Individuele coaching reis

individuele coaching reis sardinie

Ben je benieuwd of een individuele coaching reis iets voor jou is, kijk dan naar deze vragen.

 • Wil je wel eens weten wie je echt bent en wat jouw levenspad is?
 • Is het tijd om het roer om te gooien in je leven?
 • Vind je dat je weinig energie overhoudt voor jezelf?
 • Wil je weten of je huidige baan nog bij je past of dat je op zoek gaat naar andere uitdagingen?
 • Loop je vast op je werk en weet je niet hoe je dit het beste oplost?
 • Vind je dat jouw talenten niet tot uiting komen op de werkvloer?
  Zit je in een outplacement traject en wil je vooral bij jezelf blijven en zorgen dat je de juiste keuzes maakt?
individuele coaching reis

Vind je veel herkenning in deze vraag, dan is het aan te raden eens individuele coaching reis te doen.

Neem nu de regie over je leven in handen!

Als je niets onderneemt om uit je situatie te komen, dan stapelt stress zich alleen maar op. Dit kan leiden tot burn out of andere klachten. Maar jij kunt je situatie veranderen en weer gelukkig worden. Als je weer de regie terugpakt over je leven en het beste uit jezelf te haalt.

Wat heb je geleerd na een individueel traject?

 • Je hebt inzicht in je werk en neemt de juiste keuzes.
 • Ook sta je in je kracht. Hierdoor kun je discussies op de werkvloer met collega’s of directie beter aan.
 • Je weet wat je waard bent en dat is voor jou prettig maar ook fijn voor je werkgever en collega’s. Zo is het voor hen ook duidelijk wat ze aan jou hebben.
 • Je hebt concreet een beeld gekregen waar jouw kwaliteiten liggen en kunt deze inzetten.
 • Je hebt meer vertrouwen in jezelf gekregen en hebt op tijd door wat je wel en niet aan kunt. Zodat je tijdig aan de bel kunt trekken om Burn- out klachten te voorkomen.

Waar ga je naartoe?

Het mooiste eiland in de Middellandse zee; Sardinië!

Sardinie is vooral bekend om haar prachtige tropische stranden, ongerepte natuur en vooral veel ruimte. In het Zuidwesten van Sardinië liggen onze lodges. Deze bijzondere plek biedt een schitterend uitzicht over zee met elke avond schilderachtige zonsondergangen in zee. Maar bovenal hoor je hier de stilte nog. Hier kom je helemaal tot rust zodat je je alleen op jezelf kunt focussen. Toni legt je in de watten en kookt elke dag weer een heerlijke verse maaltijd voor je. En ik begeleid je in jouw proces en geeft je weer richting om zelf door te kunnen gaan als je terug bent in Nederland. Ook zorgen we dat je voldoende tijd voor jezelf hebt, zodat je ook van de omgeving kunt genieten. Of gewoon helemaal niets doen. Je kunt hier meer lezen over ons.

Waarom een individuele coaching reis met Monique?

Monique: Mijn aanpak is erop gericht dat je in een korte tijd al een effectief resultaat hebt. In 3 sessies kunnen we al een omslag bereiken als jij hiervoor open staat. Door weer contact te maken met jezelf, ga je weer helder inzien wie je echt bent en wat je echt wilt. Zo kun je op alle vragen een echt antwoord geven wat bij jou past. Ik zet je weer in je kracht en hierdoor ga je lichter leven. En gaat alles de juiste kant op stromen. Ik maak gebruik van het V model, dat ik speciaal ontworpen heb voor individuele coaching. Je doorloopt 6 stappen. Vertraag, voel, vereenzelvig, veradem, verbind en vergeef. Hierdoor vertroot je je zelfinzicht en kun je jouw vragen vanuit je hart beantwoorden.

individuele coaching reis

Mijn kenmerken zijn:

Doelgericht, aandachtig, direct, humor, eerlijk, respectvol, toegewijd, liefdevol.

Mijn manier van werken bevat:

mindfulness, yogavormen, meditatievormen, ademhalingstechnieken, dans en beweging, ontspanningstechnieken, familieopstellingen, Jin Shin Jyutsu, Qigong.

Mijn eerste kennismaking met een – zorgen voor mezelf- reis, individueel coaching door Monique. Waardoor ik thuis nu toch ander reageer! Geen slachtoffer zijn, verwerking van een relatie door te vergeven, houdingen aanpassen en juiste ademhaling, klanken voor de verschillende chakra’s, het is allemaal helend voor mij.
Al was ik mij in mijn hoofd bewust van dat psychische klachten zich uiten in mijn lichaam, door de oefeningen werd ik me hier toch meer bewust van waar. Hoe meer ik tijd vrij maak voor mezelf, hoe meer ik bewust word van het drukke moeten. Monique geeft in haar training aan dat het ook anders kan, rustiger mag en dat werkt voor mij. Zo kan ik zijn wie ik wil zijn en voor anderen er zijn.
Laatste noot. Monique vroeg in een gesprek wie ik ben, welnu ik ben een jonge vijftiger die naar Sunny mind terug komt omdat ze het verdient! Dank u Monique en Toni!

– Hilde

Waarom op Sardinië?

Sardinië is een prachtig en vooral rustig eiland met nog veel ongerepte natuur. Hiervan maak ik veel gebruik tijdens de sessies. Om weer met jezelf in contact te komen, is het belangrijk ook weer in contact te staan met de natuur.

Voordelen van Sardinië

 • Ongerepte natuur
 • De stilte
 • De ruimte
 • Andere manier van leven “ la dolce far niente”
 • Heerlijke, lokale en biologisch geteelde producten
 • Sessies in de natuur, aan zee

Even uit je comfort zone

Maar ook is het een feit dat het heel effectief is even helemaal uit je vertrouwde omgeving te zijn is heel effectief. Zodat je je helemaal op jezelf kunt concentreren. En een kort intensief traject zorgt voor een sneller resultaat, dan een keer per week een uur werken aan jezelf. Vooral ook omdat je buiten de trainingen de ruimte en tijd hebt om dit even voor jezelf te laten bezinken en uit te proberen.

Ervaring Annet- eigenaar apotheek, 53 jaar

Een heerlijke week gehad…! Een week waarin mijn hoofd uitgezet kon worden en de mogelijkheid werd gecreeerd om meer te voelen wat er om me heen gebeurt. Dit laatste werd mogelijk gemaakt door door de aandacht / trainingen van Monique. De trainingen, die een mix zijn coaching, mindfullness en yoga … een prachtige combi. En dit alles in een heerlijke relaxte setting in de prachtige omgeving van Zuid Sardinie. De omgeving, die ook de mogelijkheid bood om een mooie wandeling te maken, te relaxen aan het strand, een duik te nemen de azuurblauwe zee, het stadje Antonioco te bezoeken of een wijntje te drinken bij Mario aan het strand. Alle dagen werden afgesloten met een overheerlijke Italiaanse maaltijd die door Tony bereid werd. Mijn enthousiasme is moeilijk onder woorden te brengen. Je moet het gewoon ervaren… een aanrader voor iedereen… ik kijk er met heimwee op terug!