Reisinformatie

 Hier vind je reisinformatie voor de reis naar Sardinie!

 reisinformatie Sardinie, voor de mindfulness & yogareizen Al onze reizen zijn op het eiland Sardinie, een eiland behorende bij Italie. We geven jullie hier reisinformatie, over hoe het beste te reizen naar Sardinie. Wij wonen op Sardinie en begeleiden deze reizen zelf hier in het Zuidwesten van Sardinie, op het schiereiland Sant Antioco. Het zuidwesten van Sardinie is nog vrij van massatoerisme. Hier kun je dus nog genieten van ongerepte stukken natuur en vooral rust.  Spirituele -en ontspanningsreizen zijn bedoeld om er even helemaal tussenuit te zijn. En je weer helemaal op te laden zodat je weer vol energie zit. Ook is het fijn even aan jezelf te werken. En te bekijken waar je aan kunt werken om beter en gezonder in het leven te staan. Deze omgeving is hiervoor uitermate voor geschikt.

Vluchten naar Sardinie

We willen het voor jullie zo eenvoudig en goedkoop mogelijk maken een reis te boeken, zonder al teveel problemen of uitzoekerij. Het enige wat je zelf doet, is je vlucht boeken. We geven je door zodra er genoeg aanmeldingen zijn, welke vlucht je het beste  boeken. Mocht je dit toch liever niet willen, dan kunnen wij de vlucht ook voor je boeken.  Je kunt ons  altijd een mail sturen of even bellen zodat we de vragen voor je kunnen beantwoorden.

Het beste vlieg je met Ryan air vanaf Weeze, een klein vliegveld achter Nijmegen of vanaf Charleroi bij Brussel, rechtstreeks op Cagliari, de hoofdstad van Sardinie. Je kunt ook via Schiphol reizen, dan stap je in Rome  of Milaan over. Dit is inmiddels ook steeds beter geregeld en het overstappen gaat gemakkelijk zonder eerst weer in te checken of door de douane te gaan.

Meer info over vliegtickets lees je hier

reisinformatie Sardinie voor de mindfulness & yogareizenTransfer van het vliegveld

Als je gebruik wilt maken van het transfer, dan is het handig dit met ons te overleggen. We passen de transfer aan op de meest geboekte vlucht. De transfer is niet automatisch geregeld voor elke vlucht en kan pas in overleg met ons gereserveerd worden.

Er zijn ook andere mogelijkheden om bij ons te komen, bijvoorbeeld met de trein en of met huurauto.  Je kunt ook een prive transfer boeken, dit kan al met een toeslag van maar 35 euro per rit.

Je kunt ook op eigen houtje naar ons toe komen, als je bijvoorbeeld al op Sardinie op vakantie bent en je de Mindfulness reis wilt combineren met je vakantie.

F.A.Q

Wil je meer reisinformatie, kijk dan eerst even hier. Hier vind je de meest gestelde vragen aan ons en misschien staat jouw vraag hier ook tussen.