vervolg reis Sunny mind up

sunny mind up vervolg reis sunny mind up vervolg reisvervolg reis sunny mind up mindfulness & yoga reis sardiniesunny mind up vervolg reissunny mind up vervolg reisVervolg reis Sunny mind up

Inmiddels hebben we al meerdere deelnemers vaker mogen verwelkomen op een van onze reizen. Elk jaar zijn de reizen weer anders, omdat ik een ander thema behandel en andere oefeningen uitkies voor de trainingen, hoewel sommige oefeningen als een vaste basis blijven bestaan. Dit is de basis van mijn methode Sunny mind up.

Ook is elke reis die we aanbieden anders, omdat de samenstelling van de groep steeds weer anders is. Mensen die samenkomen bij ons in een onbekende groep hebben vaak een doel gemeenschappelijk. Dat is heel bijzonder om te zien. Dit maakt elke reis toch steeds weer uniek.

Maar als je al eens hebt deelgenomen en je zou graag weer willen komen, dan is het ook fijn als je verder kunt waar je de vorige keer gebleven bent.

Ik heb het programma als zeer aangenaam en verrijkend ervaren. Een echte 2.0 waardig ! Ik vond de ademhalingsoefeningen, de meditaties en de visualisaties ontzettend leerrijk. Ik kwam er direct ‘IN’. Monique, je doet dit fantastisch. Je kennis van verschillende technieken en toepassingen, je ervaringen, je mensenkennis, je aanvoelen, … komen op het juiste moment op de juiste plek binnen ! Jou professionele begeleiding met dat humoristische randje… heerlijk om dit te ervaren. De sessies op de rotsen met het geluid van de zee, de wandeling in de mooie natuur, het waren mooie ervaringen !
Corrie, 57 jaar

Voor wie is de vervolg reis

Voor iedereen die al minstens 1 keer heeft deelgenomen aan een mindfulness & yoga reis bij ons.

 Wat is er anders tijdens de vervolg reis

Tijdens de vervolg reis zal ik verder ingaan op bepaalde oefeningen. Deze oefeningen worden in mijn reizen opgebouwd, maar hier ga ik in de vervolg reis mee verder. De oefeningen worden intenser en ik zal meer de diepte ingaan. Dit betekent niet dat ik moeilijkere yogahoudingen zal gebruiken of dat je gevorderd moet zijn voor yoga. Het gaat mij om mijn sunny mind up aanpak. Dus opfrissen van verschillende oefeningen en een uitbreiding hiervan.

De vervolgreis zal van 2- 6 oktober zijn.

Maar voor degene die beide aaneengesloten wil doen, is er de volgende optie.

Vervolgweekend

Dit weekend is aansluitend aan reis 2 van 12-15 mei en je zowel apart boeken, als je al een bij ons bent geweest. Of je kunt het aansluitend boeken na reis 2.

Inhoud vervolgweekend

Tijdens deze dagen zal ik een workshop ademhaling geven, waar ik dieper inga op ademhalingsoefeningen en het effect hiervan op je gezondheid,

Ook zal ik twee maal op de extra dagen een langere meditatie begeleiden. Zodat je ook kunt ervaren hoe een langere meditatie doorwerkt.

Tevens voor diegenen die willen , ga ik verder met het Ho’opono opono vergevingsritueel.

Wat heb je iets moois gemaakt van de vervolgreis. Ik had nooit gedacht dat ik het euforische gevoel na de eerste reis kon overtreffen, maar dat kan wel degelijk. Vorige keer raakte ik het gevoel kwijt na 2 maanden, door me te laten overweldigen door een hele berg negativiteit van buitenaf. Te stoppen met de oefeningen die me eigenlijk zo goed deden. Ik wist er mij geen raad mee. Nu ik een tweede kans heb gekregen, ben ik me nog meer bewust geworden van het helende effect van je reizen.

baby steps

Maar ook van mijn valkuilen, de grootste is mijzelf niet waardevol genoeg vinden de tijd aan mijzelf te besteden en goed voor mezelf te zorgen. Nu doe ik elke dag de baby steps en voel me daar goed bij. Je tip niet te hard van stapel te lopen werkt echt. Ik ben je dankbaar, voor dat gevoel zijn geen woorden. Mijn hart en alles in mij schreeuwt dank je wel voor al het goede dat ik mocht ontvangen.

Caroline, 44 jaar

 vervolg reis sunny mind up sardinieWat blijft er hetzelfde

  • De trainingen zullen steeds weer in mijn yogahut zijn of op een van de prachtige locaties aan zee of strand.
  • Ook blijft Toni de heerlijke maaltijden voor jullie verzorgen.

 

De mindfulness & yoga reis 2.0 was een groot succes! Een mooi vervolg op de eerste reis. Een enorme variatie in oefeningen: yoga, meditaties, muziek, zingen, dansen, visualisaties, prikkelen van alle zintuigen, stilte, ademhaling, enz.

 

[thrive_link color='blue' link='https://sunnymindtravel.nl/prijzen-mindfulness-yogareizen/' target='_blank' size='medium' align='']Data & prijzen[/thrive_link]

 

[thrive_testimonial name="Jacqueline, 44 jaar" company="" image=""]Monique weet dezelfde basisprincipes in verschillende oefeningen te brengen en het zo makkelijk te maken elke keer weer te oefenen met aandacht en nieuwsgierigheid. Opnieuw leerde ik geluid en ritme te gebruiken in aandacht voor mezelf. Een dagje stilte bracht inzicht in hoeveel we eigenlijk babbelen en hoe dat ten koste gaat van één ding tegelijk doen met aandacht. Smaakt naar meer.
Dorien