Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Home / Mannen Retraite

Mannen Retraite

Mannen retraite, een krachtige 6 daagse coaching reis voor maximaal 4 mannen, die eens niet gaat over grenzen verleggen maar juist over grenzen bewaken.

Mannen vragen niet zo snel om hulp en bij mij leer je hoe je zelfredzaam kunt zijn. En hoe jij jouw problemen zelf kunt aanpakken. Want jij bent degene die de verandering in gang zet en jezelf heelt.

Deze retraite is voor mannen die niet bang zijn dat ik ze aanspreek op hun doen en laten en klaar zijn om een omslag te maken in hun leven.

Voor mannen die graag groter willen denken maar merken dat er iets is dat ze tegen houdt.

Dat iets, dat ben jij zelf. En daar ga jij iets aan doen, zodat ook jij weer leiderschap neemt over jouw leven! Ik spreek je aan vanuit eigen ervaring en expertise.

 

Als trauma expert help ik mannen die vastlopen weer echt plezier te voelen.

Wacht niet tot het te laat is

Mijn ervaring is dat de meeste mannen pas bij mij komen als ze al een flinke wake up call gehad hebben in de vorm van een hart infarct of een andere aandoening. Ze komen dan meestal op aanraden van een arts, psycholoog of vriend bij mij terecht. En het voelt als falen dat ze het nodig hebben gecoacht te worden.

Coaching en gecoacht worden is niet zwak maar juist sterk en doelgericht. Als jij iets wilt bereiken dan neem je het liefste toch de kortste en meest gemakkelijke weg? 

Iedereen heeft wel eens een hand in de rug nodig die je weer bij de les trekt. Ook ik!

Tevens ervaar je dat je, door dit samen met andere mannen te doen, ook kunt delen. Dit is iets wat je misschien voor je gevoel liever niet doet. Maar door je open te stellen, zal je merken hoe dit je ruimte gaat geven om jouw problemen los te kunnen laten uiteindelijk.

Waarom deze mannen retraite?

 

  • Je ben succesvol maar je mist iets

  • Zorgt eerst voor anderen

  • Je saboteert jezelf

  • Denkt veel maar voelen is lastig

  • Je bent snel geirriteerd

  • Je zoekt soms naar verdoving of afleiding

 •  

Wat levert je dit op?

 

  •  Je voelt je krachtig en alles gaat vanzelf

  • Meer plezier en voldoening in het leven

  • Weet waar jouw grens ligt

  • Beter gefocused

  • Snapt nu hoe je jezelf saboteert

  • Wat er mist kun jij nu zelf invullen

Een sterke, man:
Hij kan omgaan met stress
en is de schouder om op te leunen.
Hij is de rots in de branding
en is altijd beschikbaar.
Werken is voor hem nooit teveel
slapen, dat schiet er weleens bij in.
Hij weet niet van ophouden.
Er is maar 1 ding mis met hem
Hij vergeet wat hij waard is!

Wie begeleidt deze mannen retraite ?

Ik ben Monique en ik ben je coach tijdens deze retraite. Waarom zou je dat willen, vraag je je misschien af ? Er zijn voldoende mannen-retraites die gevaarlijke, avontuurlijke elementen hebben.

In deze retraite ben ik het enige gevaarlijke element. Hoe is het voor jou om jezelf aan te kijken en wat voel je dan?

Ik leer je hoe je uit denken naar voelen gaat. Door weer te voelen, leer je pas echte kracht te ervaren. Als jij meer in balans bent met je gevoel, zal je hierdoor meer gefocused en in evenwicht zijn.

 

From control into being in control.
Vorige slide
Volgende slide

Mannen retraite op Sardinie

Ben je bereid echt voor een verandering te gaan ?

Lijkt je dit een goed plan dit te doen op een prachtige locatie aan zee op Sardinie?

Geef je dan op voor deze onvergetelijke ervaring!

