen.Hoe kan ik een reis boeken?

Als je een keuze hebt gemaakt welke reis je wilt boeken, kun je je aanmelden via de button meld je hier aan. kun je ons een mail sturen of bellen en vragen naar de beschikbaarheid van de reis naar keuze. Ook kun je ons om advies vragen indien je geen keuze kunt maken. Nadat de beschikbaarheid is gecheckt ontvang je van ons een reserveringsformulier.

Met wie werken jullie samen?

Voor wat betreft de maaltijden proberen we zoveel mogelijk met de lokale bevolking hier op Sardinie samen te werken en zullen ook voor de maaltijden zoveel mogelijk lokale producten gebruiken die biologisch zijn bewerkt. Ook is het mogelijk om hier een reis te organiseren als docent zijnde met je eigen groep. Wij verzorgen dan het verblijf en de organisatie. We hanteren een schuif aan eet mee formule. Dit houdt in dat Toni graag kookt wat er die dag vers wordt aangeboden en jullie wil verrassen met zijn maaltijden.

 

Zijn jullie locaties duurzaam?

Ja, alle maaltijden worden verzorgd bij onze lodges van Ecolounge Sardinia en we hebben duurzaamheid hoog in het vaandel. Enkele voorbeelden zijn de compostering van voedselafval, gebruik maken van uitsluitend verse, biologische en lokale producten, gebruik maken van regenwater, stimuleren verkoop plaatselijke en handgemaakte natuurlijke producten, de maaltijden worden altijd vers bereid. Ook wordt het afval gescheiden en gerecycled.

Hoe snel weet ik of er beschikbaarheid is op een reis?

Zodra je ons belt of mailt kunnen wij de beschikbaarheid voor je checken. Doorgaans zullen wij hier meteen of binnen een werkdag antwoord op hebben. In dringende gevallen vragen we je vriendelijk je telefoonnummer bij ons achter te laten, zodat we je sneller van dienst kunnen zijn.

Hoe vindt de betaling plaats?

Bij ons betaal je niet via het internet. Na boeking en ontvangst van jouw ingevulde reserveringsformulier, ontvang je een factuur van ons met een bankrekening nummer waar je de (aan)betaling naar over kunt maken. Na aanbetaling is je deelname dan definitief.

Kan ik ook met mijn bedrijf of organisatie op reis met jullie?

We hebben de mogelijkheid reizen samen te stellen die op maat voor jullie bedrijf of organisatie worden gemaakt.

Gaan de reizen altijd door?

Bij veel reizen op onze site geldt het vereiste van een minimum aantal deelnemers, beneden welk aantal de reis niet kan worden uitgevoerd.We houden je hiervan op de hoogte en je krijgt zo snel mogelijk van ons bericht zodra de reis doorgang heeft. Zodra de reis doorgaat, wordt dit op de site vermeld met garant vertrek of het aantal plaatsen dat nog beschikbaar is, in de agenda.

Hoe neem ik contact op met jullie?

De meeste correspondentie doen wij via mail, ook vanwege het feit dat we op Sardinie wonen. We zorgen ervoor je altijd binnen 12 uur te antwoorden.

Voor sneller antwoord kunt u ons altijd telefonisch bereiken:
00393450514357

0031-102614073( dit is een ned. vast nummer wat doorgeschakeld staat via ons internet, dus je belt tegen nederlands vast tarief)

 

Wat zijn de betalingstermijnen?

Dat hangt af van je moment van boeking:

  • Bij boekingen die plaatsvinden 4 weken of langer voor aanvang van de reis: het gehele bedrag ineens of 30% van de reissom binnen 72 uur na boekingsbevestiging. De overige 70% uiterlijk 4 weken voor vertrek.
  • Bij boekingen die plaatsvinden binnen 4 weken voor aanvang van de reis: 100% van de reissom binnen 48 uur na boekingsbevestiging.

*Voor sommige reizen kan deze betalingstermijn langer zijn. Dit staat dan aangegeven op de factuur.

Annulering

Voor annulering en dergelijke zijn de algemene voorwaarden van Sardinietrips van toepassing.

Moet je bepaalde ervaring hebben voor het boeken van een reis ?

Er is in principe geen speciale ervaring vereist voor onze reizen. Tenzij dit extra vermeld wordt.

Wat is het voordeel van reizen boeken via jullie?

Het voordeel is dat wij op Sardinie gevestigd zijn en dus ook een contactpersoon ter plekke voor je zijn. We kennen het gebied als geen ander en mocht je je verblijf willen verlengen kan dit ook. Er is geen organisatie die ertussen staat dus dat scheelt in de kosten.Wij bieden alleen reizen aan voor kleine groepen, omdat we het belangrijk vinden dat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Verder hechten wij veel waarde aan gezond eten en het belang van goede maaltijden, en staan we garant voor een verblijf met zorgzame, smaakvolle maaltijden uit de Italiaanse keuken.

Kan ik ook tickets boeken via jullie?

Het verschilt per reis of de tickets erbij in zitten of niet. Dit staat duidelijk vermeld bij iedere reisbeschrijving. Het beste kun je het vliegticket zelf via internet boeken. Wij kunnen je dan suggesties van sites en luchtvaartmaatschappijen geven.

 

Zijn jullie aangesloten bij de ANVR of SGR?

Deze vraag wordt ons vaak gesteld, maar wij zijn een in Italie gevestigd bedrijf en kunnen daarom ons niet bij deze Nederlandse verenigingen aansluiten. Maar daar hebben wij een oplossing voor gedacht. Je kunt een extra annuleringsverzekering bij ons afsluiten. Dan betaal je dan 25 euro extra bij je boeking en daarmee verzeker je de gehele reissom af. Zo krijg je bij annulering tot 24 uur voor aankomst de gehele reissom gerestitueerd.