Lifestyle coaching Blue zone reis

Lifestyle coaching reis naar een van de 6 Blue zone gebieden van de wereld, Sardinie. Wil jij ook ervaren hoe het is om op een meer bewuste manier in het leven te staan en minder te consumeren? Ervaren wat het met je doet als je weer dichter bij de natuur staat? Dan is deze reis een echte aanrader voor jou!

Wat betekent Blue zone eigenlijk?

Sardinie is een Blue zone gebied. Wat houdt dan in? Dat houdt in dat mensen hier in verhouding gezonder oud worden. Er leven op Sardinie de meeste honderjarigen samen met nog 5 andere plekken op de wereld. Er spelen een aantal factoren een rol hierbij, namelijk:

Sober leven

Minder stress

Sober leven

We hebben steeds meer nodig of althans dat denken we. Maar met minder leven maakt vrij. Consuminderen geeft rust. En tevreden zijn met wat er is maakt gelukkig.

Minder stress

Stress is onderdeel van het leven, stress hoort bij het leven. Maar niet dagelijks 24 uur per dag. Leren rust te nemen wanneer het lichaam hier om vraagt. Of niet bang zijn om nee te zeggen hoort bij een leven met minder stress. Opkomen voor jezelf en echt goed voor jezelf zorgen, begint met leren wat je echt nodig hebt en wat niet. Let wel, stress is nodig in het leven en het gaat erom hoe je met stress omgaat.

Wat gebeurt er tijdens deze lifestyle coaching reis?

Ik laat je ervaren hoe je met minder kunt leven, door je een week lang deelgenoot te maken van onze way of living hier. Je gaat samen met mij een aantal onderdelen integreren in je dag en ervaren hoe dit voelt.

Je leert jezelf beter kennen doordat je aandacht hebt voor wat er in jou speelt op dit moment. Welke gevoelens of emoties heb je ontkent? Wat vraagt veel aandacht en zorgt ervoor dat je veel energie verliest?

Ook leer je jouw lichaam beter kennen en word je je bewust van de helende werking van een gezonde ademhaling.

Hierdoor verbindt je je weer met jezelf. En accepteer je niet alleen de mooie kanten maar ook de donkere kanten van jezelf, die nu aan de oppervlakte komen.

Dit geeft je dan alle vrijheid om vrij en licht te leven. Zodat je weer meer energie overhoudt. En kunt doen waar jij goed in bent en gelukkig van wordt.

Hoe ziet de lifestyle coaching reis er praktisch uit?

Zoals mijn V model begint zullen we ook deze week de toon zetten door eerst te vertragen. En veel lichamelijke activiteiten in te zetten om je weer bewust te worden van je lichaam en je ademhaling.

De meeste activiteiten zijn buiten op locatie aan zee of in mijn overdekte yogahut.

Mijn methode ontleent technieken uit yoga( pranayama), mindfulness, Qigong, rebirthing., ho’opono opono.

Programma maandag en dinsdag

6.30 wakker worden met kort ritueel nog in bed

7.00 wandeling

8.00 Bodymindles

9.30 ontbijt

10.15 vrije tijd

17.00 yin yoga les

19.30 diner lichte maaltijd

Programma woensdag, donderdag, vrijdag

6.30 wakker worden met kort ritueel nog in bed

7.00 wandeling

8.00 yoga en meditatie

9.30 ontbijt

10.15 vrije tijd

13.00 lunch

16.00 coaching sessie

19.30 diner lichte maaltijd

Lekker eten van Toni

Uiteraard wordt je verwend door Toni met lekker eten. De maaltijden worden elke dag vers bereid met lokale producten.

Intermittent fasting

Sinds twee jaar doe ik aan intermittent fasting. Eigenlijk betekent dit dat ik niet al te laat eet, hooguit om 20 uur en dan tot de volgende ochtend 10 uur niet meer eet. Dit doe ik om mijn lichaam de nodige tijd te geven om te herstellen, even niet te hoeven spijs verteren en afvalstoffen makkelijker af te laten voeren. Ik voel me hier heel prettig bij en heb meer energie. Ook dit is wat mij betreft een belangrijk onderdeel om te ervaren dat je minder nodig hebt dan je denkt. Ik nodig je uit dit deze week te ervaren. Mocht je het toch niet prettig vinden dan is het uiteraard niet verplicht, zoals niets verplicht is tijdens mijn reizen.

Prijzen / Data / Opties lifestyle coaching reis

Wanneer: zaterdag 23 – zaterdag 30 oktober

Prijs en keuze accommodatie

Prijzen pakket per accommodatie op basis van 1 persoon:

 • Desert lodge 1147,00 euro
 • Safaritent 1397,00 euro
 • Beach lodge 1597,00 euro
 • Appartement 1557,00 euro

Prijzen per persoon gedeelde accommodatie:

 • Desert lodge 897,00 euro p.p.
 • Safaritent 997,00 euro p.p.
 • Beach lodge 997,00 euro p.p.
 • Appartement 1297,00 p.p.

* Een lodge delen kan alleen als je samen boekt. Je kunt wel kiezen voor een gedeeld appartement als eenpersoonskamer optie.

Deze prijs is inclusief:

 • 3 lifestyle coaching sessies 
 • 6 begeleide mindfulness/ meditaties
 • 5 Bodymind / yoga lessen
 • ontbijt, lunch*, diner 
 • Onbeperkt thee, koffie, water en fruit
 • Groepstransfer van en naar de locatie. deze groepstransfer gaat maar 1 keer per dag op een vaste tijd. Informeer bij ons voordat je een vlucht boekt.

Exclusief:

Vlucht

prive transfer

* De transfer inclusief gaat maar een keer op een dag en als deze niet aansluit met je vlucht dan kun je een prive transfer boeken. Deze kost 75 euro per rit.

* Lunch is inclusief op de dagen wo, do en vrijdag. Op de andere dagen kun je zelf je lunch verzorgen door bijvoorbeeld bij het strand te lunchen. Of je kunt van het ontbijt een broodje meenemen en fruit. Zo heb je langer vrije tijd om ook wat van de omgeving te zien.

Je kunt ook altijd een lunch bij ons ter plekke bestellen, mocht je je niet willen verplaatsen.

 Standaardpakket

Je ontvangt van een ons een standaardpakket bestaande uit:

 • Dekbed met lakenset
 • 2 handdoeken
 • Strandlaken
 • Yogamatje
 • Meditatiekussen
 • Fleecedekentje

Inzoomen op jezelf

Wil je meer halen uit de reis?  Dat kan! Je kunt kiezen voor individuele coaching. Je kunt dit vooraf doen, zodat we eerst samen bekijken waar jij op vast loopt, wat je probleem op dit moment is of waar jij behoefte aan hebt. Ook kun je ervoor kiezen na de groepsreis langer te verblijven en dan in te zoomen op jezelf. Zo kun je datgene wat tijdens de groepsreis bij je naar boven is gekomen, samen met mij aanpakken. Stuur ons een mail met de mogelijkheden hiervoor.

Extra’s om bij te boeken