Mindfulness & yoga reis

Kom naar het ongerepte eiland Sardinie voor een mindfulness & yogareis, de ideale locatie om tot rust te komen en te ontspannen!

Onze plannen voor het seizoen van 2019!

Wat zijn onze plannen dit jaar?

plannen voor 2019 sunny mind travel sardinie

Elk jaar hebben we weer inspiratie om nieuwe reizen aan te bieden. En ons assortiment te verbeteren. Maar niet alleen nieuwe reizen. Ook onze lodges, waar je kunt verblijven, zullen we weer opknappen en zo proberen we elk jaar een beetje meer comfort te bieden.

Wat is er nieuw?

Dit jaar zal er in mei een verdiepingsreis zijn met als thema energie. Tijdens deze reis zal ik je leren meer bewust te worden van jouw energie en hoe je deze energie kunt besturen. Hoe kun je jouw energie bij je houden, zonder teveel energie weg te laten sijpelen. Ook leer ik je hoe je steeds terug kunt gaan naar jouw basis. ik laat me tijdens deze reis ook inspireren door de 5 keys van Prana Vidya. Een aloude yoga traditie die op 5 opeenvolgende punten, keys, werkt om zo je energie weer volop te laten stromen.

Plannen en aanpassingen

Ook heb ik besloten dat de groepen op mijn reizen uit maximaal 6 personen kunnen bestaan. Voorheen was dat nog wel eens 7 of 8. Maar voor de persoonlijke aandacht, die ik iedereen wil bieden, is 6 het beste getal. Dit leert mij de ervaring van afgelopen jaren. Hiervoor heb ik weer 6 vaste reizen bedacht. Maar stel je hebt een vriendenclub. En je wilt ook eens samen met hen zo’n reis hier boeken, dan kan dit al vanaf 4 personen.

Jin Shin Jutsu

Dit jaar sluiten we het seizoen af met een gecombineerde reis. Dat zal dit jaar zijn onze mindfulness & yogareis met Jin Shin Jutsu gecombineerd. In de ochtend heb je les in de zelfhulptechnieken van deze oude japanse geneeswijze. Deze is gebaseerd op het werken van je handen op de verschillende meridianen. In de middag heb je een ontspannende Sunny mind up training.

Wat blijft?

De Karmareis was vorig jaar een hele mooie ervaring. Dus dit jaar houden we weer een Karmareis. In ruil voor kleine werkzaamheden in de ochtend geef ik een ontspannende training in de middag. Voor deze reis dit jaar heb ik nog 2 plaatsen vrij die in onze Beach lodge kunnen verblijven. Wil je meedoen en heb je een leuke vriend, collega en of familielid? Dan kun je je nu opgeven. De bijdrage voor een verblijf van dinsdag 2- zaterdag 6 april inclusief de heerlijke maaltijden van Toni is 295 euro per persoon.