verdiepingsreis Sunny mind up

verdiepingsreis sunny mind up sardinie

Wil jij bepalen hoe je leeft, i.p.v. geleefd worden?

Ben jij moedig genoeg om eerlijk naar jezelf te kijken ?

Wil je leren meer inzicht in jezelf te krijgen, zodat je het leven weer in de hand kunt nemen?

Dan is deze verdiepingsreis echt iets voor jou!

De verdiepingsreis Sunny mind up is er voor diegene die graag meer wil dan alleen ontspannen. Als je graag meer over jezelf te weten wilt komen. Om zo aan jezelf te werken en erachter te komen wie je nu eigenlijk echt bent. En wat je nu eigenlijk echt wilt. Dit is een prachtig proces dat in kleine groepen goed werkt. Althans dat is mijn ervaring. Zo kun je naar elkaars ervaringen luisteren en voel je ook de ondersteuning van de groep om jezelf te kunnen zijn. Dit leidt tot hele mooie inzichten en groei.

Elk jaar zijn de reizen weer anders, omdat ik een ander thema behandel en andere oefeningen uitkies voor de trainingen, hoewel sommige oefeningen als een vaste basis blijven bestaan. Dit is de basis van mijn methode Sunny mind up.

Ook is elke reis die we aanbieden anders, omdat de samenstelling van de groep steeds weer anders is. Mensen die samenkomen bij ons in een onbekende groep hebben vaak een doel gemeenschappelijk. Dat is heel bijzonder om te zien. Dit maakt elke reis toch steeds weer uniek.

Monique, je doet dit fantastisch. Je kennis van verschillende technieken en toepassingen, je ervaringen, je mensenkennis, je aanvoelen, … komen op het juiste moment op de juiste plek binnen ! Jou professionele begeleiding met dat humoristische randje… heerlijk om dit te ervaren. De sessies op de rotsen met het geluid van de zee, de wandeling in de mooie natuur, het waren mooie ervaringen !
Corrie, 57 jaar

Voor wie is de verdiepingsreis

Je hoeft geen ervaring te hebben met mindfulness, yoga of meditatie. Het gaat erom of je er klaar voor bent om verandering in te passen. Zodat jij degene bent die aan het stuur zit van jouw leven.

 Wat is er anders tijdens de verdiepingsreis

Tijdens de verdiepingsreis zal ik dieper ingaan op bepaalde oefeningen.  De oefeningen zijn intenser en ik zal meer de diepte ingaan. Dit betekent niet dat ik moeilijkere yogahoudingen zal gebruiken of dat je gevorderd moet zijn voor yoga. Het betekent dat we meer naar binnen zullen keren en gaan proberen te bekijken wat we in ons onbewuste hebben vastgezet.

Wanneer

De verdiepingsreis is van dinsdag 2- zaterdag 6 oktober 

De groep zal niet groter dan 6 personen zijn.

Inhoud

  • extra aandacht aandemhaling
  • 2 maal per dag lange meditatie van een half uur
  • Ho’opono opono ritueel
  • verdiepingsopdracht ” Het levensschilderij”
  • mijn methode Sunny mind up
Ik had nooit gedacht dat ik het euforische gevoel na de eerste keer bij jou kon overtreffen, maar dat kan wel degelijk. Vorige keer raakte ik het gevoel kwijt na 2 maanden, door me te laten overweldigen door een hele berg negativiteit van buitenaf. Te stoppen met de oefeningen die me eigenlijk zo goed deden. Ik wist er mij geen raad mee. Nu ik een tweede kans heb gekregen, ben ik me nog meer bewust geworden van het helende effect van je reizen.
Caroline, 44 jaar

 verdiepingsreis sunny mind up sardinieWat blijft er hetzelfde

  • De trainingen zullen steeds weer in mijn yogahut zijn of op een van de prachtige locaties aan zee of strand.
  • Ook blijft Toni de heerlijke maaltijden voor jullie verzorgen.
  • De groepen zullen niet groter zijn dan 6 personen zodat er persoonlijke aandacht voor iedereen is.

 

Data & prijzen

 

Monique weet dezelfde basisprincipes in verschillende oefeningen te brengen en het zo makkelijk te maken elke keer weer te oefenen met aandacht en nieuwsgierigheid. Opnieuw leerde ik geluid en ritme te gebruiken in aandacht voor mezelf. Een dagje stilte bracht inzicht in hoeveel we eigenlijk babbelen en hoe dat ten koste gaat van één ding tegelijk doen met aandacht. Smaakt naar meer.
Jacqueline, 44 jaar
De mindfulness & yoga reis 2.0 was een groot succes! Een enorme variatie in oefeningen: yoga, meditaties, muziek, zingen, dansen, visualisaties, prikkelen van alle zintuigen, stilte, ademhaling, enz.
Dorien