verdiepingsreis Sunny mind up

verdiepingsreis sunny mind up sardinieDe verdiepingsreis Sunny mind up is er voor diegene die graag meer wil dan alleen ontspannen. Als je graag dieper en intenser wilt gaan. Om zo aan jezelf te werken en erachter te komen wie je nu eigenlijk echt bent. En wat je nu eigenlijk echt wilt. Dit is een prachtig proces dat in kleine groepen goed werkt is mijn ervaring. Zo kun je naar elkaars ervaringen luisteren en voel je ook de ondersteuning van de groep om jezelf te kunnen zijn. Dit leidt tot hele mooie inzichten en groei.

Elk jaar zijn de reizen weer anders, omdat ik een ander thema behandel en andere oefeningen uitkies voor de trainingen, hoewel sommige oefeningen als een vaste basis blijven bestaan. Dit is de basis van mijn methode Sunny mind up.

Ook is elke reis die we aanbieden anders, omdat de samenstelling van de groep steeds weer anders is. Mensen die samenkomen bij ons in een onbekende groep hebben vaak een doel gemeenschappelijk. Dat is heel bijzonder om te zien. Dit maakt elke reis toch steeds weer uniek.

Monique, je doet dit fantastisch. Je kennis van verschillende technieken en toepassingen, je ervaringen, je mensenkennis, je aanvoelen, … komen op het juiste moment op de juiste plek binnen ! Jou professionele begeleiding met dat humoristische randje… heerlijk om dit te ervaren. De sessies op de rotsen met het geluid van de zee, de wandeling in de mooie natuur, het waren mooie ervaringen !
Corrie, 57 jaar

Voor wie is de verdiepingsreis

Voor iedereen die al een beetje ervaring heeft met mindfulness, yoga en of meditatie en graag meer uit zichzelf wil halen. Of als je al bezig bent met een innerlijke reis, dan is deze reis een mooie aanvulling om jezelf nog beter te leren kennen. En jezelf weer terug te vinden.

 Wat is er anders tijdens de verdiepingsreis

Tijdens de verdiepingsreis zal ik dieper ingaan op bepaalde oefeningen.  De oefeningen zijn intenser en ik zal meer de diepte ingaan. Dit betekent niet dat ik moeilijkere yogahoudingen zal gebruiken of dat je gevorderd moet zijn voor yoga. Het betekent dat we meer naar binnen zullen keren en gaan proberen te bekijken wat we in ons onbewuste hebben vastgezet.

De verdiepingsreis is van 2- 6 oktober .

Maar voor degene die beide aaneengesloten wil doen, is er de volgende optie.

Verdiepingsweekend

Dit weekend is aansluitend aan reis 2 van 12-15 mei en je dit weekend kun je apart boeken. Of je kunt het aansluitend boeken na reis 2.

Inhoud

Tijdens deze dagen zal ik een extra training ademhaling geven, waar ik dieper inga op ademhalingsoefeningen en het effect hiervan op je gezondheid,

Ook zal ik twee maal per dag een langere meditatie begeleiden. Zodat je ook kunt ervaren hoe een langere meditatie doorwerkt.

Tevens voor diegenen die willen, ga ik verder met het Ho’opono opono vergevingsritueel.

Ik had nooit gedacht dat ik het euforische gevoel na de eerste keer bij jou kon overtreffen, maar dat kan wel degelijk. Vorige keer raakte ik het gevoel kwijt na 2 maanden, door me te laten overweldigen door een hele berg negativiteit van buitenaf. Te stoppen met de oefeningen die me eigenlijk zo goed deden. Ik wist er mij geen raad mee. Nu ik een tweede kans heb gekregen, ben ik me nog meer bewust geworden van het helende effect van je reizen.

baby steps

Maar ook van mijn valkuilen, de grootste is mijzelf niet waardevol genoeg vinden de tijd aan mijzelf te besteden en goed voor mezelf te zorgen. Nu doe ik elke dag de baby steps en voel me daar goed bij. Je tip niet te hard van stapel te lopen werkt echt. Ik ben je dankbaar, voor dat gevoel zijn geen woorden. Mijn hart en alles in mij schreeuwt dank je wel voor al het goede dat ik mocht ontvangen.

Caroline, 44 jaar

 verdiepingsreis sunny mind up sardinieWat blijft er hetzelfde

  • De trainingen zullen steeds weer in mijn yogahut zijn of op een van de prachtige locaties aan zee of strand.
  • Ook blijft Toni de heerlijke maaltijden voor jullie verzorgen.
  • De groepen zullen niet groter zijn dan 6 personen zodat er persoonlijke aandacht voor iedereen is.

 

Data & prijzen

 

Monique weet dezelfde basisprincipes in verschillende oefeningen te brengen en het zo makkelijk te maken elke keer weer te oefenen met aandacht en nieuwsgierigheid. Opnieuw leerde ik geluid en ritme te gebruiken in aandacht voor mezelf. Een dagje stilte bracht inzicht in hoeveel we eigenlijk babbelen en hoe dat ten koste gaat van één ding tegelijk doen met aandacht. Smaakt naar meer.
Jacqueline, 44 jaar
De mindfulness & yoga reis 2.0 was een groot succes! Een enorme variatie in oefeningen: yoga, meditaties, muziek, zingen, dansen, visualisaties, prikkelen van alle zintuigen, stilte, ademhaling, enz.
Dorien