Het programma

programma sunny mind travel reizen sardinieWat is het programma gedurende je verblijf en wat kun je verwachten?

Aankomstdag

Je komt aan op dinsdag en wordt eerst naar je verblijf gebracht. Daar kun je even bijkomen van de reis en je opfrissen. Je verblijft in eenĀ appartement of in een lodge.

In de namiddag zal de eerste bijeenkomst zijn en zal ik jullie welkom heten bij ons. Hier leg ik nog meer uit over het programma de komende dagen. En ook zijn er dan wat huishoudelijke mededelingen. Hier is ook ruimte voor vragen.

Daarna zal ik een klein begin maken met een eerste korte kennismaking met mijn methode Sunny mind travel.

Het programma tijdens de daarop volgende dagen

8.30 ontbijt

10.00-12.00 ochtendtraining in yogahut

13.00 uitgebreide verse sardijnse lunch

16.30-18.30 namiddag training op strand of andere locatie

19.00 diner

Woensdag, donderdag en vrijdag zal ik om 8.30 uur het ontbijt voor jullie klaar maken en om 10.00 uur gaan we een ochtendtraining doen in onze yogahut. Deze zal gericht zijn op meditatie, yoga en een klein beetje coaching. Om 13 uur zal er een uitgebreide lunch voor jullie klaar staan, helemaal vers bereid door Toni. Nu kunnen jullie culinair genieten van alle heerlijke locale producten. Daarn heb je de rest van de middag om te doen waar je zin in hebt. Je kunt naar het strand gaan, maar ook lekker in je eigen ligstoel voor je accommodatie luieren of lezen. Dan aan het einde van de middag spreken we af op het strand of op een andere mooie locatie in de natuur en zal de namiddagtraining van start gaan. Hierin zal de nadruk liggen op ontspanning, mindfulness en ademhaling. Tijdens beide trainingen is er altijd ruimte voor evaluatie en vragen. Een van de namiddag trainingen zal een wandeling zijn langs de prachtige verlaten kust.

Dan is het tijd voor het diner. Ook hier wordt door Toni alles verzorgd. Daarna heb je de avond verder voor jezelf.

Tijdens de reis kun je altijd een beroep op mij doen als je even iets wilt bespreken.

Verlenging

Wil je nog meer uit je reis halen, dan kun je ook langer blijven. Je kiezen om pakket B te boeken en dan nog 2 prive trainingen met mij te hebben met aansluitend gesprek. Zo kun je samen met mij nog wat inzoomen op dingen die bij jou naar boven zijn gekomen. Voordeel is dat je alles wat je in de eerste drie dagen hebt gedaan zo wat kunt laten bezinken. Tijdens de extra dagen zullen we ook gezamelijk in de ochtend en in de avond een langere meditatie doen. Zo kun je hier ook alvast een begin mee maken en dit zo voort te zetten als je thuis komt.

Wat word er van jou verwacht?

  • Alles wat we je aanbieden is vrijblijvend, voel je vrij om alleen dat te doen wat jij fijn vindt.
  • Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga en of meditatie.
  • Het is prettig om makkelijk zittende kleding aan te doen voor de trainingen.