Zoek
Sluit dit zoekvak.

Home / Spirituele-reis

Spirituele reis

Kom weer thuis bij jezelf

Een spirituele reis is de reis van je leven. Als jij je afvraagt of dit het leven is en op zoek wilt naar geluk en meer plezier. Maak dan een sprituele reis en ontdek hoe jouw leven bedoeld is.

Spirituele vragen

Hoe kan ik zorgen dat ik aantrek wat ik echt wil – Het levenspad

Waarom gaat er steeds iets mis en wat leert dit mij – Ho’opono opono

Kan ik mezelf accepteren zoals ik ben – Innerlijk kind werk

Maar ook hoe verbind ik me met het universum, de natuur- Aarden en centreren

 

Spirituele reis op Sardinie.

Wat is spiritualiteit?

Spiritualiteit heeft in de breedste zin van het woord te maken met alle zaken die onze geest betreffen. Vroeger was dat vooral religieus getint, nu dankzij de opkomst van mindfulness heeft spiritualiteit een grote vlucht gemaakt.

Met de opkomst van mindfulness in het Westen is er steeds meer wetenschappelijk onderzoek gekomen naar de effecten van meditatie, de voordelen van gezond ademen en het weten wat je levensmissie is, die ervoor zorgen dat onze algehele gezondheid verbetert. En het leven dor je heen gaat stromen in plaats van dat je het gevoel hebt dat je tegen de stroom in zwemt.

Waar begint spiritueel zijn?

Dit vind ik een hele belangrijke, want dit begin is elke keer weer het begin. Het begint bij je te verbinden met de natuur. Je voeten op de aarde te zetten en je echt te gronden. Het verbinden met de natuur is altijd een mooi begin om je vervolgens met jouw kern, jouw ziel te verbinden. Als je je meer bewust wilt worden van alles wat er in je omgaat en je ziel beter wilt leren kennen, dan helpt de natuur je hierbij.

Dan, als je gegrond en verbonden bent met de natuur, verbind je je eerst met je fysiek en mentale deel. Door yoga en mindfulness te beoefenen kom je hier weer mee in contact. Je verbindt je geest aan je lichaam en het ademen.

Zodra je deze stappen gevolgd hebt, ben je klaar om de dunnere energielagen te gaan bezien. je emotionele en spirituele laag.

Spirituele reis op Sardinie

Spirituele reis

We bieden buiten de individuele coaching een aantal retraites die je mee nemen op een spirituele reis. Je kunt kiezen voor een :

vrouwen retraite

mannen retraite

adem retraite

stilte retraite

mindfulness en yoga reis

spirituele reis aan zee

Wat doe je op een individuele spirituele reis?

Ik werk vanuit mijn methode Sunny mind up en dat betekent dat ik eerst met lichaamsbewustzijn en ademhaling aan de slag ga. Tevens maken we samen een mindfulness wandeling in de ongerepte natuur aan zee. Tijdens deze wandeling komen we ook langs een bijzondere plek, en groot Nuragisch graf. Dit is een mooie energieplek.

Ook ga je werken aan het vrijuit laten stromen van je hartenergie. Hiervoor is het nodig wat op te ruimen in jezelf. Aan te kijken wat mag worden opgeruimd en dankbaar zijn voor de les die het je heeft geleerd. Een stukje Ho-opono opono, een vergevingsritueel.

Het levenspad

Verder bekijken we samen waar in jouw proces je je bevindt en wat je nodig hebt om je levenspad te bewandelen.

Tijdens de coaching sessies werk ik met energie en dit vertaalt zich in het inzetten van yin/yang yoga, opsporen blokkades chakras en meridianen. Ik gebruik hier voor ook toegepaste kinesiologie.

En verder kan ik allerlei andere tools gebruiken zoals de reis van de held, Het levenspad, Mantras en soundhealing, Bio energetica, Holistic pulsing en Qigong.

Ervaring van anderen

Review van Manuela Merche
Lees verder
Mooie ervaring, mooie plek. Monique perfect om je te begeleiden op het pad van mindfulness. Tony is heel goed, om je te laten genieten van echte gerechten die door hem bereid zijn. Bedankt 🙏
Review van Miranda Van der Ven
Lees verder
de rust en de fijne ontvangst. toni en Monique zijn zulke lieve mensen
Review van Annemiek Godefroy
Lees verder
geniet van zon, zee, prachtige natuur, yoga en meditatie en kom helemaal tot jezelf. genieten met hoofdletter G!
Review van Cherie de Haas
Lees verder
Verwen jezelf eens met een ontspannende reis van Sunny mind travel op Sardinie! Je komt herboren terug!

Hoe ziet mijn coaching er praktisch uit?

Zoals de eerste stap van mijn V- model vertragen is, ga je eerst minder doen en langzaam tot stiltstand komen. Ook zet ik mijn Bodymind lessen in om je weer bewust te worden van je lichaam en je ademhaling.
De meeste activiteiten zijn buiten op locatie aan zee of in mijn yogahut.
Mijn methode ontleent technieken uit o.a. yin/ yang yoga, mindfulness, Qigong, ho’opono opono, De creatiespiraal, de archetypen, De reis van de held, Gedragspatronen, maskerstructuren.

Lifestyle coaching op sardinie.

Magisch Sant Antioco

Lopen in de ongerepte natuur en een graf tegenkomen wat al bijna 4000 jaar oud is. De stenen aan kunnen raken met je hand en de energie voelen die van deze plek uitgaat. Graven werden niet voor niets op bepaalde plekken geplaatst.

Deze week zal je veel levensenergie opdoen en de oudheid van de natuur kunnen voelen. Bijzondere ervaring om deze energie te ervaren die hier al zo lang is en je te verbinden met de elementen aarde, water, vuur en lucht. Alles komt samen tot een geheel.

De zonsondergang

De zonsondergang elke avond op de zee is een spektakel. Iedere keer weer anders en een magisch moment als de zon begint te kleuren en de zee aanraakt. Dan is het heel even alsof je compleet in verbinding bent met de aarde en de lucht.

Vanuit je lodge heb je direct zicht op zee en de zonsondergang. Zo kun je ook even helemaal alleen genieten van jouw spirituele reis.

Waarom een spirituele reis

 • Wanneer jij wilt weten wat jouw levenspad is
 • Als je behoefte hebt om je meer met de natuur te verbinden
 • Wanneer je voelt dat het anders kan
 • Als je een basis wilt voelen onder je voeten
 • Ontdekken nieuwe kwaliteiten
 • Eigen beperking tot groei opheffen
 • Energie van de seizoen leren gebruiken 

Wat levert het je op

 • Meer inzicht in wie je echt bent en wat je echt wil
 • Je weet welk pad je mag bewandelen
 • Waar jouw kwaliteiten liggen en wat je waard bent
 • Bent in balans met de natuur
 • Je voelt je krachtig en energiek
 • Het leven stroomt door je heen

Aanmelden voor deze retraite

Gratis Ebook

Wil je leren hoe jij je in 5 minuten tijd weer ontspannen voelt en volledig gefocused? 

Download mijn E book : De kracht van AA

Aanmelden voor deze cursus

Aanmelden voltooid!

Je kunt nu ontspannen!

Het is nu mijn beurt. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.