Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hoe kan ik het beste naar jullie toe vliegen?

Hoe kan ik het beste naar jullie toe vliegen?

Het dichtsbijzijnde vliegveld is bij Cagliari, de hoofdstad van Sardinie. Daar kun je rechtstreeks op vliegen met Ryan air van Weeze of Charleroi. KLM vliegt van april tot november op zaterdag en zondag rechtstreeks op Cagliari vanaf Schiphol. Je kunt ook op Olbia vliegen, maar dan ben je nog zeker 5 uur onderweg met de trein om naar Carbonia te komen. Vanaf Cagliari is het een uur rijden met de auto en met de trein 50 minuten.

Gratis Ebook

Wil je leren hoe jij je in 5 minuten tijd weer ontspannen voelt en volledig gefocused? 

Download mijn E book : De kracht van AA

Aanmelden voor deze cursus

Aanmelden voor deze retraite

Aanmelden voltooid!

Je kunt nu ontspannen!

Het is nu mijn beurt. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.