Prive training

prive training extra aandacht voor jou op Sardinie!

Tijdens een prive training leer je meer rust in je hoofd te krijgen en je meer te ontspannen, waardoor je minder gespannen bent. Met als voordeel dat je er voor jezelf het maximale uithaalt.

Ben je moe, heb je weinig energie en of weet je niet meer wat jij nu echt wilt?

Ben je het contact met jezelf een beetje kwijt geraakt en vind je dat het tijd wordt te leven volgens je hart?

Dan is het fijn om alleen te komen zodat je een kort coaching traject kunt doen, om meer helderheid en inzicht te krijgen in jouw blokkade of patroon.

Prive training

Heel veel mensen hebben last van spanningen, maar hebben vaak niet door dat deze spanningen er zijn. Vaak zorgen deze spanningen ervoor dat je minder goed naar jezelf luistert. Je bent druk, er moet van alles en er is zeker geen tijd om stil te staan en even te ademen.

Hoe ga ik te werk tijdens een prive training?

prive training op maat, mindfulness op Sardinie
  • bekijken hoe jouw dagelijks leven eruit ziet
  • bewust maken spanning en waar die zich bevindt.
  • spanningen leren los te laten.
  • gedachten leren sturen, zodat je rust krijgt in je hoofd.
  • handvatten toepasbaar maken in jouw dagelijks leven.

Handvatten

De handvatten, die ik aanreik tijdens deze prive training, zijn makkelijk in te passen en vergen maar weinig extra tijd. Ik ga je tijdens deze dagen leren, hoe je meer energie voor jezelf kunt overhouden. Tijdens deze prive trainingen zal ik je laten ervaren wat ontspanning met je lichaam en geest doet en zul je merken dat het je meer focus geeft. Ik ben ervan overtuigd dat het niet moeilijk is weer dichter bij jezelf te komen en dit wil ik je graag concreet leren.

Juiste volgorde

Volgens mij begint het allemaal bij bewustwording van je lichaam en wat je voelt in je lichaam. Zo kom je uit je hoofd en daal je langzaam af in jezelf. Daarna word je je bewust van je ademhaling, die jou ook meer vertelt over hoe jij je voelt. Vervolgens kom je steeds meer in verstilling en dit zorgt ervoor dat je weer beter kunt luisteren naar wat jij echt wilt. Door vervolgens samen te kijken naar wat er boven komt en wat je zou willen aanpakken, kun je oude patronen, trauma’s zo transformeren en geeft je dit meer ruimte en voor liefde en compassie. dat er vervolgens weer voor zorgt dat je lichter en gelukkiger leeft.

Wat levert het je op?

Als je ontspant kom je in contact met jezelf en leer je de signalen die je lichaam je geeft sneller te begrijpen.  Als je naar je lichaam leert luisteren, zal je hart je ingeven wat jij nu echt wilt en hoef je niet meer zo lang te piekeren.

Stilte

Bij ons kun je de stilte nog horen. Het ruisen van de bladeren, krekels in de zwoele nacht, tjilpen van de vogels hoor je zonder gestoord te worden door overheersende onnatuurlijke geluiden. Stilte en in stilte zijn is goed voor ons. We komen er van bij en het zorgt voor rust in onze geest. Lees hiermeer over de voordelen van stilte.

Mijn doel

Ik ben van mening dat we vaak te streng voor onszelf zijn en door liever voor onszelf te zijn, ontspannen we. Daardoor komen we meer in onze kracht! 

Ik zal niet alleen mindfulness toepassen. Omdat ik een grote tas aan ervaring meedraag op het gebied van Oefentherapie Mensendieck,  psychologie, verschillende vormen uit de yoga, pilates, meditatie en Qigong, zal ik hieruit steeds op het moment een keuze maken wat geschikt is voor jou. Ik zal tijdens de prive training zoveel mogelijk op jou gericht werken. Ook werk ik veel met familie opstellingen en Ho’opono opono. En kan ik ook met energie blokkades werken. En ik zal er zorg voor dragen dat jouw vragen beantwoord worden. Ik heb hiermee  al verschillende positieve resultaten bereikt, die je ook kunt hier lezen. resultaten 

Hoe werkt het?

Zodra je je aanmeldt, gaan we eerst samen bekijken wanneer je een week naar Sardinie zou kunnen komen. Ik help je ook bij alle informatie die je nodig hebt voor het boeken van je reis en verblijf. Je ontvangt van mij een inschrijfformulier dat je voor mij invult en terug mailt. Op basis van jouw wensen zal het programma aangepast kunnen worden.

