Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Home / Coaching-retraite

Coaching retraite

Neem de leiding over je leven.

Een coaching retraite op een andere locatie is effectiever en in een week kun je al een omslag ervaren. Omdat je even helemaal uit je comfort zone bent en je zo helemaal op jezelf kunt richten.

Ook zorgt dit ervoor dat je meer ontspant en daardoor dieper in jezelf aankomt.

Zo krijg je weer helder voor je wat je nu echt dwars zit. Of waar je nu precies tegen aanloopt. Het voordeel van er even helemaal uit zijn, is dat je meer tijd hebt voor jezelf en zo tot zelfinzicht komt.

Als je niets onderneemt om uit je situatie te komen, dan stapelt stress zich op. Dit kan leiden tot burn out of andere klachten. Ook kun je last krijgen van angst, die je leven gaat beheersen.

Maar jij kunt je situatie veranderen en weer gelukkig worden. Als je weer de regie terugpakt over je leven en het beste uit jezelf te haalt.

Coaching retraite op Sardinie.

Wat doet een coach tijdens jouw coaching vakantie?

Een coaching retreat is eigenlijk een retraite vakantie met coaching. En dat is helemaal ideaal. Je bent op een mooie vakantie locatie en je hebt ook nog coaching. Door de coaching tijdens je vakantie, houd je dat relaxte vakantiegevoel ook eenmaal thuis vast.

Mijn coaching is altijd op maat en ik zorg ervoor dat jij een omslag ervaart gedurende de peridoe dat je bij ons bent. 

Je kunt gecoacht worden op traumaverwerking. Ook als je werkzaam bent in een vakgebied waarbij je dagelijks aan trauma wordt blootgesteld, moet je de doorwerking hiervan niet onderschatten. Het zien en meemaken van andersmans trauma heeft net zo goed effect op jou. Dit zet zich tevens vast in jouw lichaam als je dit trauma niet goed verwerkt.

Je kunt ook kiezen voor een coachingtraject met thema’s als burn out preventie, prestatiedruk, zingeving, life style, zelfontwikkeling, mentale en fysieke gezondheid, hoogbegaafdheid, connectie geest/lichaam, adem, ontspanning, HSP, balans.

Waarom een coaching traject?

Je kunt kiezen voor coaching als je vast loopt in je leven en hulp nodig hebt bij levensvragen als wat wil ik nu eigenlijk of wie ben ik en wat kan ik.

Of je kiest ervoor om een concreet probleem of doel in te brengen. Coaching is voor mensen die zich verder willen ontwikkelen en gemotiveerd zijn hier actief mee aan de slag te gaan.

De coaching ondersteunt levenssituaties, verbetert de prestatie en maakt nieuwe wenselijke situaties.

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 8 op de 10 werknemers aangeeft, coaching belangrijk te vinden. met name de jongere werknemers vinden dit. En hiervan zegt zelfs 90% dat ze coaching nodig hebben op de werkvloer.

Een intensief individueel coaching traject op locatie is effectiever dan een wekelijke coaching sessie van een uur. In een intensief traject kun je de tijd nemen om de diepte in te gaan en te ontdekken wat jou tegen houdt je volle potentieel te leven.

Dat heeft tijd nodig en tijdens een individuele coaching retraite kun je je helemaal op jezelf richten.

Uit onderzoek blijkt dat een kort, intensief coaching traject tot een beter resultaat leidt.

Coaching retraite op Sardinie aan zee.

Wanneer boek je een coaching retraite?

Als jij merkt dat je vastloopt, alsof er geen beweging meer zit en je steeds weer hetzelfde overkomt, dan zijn dit signalen om aan jezelf te gaan werken.

Een coaching retreat zorgt voor persoonlijke groei, zodat je een verandering in kunt zetten naar een gewenst resultaat. Coaching helpt je weer richting te bepalen, te focussen, geen uitstelgedrag meer en zorgt ervoor dat jij je volledige potentieel gebruikt.

Doordat je tijdens een coaching retraite echt even helemaal alleen de aandacht op jezelf richt en uit je comfort zone bent, heeft een coaching traject op locatie nog meer impact. En zal je een omslag ervaren die je helpt de verandering vol te houden, eenmaal thuis.

coaching retraite op sardinie, ontdek de ongerepte natuur.

Wat is traumaverwerking ?

Trauma is een zwaar woord en vaak krijg ik te horen dat men geen trauma heeft. Want dat wat jij hebt meegemaakt is toch niet zo erg? Of dat heeft iedereen toch meegemaakt?

