Retraite op Sardinie

retraite op Sardinie bij Sunny mind travel.In retraite gaan bij ons op Sardinie?

Dat kan! Je kunt bij ons in retraite gaan en een lodge of appartement huren en je door ons laten verzorgen met ontbijt en diner. Zo kun je optimaal van de rust genieten en echt even alleen zijn, terug getrokken uit de drukke en hectische wereld. Maar er zijn ook andere mogelijkheden. Zo kun je ook een accommodatie huren zonder verzorging. Ook kun je kiezen voor meer begeleiding om meer inzicht in jezelf te verkrijgen.

Wat een bijzondere reis. Gestart met de Mindfulness en yoga reis en daarna 3 weken op mezelf zijn. Monique is een inspirerende trainer en Toni een voortreffelijke kok. Een perfecte plek voor een langere retraite. Het heeft mij inzicht gegeven in mezelf en ik heb er momenten ervaren van diepe stilte en aanwezigheid. Het is er zo puur, de natuur is ruig, de rotsen aan de zee zijn prachtig en de zonsondergangen elke dag weer adembenemend. De baai is heerlijk om in te zwemmen en als je een duikbril opzet weet je niet wat je allemaal aan vissen ziet. Ik voel mij dankbaar voor het cadeau wat ik mijzelf gegeven heb en voor de gastvrijheid van Monique en Toni.
Anne- Marie, coach, therapeut, supervisor , Volledig Leven

Ervaring Anne- Marie retraite

Retraite periode

Het was bijzonder om 3 weken lang bij jullie op ‘het erf’ te zitten. Het was fijn dat ik kon aangeven hoe ik het wilde qua contact, stilte, kletsen, samen wandelen of juist op mezelf zijn. Dat wisselde voor mezelf ook nogal eens. Het wandelen op het eiland was heerlijk en ook de tent was de perfecte plek. Dit gaf mij een gevoel van steeds buiten te zijn. Het eten droeg bij aan deze ervaring van goed verzorgd worden. Wat voelde dat lux, om elke dat heerlijk eten bij de tent geserveerd te krijgen!

Ik heb dagen gehad dat ik mij helemaal verbonden voelde en zo open stond, er niets hoefde, alleen maar zijn. Heel bijzonder was dat. Ik ben heel dankbaar voor die ervaringen. Ook momenten dat juist patronen naar boven kwamen en die waren lastiger, onzekerheden en verdriet. Maar ook die waren voor mij zeer leerzaam en juist inzichtgevend.

Wat is de natuur en het eiland prachtig en elke dag een ondergaande zon, wat een feest!

Ik was heel blij dat ik had gekozen voor de tent en dat ik niet in het appartement ben gaan zitten.

Voor meer info over de safari lodge klik hier