Verblijf op Sardinie

Dan kom je een week naar Sardinie en verblijf je in het door jouw uitgekozen verblijf. Dit kan in eenlodge van ons zijn of een appartement in de buurt. Je ontvangt van mij een programma met de tijden en locaties van de prive training. Voorafgaand aan de eerste prive training hebben we samen een eerste gesprek. Hierna zal ik met jou de verschillende stappen doorlopen die nodig zijn om meer rust in je hoofd te krijgen. Ook ga ik je laten ervaren hoe je meer kunt ontspannen. En leer ik je meer bewust te worden van de opgebouwde spanning die je maakt. Maar ook leer ik je hoe je dit omzet in ontspanning. Aan het eind sluiten we af met een eindgeprek. Dan bekijken we samen wat je in jouw dagelijkse situatie kunt inpassen om het geleerde vol te houden.

Even tijd voor jezelf weekend

Wist je dat je ook al een lang weekend kunt verblijven bij ons? Of dat je ook kunt kiezen om maar een paar dagen te komen trainen. Soms lukt het gewoon niet om heel lang van huis te gaan en is het fijn als je even kort weg kunt. Dan past een kort pakket misschien beter.

Ervaringen gasten met prive training

Eduard, 58 jaar vertelt: Ik had er in eerste instantie niet echt veel mee op, ik heb 40 jaar als koelmonteur gewerkt en wist wel dat het roer om moest, maar niet hoe. Mindfulness en yoga sprak mij ook niet echt aan, ik zag mezelf nog niet op de grond zitten. Maar de locatie en lekker eten spraken me wel aan, dus toch maar gebeld. Gesproken met Monique en afgesproken dat ik zou verblijven in een lodge en samen een plan bedacht in combinatie met mijn wensen. Ok, ik ga ervoor dacht ik. Ik moet zeggen het was heel anders dan ik had verwacht. Lees hier verder
Eduard

Het programma werkt!

Ik ben er van overtuigd dat hetgeen het programma biedt mij heeft geholpen onderweg naar mijn doel: leven vanuit gevoel. Ik ben verantwoordelijk voor het voelen en het leven vanuit dat gevoel, Dus het programma helpt.
Loes Thieme- van Vleuten

Merkwaardige methode

Monique is een vrouw die er op een merkwaardige manier in slaagt met behulp van verschillende technieken dat je veel uit jezelf kan halen. En dit op een heldere, niet zweverige manier. Elke dag was er wel een verwondering van de intense beleving  tijdens verschillende oefeningen. De mix van yogaoefeningen, mindfulness, Qigong en meditatie was de juiste combinatie om mijn lichaam en geest beter te leren kennen. De Qigong lessen hebben me bewuster gemaakt en tijdens de ademhalingslessen heb ik geleerd mijn lichaam beter te voelen. De mindfulness heeft mijn ogen terug geopend. Nu geniet ik meer van al de mooie dingen rond mij. Lees hier verder
Peter

Heerlijke plek!

Wat een heerlijke plek hier, het waren 5 onvergetelijke dagen! Roberto haalde mij op van het vliegveld en van Monique, de twee hondjes en katten kreeg ik een warm welkom en meteen een fijn gevoel. Mijn eigen kleine huisje, de Beach lodge, waar ik de prachtige zonsondergang en tegelijk een heerlijk diner bij opat. Jeetje mina wat kan die Toni koken! De sessies met Monique zijn verhelderend, geven nieuwe inzichten, beter adem halen, tai chi, weer adem halen en fijne gesprekken.Ontspanning, daarvoor was ik hier en het voelt goed. En vooral Monique, wat een fijn mens om te leren kennen en van te leren en Toni met zijn heerlijke gerechten en likeurtjes. Ik heb het hier ontzettend fijn gehad, ook met mezelf, dank!
Naomi

Fully charged back to london again!

4 english friends, 30 years old, september We booked our own yogatrip at Sunny mind travel. We stayed in the lovely Beach lodge with the most stunning view. Toni cooked every day for us and it was delicious. Monique gave us the most relaxing yoga sessions in the yogahut and showed us the ancient city Sant Antioco. Fully charged we went home thinking we have to do this more often.
4 english friends

Cadeau voor jezelf!

Monique en Toni bieden met deze reis een evenwichtig programma waarbij aandacht, eenvoud en focus op je eigen energie centraal staan. Een heerlijke reset die met kleine praktische stappen ook bij thuiskomst toe te passen is. Dit is een cadeau voor jezelf met heerlijke culinaire verrassingen!
R. Gielesen , Founding Mother Bevlogen in Bedrijf