verdiepingsreis Energie & meditatie

verdiepingsreis sunny mind up sardinie

Wil jij bepalen hoe je leeft, i.p.v. geleefd worden?

Geef je veel energie van jezelf weg en voel je je soms helemaal leeg?

Ben jij moedig genoeg om eerlijk naar jezelf te kijken ?

Wil je leren meer inzicht in jezelf te krijgen, zodat je het leven weer in de hand kunt nemen?

Dan is deze verdiepingsreis echt iets voor jou!

Voor wie is de verdiepingsreis

De verdiepingsreis Energie & meditatie is er voor diegene die graag meer wil dan alleen ontspannen.

Als je graag meer over jezelf te weten wilt komen. Om zo aan jezelf te werken en erachter te komen wie je nu eigenlijk echt bent. En wat je nu eigenlijk echt wilt. Dit is een prachtig proces dat in kleine groepen goed werkt. Althans dat is mijn ervaring. Zo kun je naar elkaars ervaringen luisteren en voel je ook eerst de ondersteuning van de groep om jezelf te kunnen zijn. Dit leidt tot hele mooie inzichten en groei.

Daarna kun je kiezen om nog een paar dagen extra te blijven, waar je twee keer met mij een prive training zal hebben. Hier gaan we inzoomen op datgene wat je tegenkwam tijdens de eerste dagen. Maar ook kun je zelf aangeven of er andere dingen zijn die je graag wil belichten.

Elk jaar zijn de reizen weer anders, omdat ik een ander thema behandel en andere oefeningen uitkies voor de trainingen, hoewel sommige oefeningen als een vaste basis blijven bestaan. Dit is de basis van mijn methode Sunny mind up.

 verdiepingsreis yoga en mindfulness sardinie vakantieOok is elke reis die we aanbieden anders, omdat de samenstelling van de groep steeds weer anders is. Mensen die samenkomen bij ons in een onbekende groep hebben vaak een doel gemeen. De samenstelling is steeds anders maar de groep deelt op dat moment een gezamelijk doel.

 Energie

Dit jaar zal het accent vooral liggen op hoe jij je energie gebruikt. Geef je veel energie weg en houd je dan zelf niets meer over? Dit is niet nodig. Ik leer je hoe je meer energie bij je kunt houden. En dat je ook energie kunt krijgen van anderen. Ik leer je hoe je dit doet en hoe je zo niet onnodig leeg loopt. Ik laat me hiervoor met name inspireren door Prana Vidya. Dit is de wetenschap en manipulatie van Energie vanuit yoga perspectief gezien. Yoga werkt altijd van buiten naar binnen. Zo ken je natuurlijk de yogahoudingen die werken op ons fysieke lichaam. Daarna gaan we iets verder naar binnen door de ademhaling erbij te betrekken. En nog een stapje verder dmv meditatie om zo dichter bij onze kern te komen. Als we weer kunnen voelen wat onze kern, ons zelf, wil dan stroomt energie vrij via ons hart. En dit kost geen energie maar levert energie op!

 

Wanneer

1- Zaterdag 11- donderdag 16 mei
2-Zaterdag 11 – zaterdag 18 mei 

We beginnen gezamelijk op zaterdag 11 mei. Daarna kun je zelf kiezen of je tot donderdag of zaterdag wilt blijven.
Kies je voor pakket 2 dan kies je voor een verblijf van een week en heb je naast verdiepingsreis nog twee prive trainingen en 2 gesprekken met mij. Om zo samen nog even in te zomen.

 

Inhoud

Pakket 1

 • 7 groepstrainingen van 2 uur
 • gezamelijke meditaties
 • extra aandacht voor de ademhaling
 • energiewandeling

Pakket 2

 • 7 groepstrainingen van 2 uur
 • gezamelijke meditaties
 • extra aandacht voor de ademhaling
 • energiewandeling
 • 2 prive trainingen
 • 2 gesprekken

Prijzen

Pakket 1  895,00 euro p.p.

Pakket 2 1250,00 euro p.p.

 • Alle prijzen zijn obv eenpersoonskamer
 • Kom je samen en deel je een kamer, dan mag je 100 euro per persoon in mindering brengen.

De pakketten zijn inclusief: 

 • alle overnachtingen
 • en alle maaltijden, ontbijt, lunch, diner
 • matje, kussentje, fleece dekentje, linnenpakket

Let op!

 • Er is maar plaats voor max. 6 personen per reis.
 • Bij pakket 2 kun je kiezen voor een massage.
 • Vanaf dinsdag is er geen uitgebreide lunch meer, maar kun je bij het ontbijt een lunchpakketje, bestaande broodjes en fruit mee nemen.
 • Meld je eerst bij ons als je een vlucht gaat boeken ivm transfer.

Monique, je doet dit fantastisch. Je kennis van verschillende technieken en toepassingen, je ervaringen, je mensenkennis, je aanvoelen, … komen op het juiste moment op de juiste plek binnen ! Jou professionele begeleiding met dat humoristische randje… heerlijk om dit te ervaren. De sessies op de rotsen met het geluid van de zee, de wandeling in de mooie natuur, het waren mooie ervaringen ! – Corrie

verdiepingsreis mindfulness yoga sardinie

Ik had nooit gedacht dat ik het euforische gevoel na de eerste keer bij jou kon overtreffen, maar dat kan wel degelijk. Vorige keer raakte ik het gevoel kwijt na 2 maanden, door me te laten overweldigen door een hele berg negativiteit van buitenaf. Te stoppen met de oefeningen die me eigenlijk zo goed deden. Ik wist er mij geen raad mee. Nu ik een tweede kans heb gekregen, ben ik me nog meer bewust geworden van het helende effect van je reizen. – Caroline

Monique weet dezelfde basisprincipes in verschillende oefeningen te brengen en het zo makkelijk te maken elke keer weer te oefenen met aandacht en nieuwsgierigheid. Opnieuw leerde ik geluid en ritme te gebruiken in aandacht voor mezelf. Een dagje stilte bracht inzicht in hoeveel we eigenlijk babbelen en hoe dat ten koste gaat van één ding tegelijk doen met aandacht. Smaakt naar meer.
Jacqueline, 44 jaar