Contact

Je bent op zoek naar een geschikte ontspanningsreis voor jezelf, maar hoe weet je nu welke reis voor jou het meest geschikt is?

contact met sunny mind travel sardinie

 

Contact met ons

Uit ervaring weet ik inmiddels, dat het fijn is als er even contact is geweest. Ik heb een nederlands vast nummer, wat staat doorgeschakeld naar Sardinie via internet en je kunt me hier op bereiken. Je kunt ook het contact formulier hieronder invullen en je telefoonnummer achterlaten. Dan neem ik contact met jou op.

Locatie

Natuurlijk is de omgeving, het land en het klimaat belangrijk voor je keuze. Maar het meest belangrijke element voor jou is of de reis ook wat toevoegt en je verder helpt. Het verschil met een ontspannings of spirituele reis en een vakantie is, dat je niet alleen even bijkomt en uitrust, maar ook leert dichter bij jezelf te komen. Zodat je als je weer thuis bent zelf sneller merkt, dat je weer wat gespannen bent. Door goed naar jezelf en je lichaam te luisteren. Het is prettig als je handvatten krijgt aangereikt die je ook thuis kunt toepassen. En dat deze je helpen wat meer ontspanning aan te brengen in je dagelijks leven. Dat kan volgens mij al met een paar kleine aanpassingen. Ik maak gebruik van mijn Sunny Mind up tijdens de reis. Deze methode kunt je heel gemakkelijk inpassen in jouw dagelijks leven.

Een gesprek

Tijdens een gesprek met mij kun je jouw meest belangrijke vragen stellen. En ik kan je het beste adviseren wat voor jou het meest geschikt zal zijn. Ook leer je mij een beetje kennen. Zo kun je daarna beter beslissen of het soort reis wat ik jou bied ook geschikt is voor jou. Ik vind het belangrijk dat je bewust kiest. En dat je goed voorbereid bent. Aangezien ik op Sardinie woon kun je kiezen voor 2 mogelijkheden. Ik kan je bellen of we houden een skype gesprek.

Vul het contactformulier hieronder in en ik neem contact met je op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht