Zoek
Sluit dit zoekvak.

Home / Vrouwen Retraite

Vrouwen Retraite

Vrouwen retraite met persoonlijke coaching. Een reis, waar je samen met maximaal 3 andere vrouwen, ervaart dat je weer open stellen voor zachtheid en vrouwelijkheid, zorgt dat je je sterker dan ooit voelt. Deze reis is vooral voor vrouwen die veel in hun hoofd leven. Die veel tijd besteden aan anderen in plaats van aan henzelf en teveel overdenken in plaats van voelen.

Ik nodig je uit uit je hoofd te landen in je lichaam. Voelen helpt je weer helder te zien wie je bent en waar je naartoe wilt.

Herken jij jezelf hierin?

Je voelt je niet echt vrouwelijk ( meer)

Het lichaam voelt vaak gespannen aan

Er zijn allerlei klachten die maar niet overgaan

Je wilt wel beter voor jezelf zorgen maar je weet niet hoe

Eigenlijk ben je niet zo blij met je lichaam

Dan is deze vrouwen retraite iets voor jou!

Vorige slide
Volgende slide

Gladys Corrida

Gladys komt uit Venezuela en is via Amerika en Milaan naar Sant Antioco gekomen. Haar spirituele pad begon toen ze meta fysica en Kabbala ging studeren. Evenals psycho quantum analyse en hyno conscious breathing.

Ze maakt in deze vrouwen retraite een psycho quantum analyse van jou. Het geeft je inzicht in wie je bent, waar je kracht ligt. 

Als je hier gebruik van wilt maken, dan is het belangrijk dat je minstens twee weken van te voren je aanmeld voor deze retraite.

vrouwen retraite met Gladys op sardinie
vrouwen retraite op sardinie met Gianna en haar tibetaanse bellen.

Gianna Alessi

Gianna is specialist in trilling en gebruikt verschillende instrumenten om je lichaam weer in harmonie te laten vibreren. Ze gebruikt hiervoor diverse tibetaanse klankschalen, maar ook andere instrumenten als de rainmaker. Ze voelt feilloos aan hoe jouw lichaam reageert en na de behandeling voel je je weer helemaal in harmonie met jezelf en alles om je heen. Een bijzondere ervaring.

Soundhealing
soundhealing aan zee
Magisch graf met soundhealing
Equinox viering
Flamingo's
Vorige slide
Volgende slide

Equinox viering

We vieren de equinox tijdens dit vrouwen retraite met andere vrouwen in juni als de lente overgaat in de zomer. En in september als de zomer overgaat in de herfst. Dit ritueel om de zomer of herfst te verwelkomen, vieren we altijd met meerdere mensen. Er is een overvloed aan eten en drinken dat door iedereen gemaakt wordt. En er zullen verschillende rituelen en een vuurceremonie zijn die de zomer energie of herfst energie binnen laten.

De zomer energie richt zich naar buiten, je mag laten zien wie je bent, je staat in volle bloei. De herfst energie gaat langzaam naar binnen keren, en dat voelt vaak een beetje onrustig en ongemakkelijk. Toch is het heel belangrijk deze fase van het jaarwiel niet over te slaan. Als je meegaat met de verschillende energieen dan zal je merken dat het leven door je heen stroomt. En dat zorgt voor meer energie!

Herken jij jezelf hierin?

 • Je voelt je niet echt vrouwelijk ( meer)
 • Het lichaam voelt vaak gespannen aan
 • Er zijn allerlei klachten die maar niet overgaan
 • Je wilt wel beter voor jezelf zorgen maar je weet niet hoe
 • Eigenlijk ben je niet zo blij met je lichaam
 • Dan is deze vrouwen retraite iets voor jou!

Wat levert je dit op?

 •  Je gaat met meer energie naar huis
 • Meer plezier en voldoening in het leven
 • Beter voor jezelf zorgen
 • Hoofd is weer leeg en helder
 • Je lichaam is ontspannen
 • Weet nu hoe jij beter voor jezelf kunt zorgen
 • Je voelt je weer op en top sensueel

Vrouwen retraite op Sardinie

Wil jij beter voor jezelf zorgen.

Je vrouwelijkheid (her) ontdekken.

En weten waar je kracht ligt.

En ben je tevens geinteresseerd in jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling ?

Geef je dan op voor het vrouwen retraite op het magische Sardinie!

 

Een sterke, mooie vrouw:
Ze kan omgaan met stress
en hevige problemen dragen.
Ze glimlacht als ze eigenlijk wil schreeuwen
en ze zingt als ze eigenlijk wil huilen.
Ze huilt als ze gelukkig is
en lacht als ze bang is.
Haar liefde is overvloedig.
Er is maar 1 ding mis met haar
Ze vergeet wat ze waard is!

Ervaring van anderen

Review van Manuela Merche
Lees verder
Bellissima esperienza, posto incantevole. Monique perfetta nell’accompagnarti nel percorso di consapevolezza. Tony bravissimo, nel farti gustare piatti genuini preparati da lui. Grazie🙏
Review van Miranda Van der Ven
Lees verder
De rust en de fijne ontvangst. Toni en Monique zijn zulke lieve mensen
Review van Annemiek Godefroy
Lees verder
Geniet van zon, zee, prachtige natuur, yoga en meditatie en kom helemaal tot jezelf. genieten met hoofdletter G!
Review van Simone
Lees verder
Monique ziet haarfijn wat er nodig is en geeft dit liefdevol terug. Ik heb veel over mezelf geleerd en voel dat ik nu de keuze kan maken die ik al heel lang wilde maken.
Review van Margje
Lees verder
Spannend maar superblij dat ik het gedaan heb. Ik ben een ander mens!
Review van Teun
Lees verder
Goede, professionele begeleiding van Monique. Je merkt dat ze zeer ervaren is, ze speelt prefect in op ieders situatie. En heerlijke humor ook, daar hou ik van. Ik kom zeker weer!
Review van Wendy
Lees verder
Weer genoten van een heerlijke week bij Monique en Toni in de beach Lodge! Monique is een geweldige coach die je echt weet te raken en je met haar humor en nuchtere kijk op zaken verder weet te helpen. Een lach en een traan liggen heel dicht bij elkaar. Ik heb genoten van het geweldige gezelschap, de waardevolle coachsessies en natuurlijk het heerlijke eten van Toni. Echt een aanrader om een weekje naar toe te gaan, je doet jezelf er een enorm plezier mee. Ik kan er weer even tegenaan!
Review van Johan
Lees verder
Ik heb een prachtige retraite gehad. Veel geleerd van Monique. Super fijne coach die voor mij precies wist te vertellen waar ik aan kan werken. Lekker down to earth en niet te zweverig. Ik heb ongelooflijk veel geleerd. En Toni, wat kan hij koken zeg. Je bevindt je op loopafstand van het strand waar je rustig alles wat je die dag hebt opgedaan kan laten bezinken. Een prachtig gebied, een prima accommodatie en prettige personen om mee te werken. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit iets is wat je jaarlijks moet doen. Even aan jezelf werken op een goeie locatie met leuke mensen.
Review van Anita
Lees verder
Een geweldige mooie plek waar je alle tijd en rust hebt om tot jezelf te komen. Met Monique krijg je een pakket op maat waardoor de hobbels die je op je pad dacht te zien veranderen in een volledige focus op jezelf. Ik heb een heerlijke week gehad! Uiteraard heeft ook het heerlijke eten van Toni en het prachtige weer daar ook een bijdrage aan geleverd 🌞
Review van Loes
Lees verder
In oktober 2017 heb ik een week genoten van een individuele retraite bij Monique en Toni. Een prachtige, inspirerende ervaring. Zowel de inhoud van de 'lessen' en oefeningen als de, met liefde, bereidde maaltijden als de locatie en natuur zijn onvergetelijk, voor mij geweest. Absolute aanrader.
Review van Rosella
Lees verder
Penso che chi ha vissuto questa esperienza con Monique, non la dimenticherà mai più, è una persona che ti trasmette la magia e l'amore della vita.
Review van Fabio
Lees verder
E affascinante fare quello che Monique ci fa fare perché assumendo posizioni inimmaginate ti ritrovi in spazi mentali nuovi e diventi consapevole delle tue possibilità.

6 dagen en 5 nachten

Boeking informatie

From Sense to Sensuality Van denken naar voelen. Sleutelwoord is vrouwelijke energie. De vrouwelijke energie staat voor sensualiteit. Een kwaliteit die je met volle teugen laat genieten van het leven. Het is krachtig, versterkend en helend om je vrouwelijke kant aandacht te geven samen met andere vrouwen. En zo een diepere verbondenheid met jezelf en anderen te voelen. En te voelen hoe krachtig de vrouwelijke energie jou maakt.
• Mooie locatie • Ongerepte natuur • Uitzicht over zee • Topgerechten • Prachtige stranden • Veel plezier en gezelligheid • Bezoek aan magisch graf • Met gelijkgestemde vrouwen
Toni is je chef kok en verzorgt met name de diners. Hij kookt graag helemaal vrij. Hij gaat elke ochtend in de bar ontbijten zoals alle Italianen dat gewoon zijn en daar hoort hij wat de vangst van de dag is. Of welk fruit of groenten er vers van het land komen. daarop geinspireerd gaat hij het diner verzorgen. De wijn die bij het diner geschonken wordt, is door vrienden gemaakt en bevat geen conserveringsmiddelen. Deze wijnen zijn 100% biologisch. De lunch kun je zelf samenstellen van het ontbijt of als er iets van het diner is wat je graag wilt bewaren. je krijgt van ons een bakje. Je kunt zo ook eens bij het strand lunchen.

Op het terrein zijn 2 grote lodges aanwezig met ruimte voor maximaal 3 personen. En je kunt ook kiezen voor een single room lodge. Deze biedt ruimte voor 1 persoon. De prijs is 1997 euro voor een single room lodge of gedeelde grote lodge. Wil je een grote lodge voor jezelf dan betaal je een toeslag van 200 euro.
Elke accommodatie heeft standaard opgemaakte bedden, 2 handdoeken en een strandlaken. Ook mag je gebruik maken van de aanwezige yogamaterialen.( matje, meditatiekussen, fleece, bolster, blokken)

• Ochtendmeditatie • Yoga lessen • Bodymind lessen • Groepscoaching • Holistische lichaamsmassage • Psycho quantum analyse consult • Baarmoeder blessing • Equinox viering • Ontbijt en diner • Lunchpakketje ( je kunt zelf een pakketje maken van het ontbijt) • Onbeperkt thee, koffie, water en fruit • Transfer van en naar treinstation Carbonia Exclusief: – Vlucht – Verzekering – Prive transfer van of naar het vliegveld, 100 euro per rit.

Gerelateerde blogs

Aanmelden voor deze retraite

Gratis Ebook

Wil je leren hoe jij je in 5 minuten tijd weer ontspannen voelt en volledig gefocused? 

Download mijn E book : De kracht van AA

Aanmelden voor deze cursus

Aanmelden voltooid!

Je kunt nu ontspannen!

Het is nu mijn beurt. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.