Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wat kan ik doen bij jullie?

Wat kan ik doen bij jullie?

Je kunt wandelen, er zijn voldoende mooie wnadelingen die je kunt maken. Je loopt in een kwartier naar de zee en het strand. Je kunt ervoor kiezen om een E bike te huren en wat meer van dit gebied te zien. Je kunt kiezen voor een lichaamsmassage of een ochtend naar sant Antioco om een terrasje te pakken. Op ongeveer 1000 meter ligt een camping waar een zwembad is met Beach bar en mini supermarkt. Hier mag je ook gebruik van maken.

Gratis Ebook

Wil je leren hoe jij je in 5 minuten tijd weer ontspannen voelt en volledig gefocused? 

Download mijn E book : De kracht van AA

Aanmelden voor deze cursus

Aanmelden voor deze retraite

Aanmelden voltooid!

Je kunt nu ontspannen!

Het is nu mijn beurt. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.