Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Home / Over ons

Over ons

Aandacht voor jou

Kleine groepjes of individueel, maar altijd persoonlijk op jou gericht.

Ongerepte natuur

Persoonlijke ontwikkeling gecombineerd met een heerlijk vakantie-gevoel.

Transformerende coaching

In slechts 6 dagen maak jij een omslag die jouw leven blijvend verandert.

Monique - Bodymind coach en gastvrouw

Hallo, ik ben Monique en als trauma expert leer ik je hoe je leiderschap over je leven terug te nemen, zodat je weer echt plezier ervaart. Samen met mijn Sardijnse man Toni en onze 2 kinderen Jim en Desert, woon ik sinds 2007 op Sardinie. In Sant Antioco om precies te zijn. Toni is geboren op Sardinie en ik kom uit Nederland. Ik begeleid de retraites en de individuele coaching retreats.
 
Mijn kernwaarden zijn:
Doelgericht, bekwaam, onafhankelijk, authentiek, ondernemend, humor, groei, gezondheid, muzikaal, spiritueel, zelfkennis.
 
Mijn manier van werken bevat:
Bodymind coaching, mijn Methode Sunnymind up!, het V model en het Levenspad.
mindfulnessyogameditatieademhalingstechnieken, dans en beweging, ontspanningstechnieken, familieopstellingen, Jin Shin JyutsuQigong, Systemische psychologie, archetypen van Jung.
Video afspelen
Mijn eerste retraite. Ik vertel over mijn ervaring.

Mijn opleidingen en ervaringen

In Nederland heb ik, na psychologie te hebben gestudeerd, een studie oefentherapie Mensendieck gedaan. Hiermee heb ik een medische basis gelegd voor het begeleiden van onze retraites.
 
Ik ben werkzaam als Bodymind coach sinds 2014 na het opdoen van veel levenservaring en eerst zelf de nodige pijnpunten te hebben verwerkt. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van verslaving en traumaverwerking.
 
Tevens ben ik een gecertificeerde Yin/ Yang yoga instructor en heb verschillende meditatie cursussen gevolgd. En ik ben mindfulness trainer.
 
Ook blijf ik me scholen in het verrijken van mijn kennis door regelmatig bij te studeren. Zo ben ik me gaan specialiseren in ademwerk en traumaverwerking. In mijn mening kan trauma alleen echt verwerkt worden, als het lichaam weer in verbinding komt met de geest. Als je weer leert echt te voelen.
 
Je lichaam is je beste coach!

Mijn missie

Graag wil ik je laten ervaren hoe bevrijdend het is om vanuit jouw authentieke zelf te leven. Waarbij je schuldgevoel, schaamte en zorgen steeds meer los kunt laten en weer echt plezier ervaart in je leven.

Mijn visie

Vanuit oprechte en volledige aandacht voor jou, kom jij tot de antwoorden die je zoekt. Je maakt, door even uit je comfort zone te zijn en alle aandacht op jezelf te kunnen richten, al in een paar dagen grote stappen. Deze zorgen voor een omslag die jouw kijk op je leven verandert.

Mindful Sardinië

Sardinië is een prachtig en vooral rustig eiland met nog veel ongerepte natuur. Hiervan maak ik veel gebruik tijdens de sessies. Om weer met jezelf in contact te komen, is het belangrijk ook weer in contact te staan met de natuur. En je op je gemak te voelen in de stilte.

Voordelen van Sardinië

over ons kun je lezen over Toni en zijn liefde voor de BBQ

Toni - Kok en ondersteuning

Toni is geboren op Sardinie. Zijn moeder komt van Carloforte( San Pietro) en zijn vader van Sicilie. Op 17-jarige leeftijd is hij eerst in Noord -Sardinie en later in Toscane voor verschillende restaurants gaan werken. Door zijn ruime ervaring is hij de Sardijnse keuken meer gaan waarderen.

