Talentencoach

talentencoach Panda met Sunny mind travel Sardinie

Mijn zusje Panda van Proosdij is Talentencoach.

Nu denk je misschien, weer een soort coach en wat voegt dit nog toe?

Nou dan kan ik hier wel een antwoord opgeven. Ik had namelijk precies dezelfde gedachte.

Maar omdat het mijn zusje is, leende ik mij er wel voor om dit uit te proberen. Nu was ik licht sceptisch, ik ging er voor. Ik probeerde me zoveel mogelijk los te koppelen van de gedachte dat ik bij mijn zusje op sessie zat. Nu kan ik helaas niet veel vertellen over hoe de sessies zijn gegaan, omdat het erg belangrijk is dit spel te beginnen met een compleet open mind. Maar ik kan je in ieder geval verzekeren dat het een hele interessante ontwikkeling was. En het geeft me nu veel meer houvast aan wie ik ben en waar ik voor sta. Ik ben minder onzeker en vertrouw meer op mezelf.

Talentenspel


Het talentenspel geeft inzicht in jouw talenten. Dit spel is bedacht door Willem Glaudemans, die nog steeds mensen opleidt tot coach. Het is mede gebaseerd op de arche typen van C. Jung. Het spel gaat er vanuit dat ieder mens bedeeld wordt met 12 talenten. En vaak weten we als klein kind al welke talenten dit zijn, omdat we vanuit ons pure gevoel handelen en nog niet worden beïnvloed. Dus een leuk idee is om aan je ouders of andere familieleden te vragen wat je graag deed als kind. Wat waren je hobby’s en waar lagen je interesses?

12 talenten

Samen met de talentencoach ga je op zoek naar jouw 12 talenten die ervoor zorgen dat jij in je kracht komt te staan. Omdat je jouw talenten op de juiste manier inzet.

Je komt veel over jezelf te weten. Je komt erachter waarom je bepaalde dingen vaak op een bepaalde manier doet. Ook geeft het je inzicht in waarom je in het verleden bepaalde fouten maakte. Als je talenten niet in balans zijn, kunnen ze domineren over je. En dat is het mooie van dit spel. Daar kom je middels deze sessies en mooie visualisaties achter.

Talentencoach Panda van Proosdij

talentencoach Panda met Sunny mind  travel Sardinie

Panda is al jaren een zeer getalenteerd docent. Ze heeft haar eigen methode Voice & Physique bedacht en werkt voornamelijk in het buitenland. Waar ze veel wordt gevraagd om haar methode toe te passen. Ze heeft een scherp inzicht en voelt dingen van nature goed aan. Ze is opgeleid om als talentencoach te mogen werken en dit is een mooie aanvulling op haar carrière.

Wil je meer weten of ook een sessie boeken met Panda in haar kleurrijke gypsy wagon?

Dat kan!

Je kunt haar bellen voor een afspraak 0031-651052071

Groepscoachingsreis Sardinie

Datum: dinsdag 9- zaterdag 13 juni 2020

” Zet je talenten in beweging” is het motto van Panda. Ze werkt dan ook heel dynamisch en heeft al veel roem vergaard met haar eigen methode Voice & Physique op internationaal niveau. Wat ooit begonnen is als een methode voor zangers en dansers, is nu een methode geworden waar ze je kan leren goed te landen in je lichaam. Je weer vertrouwd te voelen met je lichaam en stem.

De reis zal gaan over het ontdekken van jouw talenten. Maar ook hoe ze in te zetten en hoe kunnen jouw talenten jouw leven versterken.

Wil je hier graag mee aan de slag?

Geef je dan op voor deze unieke reis!