Mindfulness & yoga reis

Kom naar het ongerepte eiland Sardinie voor een mindfulness & yogareis, de ideale locatie om tot rust te komen en te ontspannen!

Snorkelen op de ademreis geeft je inzicht in jouw ademhaling.

snorkelen op de ademreis Sardinie

Snorkelen is een leuke manier om de onderwaterwereld te ontdekken. Je hebt hiervoor een luchtpijpje nodig en een zwembril. Door het luchtpijpje haal je adem zodat je langer onder water kunt blijven. Voor veel mensen is dit even wennen. Omdat je anders adem haalt dan normaal en dit alleen via je mond gaat.

Ademhalen met je snorkel

Omdat ik merkte dat het vaak lastig was om in een paar dagen tijd mensen goed te leren ademen, ben ik op zoek gegaan naar hulpmiddelen. En ik heb bemerkt dat je met het luchtpijpje leert dieper en rustiger te ademen. Dit pijpje is lang en het duurt langer voordat de adem bij je is en dus moet je wat langer in -en uit ademen om goed te ademen. Ook is de ademhaling beter hoorbaar. En ook dit helpt je om een langzamer ritme te creeeren om zo meer ontspannen ten rustiger te ademen.

Ik zet de snorkel ook in bij mijn ademcoaching.

Snorkelen op de ademreis

Tijdens de ademreis zullen we uitgebreid met de ademhaling aan de slag gaan op verschillende manieren. En een van de onderdelen tijdens deze reis is de snorkeltocht. Samen gaan we in de baai van Cala Sapone een stukje snorkelen in het prachtige, heldere water. In deze baai is zoveel te zien. Allerlei verschillende vissoorten en algen. Maar ook verschillende onderzee diepten en stenen. In het water merk je hoe je ademhaling zich gedraagt en leer je de ademhaling te controleren zodat je in een rustige flow komt. Vooral omdat je ademhaling opeens heel duidelijk hoorbaar is. Dit zorgt ervoor dat je een vast ritme gaat ademen.

Deze tocht is voor iedereen goed te doen en we blijven dicht bij de kant dus mocht je eerder willen stoppen dan kan dat altijd.

Opgeven voor de ademreis

Wil je je opgeven voor de ademreis dan kun je me een mail sturen of bellen / whatsapp op 0039-3450514357.

Als je het prettig vindt eerst even met mij te bespreken of deze reis geschikt is voor jou dan kunnen we ook een telefonische afspraak maken en dan kan ik je precies uitleggen wat je kunt verwachten.