Mindfulness & yoga reis

Kom naar het ongerepte eiland Sardinie voor een mindfulness & yogareis, de ideale locatie om tot rust te komen en te ontspannen!

5 voordelen wanneer je jouw innerlijke kracht versterkt.

innerlijke kracht versterken thema van Sunny mind travel sardinie

Waarom zou je je innerlijke kracht willen versterken?

hieronder de 5 voordelen:

1- Zo leer je wie jij echt bent.

2- Je luistert weer naar je hart

3- Dan weet je wat jij wel en niet wilt.

4- herkent sneller lichamelijke signalen en hierdoor verbetert je gezondheid

5- Je voelt je sterker en stabieler.

 

Als we leren over mindfulness is een van de eerste dingen die we leren, dat we mildheid voor onszelf moeten betrachten. Hierdoor ontstaat vaak verwarring met zelfdiscipline. Mild zijn voor jezelf betekent niet jezelf voor de gek houden, zoals je brein weleens doet. Dus excuses verzinnen om oefeningen niet te doen, even geen meditatie vandaag want het is zo druk enz. Misschien denk je wel, ik ga lekker twee keer per jaar op een yoga reis. Hier leer ik het een en ander en ben ik weer helemaal zen. Dan kan ik er weer even tegenaan. Maar dat lijkt meer op de diabetes patient, die braaf zijn medicatie inneemt en dan lekker aan de taartjes en andere zoetigheden gaat.

Inzet

Inzet is wel vereist als je iets wilt bewerkstelligen. Het is geen kwestie van even ontspannen en denken dat je er weer even tegen kunt. Het is belangrijk om in te zien wat je in je dagelijks leven kunt inpassen om een prettiger leven voor jezelf te creeeren. Natuurlijk leer je dit niet in een keer en is er telkens wel weer iets anders wat je kunt aanpassen. Maar een klein begin maken door je hiervoor in te zetten is echt noodzakelijk.

Wat is innerlijke kracht

Je innerlijke kracht zorgt ervoor dat je  je stabiel voelt. Het is je vertrouwde basis waar je op  terug kunt vallen als je dat nodig hebt. Voor velen van ons is deze basis een beetje verdwenen door de jaren heen en door alles wat we hebben meegemaakt. Maar in ieder van ons zit deze innerlijke kracht. Het is alleen zaak deze weer te ontdekken en dan er goed voor te zorgen. Bijvoorbeeld met yoga kun je innerlijke weerstand voelen voor een houding. Je weet eigenlijk niet waarom maar je merkt dat je deze houding niet zo graag doet. Dan is het interessant dit te onderzoeken bij jezelf. Wat gebeurt er met je, wat zegt de houding je, wat is het voor weerstand? Door deze weerstand te ontdekken en zo toe te laten en op te lossen, versterk je je innerlijke kracht. Het geeft je een groot gevoel van overwinning en groei. Overigens niet te verwarren weer met pijn. Pijn is niet goed en dat betekent alleen dat je je lichaam aan het overbelasten bent.

Stabiele basis

Dit heeft zoveel impact op je verdere leven. Alleen met een stabiele basis kun je verder bouwen, denk maar aan een huis, dat heeft ook een goede fundering nodig. Met deze innerlijke kracht kun je ook alles aan. Heb je goede voornemens? Zonder deze kracht heb je geen kans om ze ook vol te houden. Wil je fysiek ook meer in vorm geraken, of afvallen? Ook hiervoor heb je jouw innerlijke kracht nodig. Wil je van een verslaving af? Je raadt het al……Versterk je innerlijke kracht!

 

Sunny mind travel

Versterk je innerlijke kracht is het thema van 2018 dus zeg je, ik wil dit graag leren, stuur me dan een mail of bel even en dan bekijken we samen wat voor jou de meest passende oplossing is.

meer info

Sunny mind travel is onderdeel van Sardinietrips.