Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoe kom ik met de trein bij jullie?

Hoe kom ik met de trein bij jullie?

Als je met de trein komt, dan wordt je door ons opgehaald van het station als je doorgeeft welke trein je neemt. Je kunt het beste de trein alvast online boeken bij www.thetrainline.com Dat scheelt tijd op het station. Je boekt van Cagliari- Elmas ( vliegveld) naar Carbonia Serbariu. Het treinkaartje kost 4,90 euro en de rit duurt ongeveer 53 minuten.

Ook kun je vanaf Olbia met de trein komen. Je moet rekening houden met lange reistijd maar je ziet dan wel het hele eiland. Gemiddeld duur het inclusief wachten 7 uur. De prijs ligt rond de 20 euro.

Gratis Ebook

Wil je leren hoe jij je in 5 minuten tijd weer ontspannen voelt en volledig gefocused? 

Download mijn E book : De kracht van AA

Aanmelden voor deze cursus

Aanmelden voor deze retraite

Aanmelden voltooid!

Je kunt nu ontspannen!

Het is nu mijn beurt. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.