De goede lokale producten en met aandacht koken staan garant voor heerlijke diners speciaal voor jou bereid.

antipasti
antipasti di mare
Sardijnse artisjok
pizzette vegetariane
Vorige slide
Volgende slide

Wij kijken er naar uit je te mogen ontvangen bij ons op Sardinie!

Ervaring van anderen

Review van Manuela Merche
Bodymind lessen
Lees verder
Mooie ervaring, mooie plek. Monique perfect om je te begeleiden op het pad van mindfulness. Tony is heel goed, om je te laten genieten van echte gerechten die door hem bereid zijn. Bedankt 🙏
Review van Miranda Van der Ven
Adem retraite
Lees verder
de rust en de fijne ontvangst. toni en Monique zijn zulke lieve mensen
Review van Annemiek Godefroy
Mindfulness en yoga reis
Lees verder
geniet van zon, zee, prachtige natuur, yoga en meditatie en kom helemaal tot jezelf. genieten met hoofdletter G!
Review van Cherie de Haas
Bodymind lessen
Lees verder
Verwen jezelf eens met een ontspannende reis van Sunny mind travel op Sardinie! Je komt herboren terug!
Noemi
15 april 2022
Lees verder
Verblijven bij jullie is alsof ik opeens weer duidelijk hoor wat de stem van mijn hart is in mijn hoofd. De rust, het eten, de eenvoud, de natuur alles draagt bij om weer helder na te kunnen denken. Heerlijk!
Ursula
mindfulness en yoga reis
Lees verder
Mijn zoektocht begon met het zoeken naar een leuke yoga vakantie maar niet te massaal. Eigenlijk zocht ik een reis met een beetje diepgang. Ik was superblij met de mindfulness en yoga reis van Monique. Ze heeft heel veel kennis en geeft net dat beetje meer. Ik ben me nu meer bewust van wat ik doe en voel nu meer plezier in mijn lichaam als ik yoga doe. Heerlijk de bodymind lessen, lekker muziek en niet te vergeten het superlekkere eten van Toni. Een aanrader deze reis!
Wendy
vrouwen retraite
Lees verder
Weer genoten van een heerlijke week bij Monique en Toni in de beach Lodge! Monique is een geweldige coach die je echt weet te raken en je met haar humor en nuchtere kijk op zaken verder weet te helpen. Een lach en een traan liggen heel dicht bij elkaar. Ik heb genoten van het geweldige gezelschap, de waardevolle coachsessies en natuurlijk het heerlijke eten van Toni. Echt een aanrader om een weekje naar toe te gaan, je doet jezelf er een enorm plezier mee. Ik kan er weer even tegenaan!
Johan K
mannen retraite
Lees verder
Ik heb een prachtige retraite gehad. Veel geleerd van Monique. Super fijne coach die voor mij precies wist te vertellen waar ik aan kan werken. Lekker down to earth en niet te zweverig. Ik heb ongelooflijk veel geleerd. En Toni, wat kan hij koken zeg. Je bevindt je op loopafstand van het strand waar je rustig alles wat je die dag hebt opgedaan kan laten bezinken. Een prachtig gebied, een prima accommodatie en prettige personen om mee te werken. Jim, bedankt voor de service! Ik kan niet anders zeggen dan dat dit iets is wat je jaarlijks moet doen. Even aan jezelf werken op een goeie locatie met leuke mensen.
Jacq
vrouwen retraite juni
Lees verder
Voor de derde keer was ik op het mooie eiland bij Monique en haar lieve gezin. Ik wist dat ik in ieder geval voor de rust kwam, en natuurlijk voor het geweldige eten van Toni!! Verder wilde ik kijken wat er op mijn pad zou komen in die week, zodat ik hopelijk ook meer rust in mijn hoofd zou krijgen. Net zoals de vorige keren wist Monique ook dit jaar weer met haar jaren ervaring, mediteren, groep coaching, verschillende vormen van yoga, 1 op 1 gesprekken, fijne wandelingen en humor mij weer te laten voelen wat er gebeurd in mijn hoofd en lichaam en wat dat met je doet. Voor mijzelf is dit weer een fijne en leerzame week geweest, met een lach en een traan. Door de verschillende handvaten die mij zijn aangereikt kan ik hier thuis verder mee gaan. Bedankt X Jacq