Maar het gaat niet om de zwaarte van het trauma. Er is geen meter om af te lezen of jouw trauma wel echt in die categorie past. Trauma gaat over elke situatie die jij en beter nog je lichaam, niet hebt verwerkt.

En daarmee bedoel ik, dat je er last van hebt. Dat je lading hebt opgeslagen zitten in je lichaam. En het kan ook zo zijn dat je helemaal niet weet waar die spanning en lading vandaan komt.

Ik vergelijk het vaak met een bliksem inslag. Als je de hoogspanning daarna van jezelf kunt laten geleiden, de aarde in, dan is er niets aan de hand. We kunnen best veel aan dus niet elke heftige situatie leidt tot onverwerkt trauma. 

Alleen als de hoogspanning in je lijf blijft zitten, dan is het zaak deze spanning langzaam van je af te laten geleiden.

Daar heb je hulp bij nodig van een goede coach die gespecialiseerd is in trauma verwerking en het lichaam betrekt bij het proces.

Het lichaam houdt de score bij en geeft je eerlijk terug of jij echt jouw trauma nu hebt verwerkt of niet.

Ervaring van anderen

Review van Manuela Merche
Lees verder
Mooie ervaring, mooie plek. Monique perfect om je te begeleiden op het pad van mindfulness. Tony is heel goed, om je te laten genieten van echte gerechten die door hem bereid zijn. Bedankt 🙏
Review van Miranda Van der Ven
Lees verder
de rust en de fijne ontvangst. toni en Monique zijn zulke lieve mensen
Review van Annemiek Godefroy
Lees verder
geniet van zon, zee, prachtige natuur, yoga en meditatie en kom helemaal tot jezelf. genieten met hoofdletter G!
Review van Cherie de Haas
Lees verder
Verwen jezelf eens met een ontspannende reis van Sunny mind travel op Sardinie! Je komt herboren terug!
Lifestyle coaching op sardinie.

Wat is het verschil tussen een therapeut en een coach?

Dit vind ik ook een goede vraag. Er is verschil ook al help je in beide gevallen een ander. Bij therapie gaat het over mentale gezondheid en emotionele groei. Bij coaching gaat het meer over persoonlijke ontwikkeling en het stellen en bereiken van doelen.

Ook al versterk je bij coaching ook je emotionele groei en vergroot je het zelfvertrouwen. Bij coaching wordt van je verwacht dat jij verantwoordelijkheid neemt. 

Vaak wordt gedacht dat trauma verwerking alleen in therapie vorm kan worden gedaan.

Juist een intensief coaching project kan ervoor zorgen dat je echt een omslag maakt. En nu je slachtofferschap kunt loslaten en de regie terug gaat pakken over jouw leven!

Wanneer een coaching retraite

 • als je iets wilt veranderen
 • onverwerkt trauma hebt
 • last van angst hebt
 • je kwaliteiten wilt ontdekken
 • je beperking tot groei wilt aanpakken
 • concentratie wilt trainen
 • burn out preventie

Wat levert het je op?

 • je zet nu echt de verandering in
 • trauma heeft nu een plaats in jou
 • jij bent de leider van jouw leven
 • je weet wat je waard bent
 • betere focus
 • Je hebt een kalme geest
 • je hebt weer plezier

Coaching vanuit mijn V model

Tijdens een retraite met coaching werk ik vanuit mijn Sunny mind up methode met als basis mindfulness en yoga. De basis van mijn coaching is het V model dat ik speciaal heb ontwikkeld. Vanuit lichaamsbewustzijn en ademhaling kom je tot zelfinzicht. Het bestaat uit 6 stappen die je neemt om tot dit zelfinzicht te komen.

 Deze stappen zijn: Vertragen, Voelen, Vereenzelvigen, Verademen, Verbinden en Vergeven. Als je deze stappen hebt doorlopen zal je weer Vrijheid, Vreugde en Vrede ervaren. Zodat je weer kunt meestromen met het leven. Ook pas ik het levenspad toe om je te leren wie je bent en wat je wil.

Coaching retraite op Sardinie

Wil je even weg uit je vertrouwde omgeving en zoek je een mooie locatie

Ben je klaar om een verandering in te zetten?

Wil je jouw plan, doel uitwerken en er een succes van maken?

Ga je ervoor om het anders aan te pakken?

Lijkt het je fijn dit op Sardinie te doen?

Aanmelden voor deze retraite

Gratis Ebook

Wil je leren hoe jij je in 5 minuten tijd weer ontspannen voelt en volledig gefocused? 

Download mijn E book : De kracht van AA

Aanmelden voor deze cursus

Aanmelden voltooid!

Je kunt nu ontspannen!

Het is nu mijn beurt. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.