Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Zomer retreat | Met de zomer energie leer je te stralen als de zon.

Zomer retreat op Sardinië, wat houdt dat in? Tijdens dit individuele coaching retreat leer je te werken met de energie die bij de zomer hoort. Deze energie is naar buiten gericht. En gaat erover dat je je nu mag laten zien. In vol ornaat mag stralen als de zon en genieten van je succes.

De zomer energie en de zon

De zon is een van de redenen dat ik jaren geleden ben geëmigreerd naar Sardinië. Ik heb hier echt behoefte aan, hij maakt me vrolijk en verwarmt me. Ik word er blij van als de zon schijnt en prijs me zeer gelukkig met de plek waar ik mag wonen. Bijna elke ochtend kan ik samen met de zon opstaan. En elke ochtend ben ik hier dankbaar voor. De zon geeft warmte af en licht. Dankzij de zon is er zuurstof beschikbaar zodat je kunt ademen. De zon is een energiebol die zijn energie naar buiten straalt. Dat is de zomer energie, naar buiten toe stralen.

Zomer retreat inzetten om je doel te bereiken

Als je in de lente de plan of doel vorm hebt gegeven zodat het mag groeien, dan mag je in de zomer tot volle bloei komen. De stappen beslissen, handelen en volharden horen hierbij. Dankzij de sterk naar buiten gerichte zomer energie gaat dit je lukken. Je zit vol energie om door te zetten. Het element dat bij zomer hoort is vuur. Vuur is een mannelijke energie net als de zon en is opgericht. Er zit een drive in om juist deze 3 stappen ook te kunnen volhouden. Ik leer je hoe je dat doet tijdens heen zomer coaching retreat.

Tijdens een zomer retreat beantwoord je vragen als:

  • Hoe kan ik er echt voor gaan staan?
  • En er naar gaan handelen?
  • Lukt het me om nu door te zetten?
  • Wil ik dit echt?
  • Mag ik gaan ontvangen?

Hart / dunne darm meridianen horen bij zomer energie

Volgens de TCM is de zomer het hoogtepunt van Yang energie. En het begin van het meridianenpaar hart/ dunne darm. De hartmeridiaan bevordert de bloedsomloop maar ook het spreken. De dunne darm zorgt voor onderscheidingsvermogen, evenwicht en helder oordelen. Deze eigenschappen komen goed van pas in dit stadium. Door de yang energie krijg je meer passie en ga je meer vanuit je hart werken en leven.

Coaching retreat op Sardinie

Wil je ook beter gebruik leren maken van de zomer energie? Zodat jij echt in vol ornaat kunt stralen?

Geef je dan op voor het individueel coaching retreat.

Share

Zoeken

Opkomende Retraites & Cursussen

Gratis Ebook

Wil je leren hoe jij je in 5 minuten tijd weer ontspannen voelt en volledig gefocused? 

Download mijn E book : De kracht van AA

Aanmelden voor deze cursus

Aanmelden voor deze retraite

Aanmelden voltooid!

Je kunt nu ontspannen!

Het is nu mijn beurt. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.