Bob
intensieve individuele coaching
Lees verder
Met een open-mind en weinig idee van wat me te wachten stond kwam ik naar je toe op het mooie Sardinië. Mijn doel: in verbinding met mezelf, leren leven vanuit vertrouwen, bewustwording van onbewuste gedragingen etc. Na ons eerste gesprek wist je waar we aan konden gaan werken want, de ratio en het gevoel waren bij mij niet in balans. Je vormde de spiegel die ik nodig had. Met jou begeleiding leerde ik mijn lichaam op een andere manier voelen, te verbinden en te vertrouwen op moeder aarde en werd me een stukje bewuster van mijn onbewuste gedragingen. Ayahuasca gaf me al eerder de boodschap dat het allemaal draait om loslaten voor mij. Je liet me bewust voelen dat ik onbewust inderdaad nog veel aan het vasthouden ben. Wat fijn om dat nu zelf te kunnen voelen en bijsturen wanneer ik terug val in oude patronen. Leren loslaten of eigenlijk het vasthouden afleren. Al met al een mooie nuttige week waarin ik weer een stukje bewuster mocht worden en waarin ik me uiteindelijk besefte hoe weinig ik echt bewust in verbinding ben geweest met mezelf. Na 39 jaar toch wel een interessante ontdekking 😁. De plek is fantastisch en niet te vergeten het eten van Toni
Angelique
vrouwen retraite juni
Lees verder
Van 10 tot en met 17 juni voor de zesde keer bij Monique en Toni geweest. Het was weer heerlijk en fijn om bij je te zijn lieve Monique. Eindelijk weer na die 2 Corona jaren waarin ik niet kon komen. Het was intens maar met jouw begeleiding en je nuchtere kijk op de dingen met een beetje humor is fijn. Jij kan mij zo raken en je wist precies waar ik voor kwam, terwijl ik dat zelf nog niet eens wist. Hoe bijzonder is dat! Ik ben zo blij dat ik ook de 1 op 1 sessie met je gedaan heb dit was zo fijn. Jij weet mij te raken. Volgend jaar kom ik zeker weer, ik gun mijzelf deze week het is een cadeau voor jezelf die ik mij ieder jaar gun. Ik groei hiervan en daar ben ik blij mee en dankbaar voor. Het is back to basic maar zo fijn, de rust en de stilte om je heen. En niet te vergeten het heerlijke eten van Toni.
Saskia
intensieve individuele coaching
Lees verder
In 2022 tot “stilstand” gekomen door een griep; tijd om na te denken. Daardoor een keuze kunnen maken om een retreat reis niet langer uit te stellen. Want wanneer is ooit en mag/ kan het wel van jezelf Per toeval op de site van Monique, Sunny Mind Travel, terecht gekomen en aangemeld voor de nieuwsbrief, zo hield ik mezelf al een jaartje op de hoogte van de mogelijkheden. Geboekt dus en wat een fantastische week heb ik gehad. Àlles klopte , de schitterende locatie, nog zonder lichtvervuiling en de stilte zodat je de natuur hoort. De aansluiting met Monique, de 1 op 1 retreats. Leerzaam, spiegelend, er instond ook weer ruimte in mijn hoofd. Ontzorgd: iedere avond stond er een zalige maaltijd klaar. (Ochtend ook ontbijt) Over de hele wereld in goede restaurants gegeten maar er gaat niks boven de locale verse producten van Sardinië die door Tony met zoveel smaak en liefde werden bereid. Al met al de beste investering die ik in mijzelf heb gedaan.

Gratis Ebook

Wil je leren hoe jij je in 5 minuten tijd weer ontspannen voelt en volledig gefocused? 

Download mijn E book : De kracht van AA

Aanmelden voor deze cursus

Aanmelden voor deze retraite

Aanmelden voltooid!

Je kunt nu ontspannen!

Het is nu mijn beurt. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.