Vliegtickets

 Vliegtickets boek je zelf online. Wij geven je advies over de mogelijkheden.

 vliegtickets naar sardinie met Sunny Mind TravelVliegtickets kun je, nadat je je hebt opgegeven voor een van de reizen, zelf boeken. Bij al onze mindfulness & yoga reizen boek je de vlucht en de reis apart (tenzij anders aangegeven). Zo kun je altijd profiteren van tijdelijke vluchtaanbiedingen. De meest voordelige manier om een ticket te boeken is meestal via de luchtvaartmaatschappij zelf op internet. Wel is het van belang dit met ons te overleggen, aangezien het transfer altijd van een bepaalde vlucht uitgaat. Het is in ieder geval belangrijk te weten dat het transfer altijd vanaf Cagliari vertrekt. Vanaf het vliegveld van Cagliari is het nog een uur met het transfer naar onze Ecolounge Sardinia, waar de verblijven zijn.

Wil je graag hulp bij het vergelijken van maatschappijen en prijzen en daarnaast een uitgebreid advies, dan kan je de vliegtickets laten boeken via Sardinietrips.  Sardinietrips is al jaren lang gevestigd op Sant Antioco, ten zuidwesten van Sardinie, waar al onze reizen plaatsvinden. Met een grote ervaring op het gebied aan reizen naar en op Sardinie kunnen wij je daarom het beste adviseren.

Wil je de  vliegtickets door Sardinietrips laten boeken, dan kan je bellen tijdens kantooruren of  een mail sturen:

Sardinietrips

Je kunt direct vliegen Ryanair. Je vliegt dan in 2 uur op Cagliari vanaf Weeze( net achter Nijmegen over de grens) of vanaf Charleroi( net onder Brussel) De meeste reizen zullen dan ook op deze vluchten gebaseerd zijn met aansluitend transfer. Het is ook mogelijk een andere vlucht te boeken en zelf het transfer te regelen of een auto te huren. Overleg met ons over de mogelijkheden.

Telefoonnummer

Bel ons gerust als je meer wilt weten over het boeken van de vliegtickets of hulp nodig hebt. Je kunt ons van 9.00- 18.00 op een van de onderstaande nummer bereiken.

00393450514357

0031(0)10-2614073