Mindfulness & yoga reis

Kom naar het ongerepte eiland Sardinie voor een mindfulness & yogareis, de ideale locatie om tot rust te komen en te ontspannen!

Gratis deelname gewonnen !

gratis deelname gewonnen aan een mindfulness & yoga reis van Sunny mind travel Sardinie.

 gratis deelname gewonnen aan een mindfulness & yoga reis op SardinieGratis deelname gewonnen.

Hieronder een verslagje van Solveig van Wijngaarden. Zij heeft deze zomer de eerste gratis deelname aan een van onze mindfulness & yoga reizen gewonnen. We hebben besloten om 2 keer per jaar een gratis plek te verloten. De eerste keer was deze zomer. En we mochten Solveig het goede nieuws vertellen.

Verslag Solveig

“Afgelopen zomer was ik de gelukkige winnaar van een gratis plaats in de september reis bij Sunny mind travel! Ik heb 3 rondjes door de kamer gedanst toen ik de video toegestuurd kreeg waarop Desert uit een grote vaas met briefjes mijn naam trok! (Met een moeilijk gezicht, want wát staat daar nou voor naam?! Haha)

Wat een geluk had ik!! Precies op een punt in mijn leven waarop ik het heel erg goed kon gebruiken.

Een vriendin meegevraagd.

Ik heb toen een vriendin gevraagd om ook mee te gaan en die riep meteen JAA, ik ga NU vrij regelen van mijn werk! Daarna tickets geboekt en koffer gepakt en toen stonden we ineens op Sardinië. De paar dagen leken wel 2 weken, zo’n impact had het op ons. We hebben ontzettend genoten en een heleboel geleerd. De groep was heel erg gezellig maar ook serieus bezig en het was fijn om naar elkaar te kunnen luisteren en elkaar te kunnen ondersteunen wanneer dat nodig was.

De reis sloot goed aan bij de coaching die ik in Nederland al volgde en het heeft me ontzettend veel gebracht. Na begin deze zomer overspannen in de ziektewet terecht te zijn gekomen, heb ik de moed gevonden om mijn leven om te gooien en mijn hart te volgen. Ik ben vlak na de reis gestart als zelfstandig (digitaal) kunstenaar, iets wat ik stiekem altijd al wilde, maar niet durfde te doen. En het gaat hartstikke goed!

Heel veel dank aan Monique en Toni, die ons verblijf onvergetelijk hebben gemaakt. En we komen zéker weer terug!”