verdiepingsreis Sunny mind up

verdiepingsreis sunny mind up sardinie

Wil jij bepalen hoe je leeft, i.p.v. geleefd worden?

Ben jij moedig genoeg om eerlijk naar jezelf te kijken ?

Wil je leren meer inzicht in jezelf te krijgen, zodat je het leven weer in de hand kunt nemen?

Dan is deze verdiepingsreis echt iets voor jou!

Voor wie is de verdiepingsreis

De verdiepingsreis Sunny mind up is er voor diegene die graag meer wil dan alleen ontspannen. Als je graag meer over jezelf te weten wilt komen. Om zo aan jezelf te werken en erachter te komen wie je nu eigenlijk echt bent. En wat je nu eigenlijk echt wilt. Dit is een prachtig proces dat in kleine groepen goed werkt. Althans dat is mijn ervaring. Zo kun je naar elkaars ervaringen luisteren en voel je ook eerst de ondersteuning van de groep om jezelf te kunnen zijn. Dit leidt tot hele mooie inzichten en groei. Daarna heb je nog een paar dagen extra waar je twee keer met mij een prive training zal hebben. Hier gaan we inzoomen op datgene wat je tegenkwam tijdens de eerste dagen. Maar ook kun je zelf aangeven of er andere dingen zijn die je graag wil belichten.

Elk jaar zijn de reizen weer anders, omdat ik een ander thema behandel en andere oefeningen uitkies voor de trainingen, hoewel sommige oefeningen als een vaste basis blijven bestaan. Dit is de basis van mijn methode Sunny mind up.

Ook is elke reis die we aanbieden anders, omdat de samenstelling van de groep steeds weer anders is. Mensen die samenkomen bij ons in een onbekende groep hebben vaak een doel gemeenschappelijk. Dat is heel bijzonder om te zien. Dit maakt elke reis toch steeds weer uniek.

Je hoeft geen ervaring te hebben met mindfulness, yoga of meditatie. Het gaat erom of je er klaar voor bent om verandering in te passen. Zodat jij degene bent die aan het stuur zit van jouw leven.

Kies je voor pakket B dan kies je voor de verdiepingsreis en heb je naast de twee prive trainingen ook nog 2 gesprekken met mij.
Ik heb per reis maar plaats voor maximaal 4 personen met pakket B.

Inhoud

  • 2 prive trainingen
  • 2 gesprekken
  • extra aandacht voor de ademhaling
  • aan het begin van de dag een lange meditatie van een half uur
  • mijn methode Sunny mind up
  • oefenschema mee naar huis

Let op

  • Er is maar plaats voor max. 4 personen per reis.
  • Bij dit pakket kun je kiezen voor een massage.
  • Er is geen lunch voor de extra dagen voorzien. Je kunt dit eventueel extra bijboeken.

Monique, je doet dit fantastisch. Je kennis van verschillende technieken en toepassingen, je ervaringen, je mensenkennis, je aanvoelen, … komen op het juiste moment op de juiste plek binnen ! Jou professionele begeleiding met dat humoristische randje… heerlijk om dit te ervaren. De sessies op de rotsen met het geluid van de zee, de wandeling in de mooie natuur, het waren mooie ervaringen ! – Corrie

verdiepingsreis mindfulness yoga sardinie

Ik had nooit gedacht dat ik het euforische gevoel na de eerste keer bij jou kon overtreffen, maar dat kan wel degelijk. Vorige keer raakte ik het gevoel kwijt na 2 maanden, door me te laten overweldigen door een hele berg negativiteit van buitenaf. Te stoppen met de oefeningen die me eigenlijk zo goed deden. Ik wist er mij geen raad mee. Nu ik een tweede kans heb gekregen, ben ik me nog meer bewust geworden van het helende effect van je reizen. – Caroline

Monique weet dezelfde basisprincipes in verschillende oefeningen te brengen en het zo makkelijk te maken elke keer weer te oefenen met aandacht en nieuwsgierigheid. Opnieuw leerde ik geluid en ritme te gebruiken in aandacht voor mezelf. Een dagje stilte bracht inzicht in hoeveel we eigenlijk babbelen en hoe dat ten koste gaat van één ding tegelijk doen met aandacht. Smaakt naar meer.
Jacqueline, 44 jaar