Ervaring van anderen

Review van Yana
Lees verder
Vanaf het eerste moment dat ik in contact kwam met Monique voelde ik haar energie en haar aanpak sprak me direct aan. Ik kreeg individuele coaching van haar en dit traject heeft mijn verwachtingen waargemaakt. Wat Monique belooft, levert ze ook daadwerkelijk. Het begon allemaal met een online sessie, waarin Monique de tijd nam om echt naar mijn verhaal te luisteren en te begrijpen wat ik nodig had. Daarna begon het avontuur pas echt! Een zesdaags intensief coachingstraject bij haar op locatie. Aan het einde van de week voelde ik me als een totaal ander mens, zelfs al was ik aanvankelijk nogal sceptisch. Ik moet toegeven dat ik behoorlijk zenuwachtig was toen ik begon. Ik heb moeite met het loslaten van controle en het overgeven aan het onbekende, maar Monique leidde me er feilloos doorheen. Wat ik zo waardeer aan Monique's aanpak is dat ze niet alleen coacht, maar ook inspireert en motiveert. Haar passie voor persoonlijke ontwikkeling is aanstekelijk, en je kunt niet anders dan geïnspireerd raken.
Review van Annemiek Godefroy
Lees verder
Geniet van zon, zee, prachtige natuur, yoga en meditatie en kom helemaal tot jezelf. genieten met hoofdletter G!
Review van Simone
Lees verder
Monique ziet haarfijn wat er nodig is en geeft dit liefdevol terug. Ik heb veel over mezelf geleerd en voel dat ik nu de keuze kan maken die ik al heel lang wilde maken.
Review van Margje
Lees verder
Spannend maar superblij dat ik het gedaan heb. Ik ben een ander mens!
Review van Teun
Lees verder
Goede, professionele begeleiding van Monique. Je merkt dat ze zeer ervaren is, ze speelt prefect in op ieders situatie. En heerlijke humor ook, daar hou ik van. Ik kom zeker weer!
Review van Wendy
Lees verder
Weer genoten van een heerlijke week bij Monique en Toni in de beach Lodge! Monique is een geweldige coach die je echt weet te raken en je met haar humor en nuchtere kijk op zaken verder weet te helpen. Een lach en een traan liggen heel dicht bij elkaar. Ik heb genoten van het geweldige gezelschap, de waardevolle coachsessies en natuurlijk het heerlijke eten van Toni. Echt een aanrader om een weekje naar toe te gaan, je doet jezelf er een enorm plezier mee. Ik kan er weer even tegenaan!
Review van Johan
Lees verder
Ik heb een prachtige retraite gehad. Veel geleerd van Monique. Super fijne coach die voor mij precies wist te vertellen waar ik aan kan werken. Lekker down to earth en niet te zweverig. Ik heb ongelooflijk veel geleerd. En Toni, wat kan hij koken zeg. Je bevindt je op loopafstand van het strand waar je rustig alles wat je die dag hebt opgedaan kan laten bezinken. Een prachtig gebied, een prima accommodatie en prettige personen om mee te werken. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit iets is wat je jaarlijks moet doen. Even aan jezelf werken op een goeie locatie met leuke mensen.
Review van Anita
Lees verder
Een geweldige mooie plek waar je alle tijd en rust hebt om tot jezelf te komen. Met Monique krijg je een pakket op maat waardoor de hobbels die je op je pad dacht te zien veranderen in een volledige focus op jezelf. Ik heb een heerlijke week gehad! Uiteraard heeft ook het heerlijke eten van Toni en het prachtige weer daar ook een bijdrage aan geleverd 🌞
Review van Loes
Lees verder
In oktober 2017 heb ik een week genoten van een individuele retraite bij Monique en Toni. Een prachtige, inspirerende ervaring. Zowel de inhoud van de 'lessen' en oefeningen als de, met liefde, bereidde maaltijden als de locatie en natuur zijn onvergetelijk, voor mij geweest. Absolute aanrader.
Review van Rosella
Lees verder
Penso che chi ha vissuto questa esperienza con Monique, non la dimenticherà mai più, è una persona che ti trasmette la magia e l'amore della vita.
Review van Fabio
Lees verder
E affascinante fare quello che Monique ci fa fare perché assumendo posizioni inimmaginate ti ritrovi in spazi mentali nuovi e diventi consapevole delle tue possibilità.

6 Dagen / 5 Nachten

Boeking informatie

From taking control to feeling in control. Je houdt van controle en als je weer leiderschap neemt over je leven heb jij ook de controle. Zodra ervaart dat je meer vanuit je hart zou kunnen leven, door meer naar je lichaam te luisteren dan neem jij de leiderschap over je leven. Je kunt niet overal controle over houden, maar je kunt wel kiezen om in control te zijn en de regie over leven weer terug te pakken. From control to being in control : onnodige controle loslaten om weer de leider te zijn over jouw leven. Maximale groepsgrootte is 4 personen.
• Mooie locatie • Ongerepte natuur • Uitzicht over zee • Topgerechten • Rust en ruimte • Met gelijkgestemde mannen • Waardevolle individuele sessie
Een belangrijk onderdeel is het eten en drinken. Toni is je chef kok en verzorgd met name de diners. Hij kookt graag helemaal vrij. Hij gaat elke ochtend in de bar ontbijten zoals alle Italianen dat doen en daar hoort hij wat de vangst van de dag is. Of welk fruit of groenten er vers van het land komen. Daarop geinspireerd gaat hij het diner verzorgen. De wijn die bij het diner geschonken wordt, is door vrienden gemaakt en bevat geen conserveringsmiddelen. Deze wijnen zijn 100% biologisch. BBQ Vlees grillen is op Sardinie een van de favoriete bezigheden van de sardijnse mannen. En dus ook van Toni. Hij houdt er van vlees of vis te grillen. Dit gaat niet op gekochte kooltjes van het tankstation maar op hout. Tuinafval, olijftakken die eerst bij elkaar zoeken en aansteken. Dan wachten tot er genoeg gloeiende kooltjes zijn voordat de grill erop kan. Olijftakken gebruikt hij voor vis en andere houtsoorten voor vlees. Dat bepaalt mede de smaak !

Op ons terrein hebben we de mogelijkheid om in een grote lodge te verblijven of in een single room lodge. De single room lodge is voor een persoon en de grote lodge heeft ruimte voor maximaal 3 personen. De prijs is 1997 euro per persoon. Wie het eerst boekt, heeft eerste keuze.  Elke accommodatie heeft opgemaakte bedden, handdoeken, een strandlaken. Bekijk accommodaties

Inclusief • Coaching sessies samen • Een individuele sessie • Bodymind sessies • BBQ • Ontbijt en diner • Onbeperkt thee, koffie, water • Transfer van en naar Carbonia treinstation Exclusief – Vlucht – Verzekering – Prive transfer

Gerelateerde blogs

Aanmelden voor deze retraite

Gratis Ebook

Wil je leren hoe jij je in 5 minuten tijd weer ontspannen voelt en volledig gefocused? 

Download mijn E book : De kracht van AA

Aanmelden voor deze cursus

Aanmelden voltooid!

Je kunt nu ontspannen!

Het is nu mijn beurt. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.