Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Welzijnsbudget | Gebruik je budget voor een retraite.

 Welzijnsbudget is vaak beschikbaar als je ergens werkt. En je mag dit budget inzetten voor allerlei doeleinden. Als het er maar voor zorgt dat jij aan je gezond blijft. Een retraite zorgt voor ontlading van stress, geeft inzichten en laadt jouw batterij weer op. Ook heeft het meer een blijvend effect dan een vakantie of een wekelijks coaching traject.

 Welzijnsbudget voor een retraite vakantie gebruiken

Mirjam is case manager bij Slachtofferhulp. Ze heeft samen met een collega haar welzijnsbudget ingezet om bij ons een retraite vakantie te boeken.

Mirjam haar ervaring

We hebben op ons werk de mogelijkheid gebruik te maken van een welzijnsbudget. Dit mogen we inzetten voor alles wat ter bevordering is van onze gezondheid. Zo ook voor deze prachtige retraite in Italie. Samen met een collega heb ik de mindfulness & yoga reis bij Monique geboekt. We reizen begin oktober. Al voorbereidend op onze reis beseften we dat Sardinië een prachtig eiland is, dus waarom maken we er niet gelijk een korte vakantie van? Ons plan startte in Olbia, vanaf dat vliegveld is het prima reizen om wat van Sardinië te zien. We hebben een auto gehuurd op het vliegveld ( kun je van te voren al reserveren, dus erg makkelijk)  en zo vanaf Olbia naar beneden af te reizen met als eindbestemming Cagliari.

Op onze eerste dag starten we op ons gemak de autoreis , door prachtige landschappen en bergen en af en toe een terrasje in de zon, komen we bij onze bed en breakfast  aan ,waar we de komende twee nachten hebben geboekt. We zijn al helemaal in de sfeer van Sardinië, rust en genieten….

Yoga retreat bij Monique

De volgende dag vertrekken we met onze huurauto naar het vliegveld van Cagliari. Daar leveren we onze auto in en wachten we op onze transfer naar Monique. We zijn klaar voor het absolute hoogtepunt van onze reis, de mindfulness en yoga reis.

Wat een heerlijke dagen beleven we in het mooie Sant Antioco. Onder de liefdevolle en deskundige begeleiding van Monique komen we helemaal verder tot rust. De meditaties, de yoga, de mooie gesprekken de heerlijke maaltijden van Toni. Maar ook het klimaat, de natuur…we wanen ons in het paradijs.

Onze ontspanningsreis afsluiten

Als onze ontspanningsreis erop zit, hoeven we gelukkig niet gelijk terug het drukke leven weer in. We bouwen het rustig af door weer vanaf het vliegveld Cagliari een auto te huren en dezelfde reis terug te maken naar Olbia.  We bezoeken de meer dan prachtige stranden. De kust van La Maddalena is geweldig mooi. Maar ook het strand van Spiagga rosa, het rose strand. Adembenemend mooi allemaal. De meren waar we regelmatig flamingo’s spotten, geweldig!

Als we in Olbia aankomen, slapen we nog een nachtje in een hotel in deze stad. Nog even nagenieten van al het moois, wat we hebben gezien en meegemaakt. Dit doen we met een heerlijk Italiaans wijntje en een pizza. De dag hierna vliegen we weer terug naar Nederland. Het was een heerlijke week. En ik kan iedereen van harte aanbevelen om een paar dagen extra te nemen om van het mooie Sardinië te genieten.

Welzijnsbudget inzetten voor een coaching retraite heeft groot effect

Ik kan het iedereen aanraden, het welzijnsbudget hiervoor in te zetten. We hebben zelf ervaren wat een groot effect het heeft om even uit onze vertrouwde omgeving te zijn. En een paar dagen intensief te trainen. Ik ben inmiddels alweer een paar maanden terug en ik merk dat het zeker een verandering teweeg heeft gebracht. Ik voel me zekerder, meer energiek en ik besteed meer aandacht aan mezelf en wat ik wil.

Wil jij ook jouw welzijnsbudget inzetten voor een retreat bij ons?

Vraag je werkgever of de HR afdeling naar de mogelijkheden. Wij verzorgen de rest.

Combineer een ontspanningsreis met een paar extra dagen vakantie.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een yoga retreat te combineren met vakantie. Je kunt kiezen op bij ons langer te verblijven zonder programma. Eventueel kun je wel maaltijden bij ons boeken. Je zou ook met de transfer mee kunnen gaan naar het vliegveld om daar een auto te huren. Je kunt dan bij ons verblijven en ook de omgeving wat verkennen. We kunnen je allerlei tips geven over onze prachtige omgeving, de hoofdstad Cagliari en Sant Antioco.

Vliegen vanuit Olbia

Maar je zou ook vanuit een andere plaats kunnen reizen. Bijvoorbeeld omdat je vanuit Amsterdam makkelijker op Olbia vliegt. Met Easy jet kun je vaak al een vrij goedkope vlucht boeken. Dan zou je in Olbia een auto kunnen huren en zo langzaam naar ons toe kunnen rijden. De reistijd is ongeveer 4 uur met de auto als je het in een keer rijdt. Ook zou je met de trein van Olbia naar Cagliari kunnen reizen. De trein gaat rechtstreeks en doet er 3 uur en 20 minuten over. Zo kun je zelf je vlucht bepalen en je melden bij het ophaalpunt van de transfer, wanneer jouw yoga retreat begint.

Share

Zoeken

Opkomende Retraites & Cursussen

Gratis Ebook

Wil je leren hoe jij je in 5 minuten tijd weer ontspannen voelt en volledig gefocused? 

Download mijn E book : De kracht van AA

Aanmelden voor deze cursus

Aanmelden voor deze retraite

Aanmelden voltooid!

Je kunt nu ontspannen!

Het is nu mijn beurt. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.