Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Coaching vakantie | Wat levert je dat op?

Coaching vakantie, is dat wel echt vakantie of alleen zwaar werken? Coaching klinkt als zwaar werk en dat is het ook zeker, maar als je dit op een prachtige plek mag doen en heerlijk verzorgd wordt, dan voelt dit ook als een fijne vakantie.

Wat is een coaching vakantie?

Een coaching vakantie is een periode waarin je even helemaal weg bent op een prachtige locatie aan zee, waar je aan jezelf werkt. Je kiest ervoor om jezelf onder de loep te nemen en eerlijk jezelf in de ogen aan te kijken. Ik begeleid je hierbij als Bodymind coach en zorg ervoor dat je anders in het leven gaat staan. Dit helpt je om te groeien. Om het leven te leven wat jij verkiest en meer vanuit plezier te leven.

Waarom dit op een vakantie doen?

Vaak kiest men ervoor om op vakantie te gaan om tot rust te komen en te ontstressen. En dat kan zeker werken omdat je er even helemaal uit bent en in een totaal andere omgeving tot rust komt. maar eenmaal weer thuis, komt alles weer net zo hard op je af of zelfs nog harder. Zo is het ontspannen vakantiegevoel snel weer verdwenen. En zit je weer in de mallemolen van jouw dagelijks leven.

Hoe houd je het vakantiegevoel dan beter vast?

In het dagelijks leven ben je natuurlijk niet op vakantie. Maar als je meer op de bestuurdersstoel van jouw leven gaat zitten, dan ervaar je jouw leven ook anders. Dan gaat het leven meer door je heen stromen en kun je zwaardere dagen en obstakels beter de baas.

Traumaverwerking tijdens een coaching vakantie

Trauma verwerken, dat klinkt toch niet als vakantie, zou je zeggen. En ik geef toe het is zeker ook hard werken. Maar het is wel een hele mooie ervaring, waarbij je echt een omslag maakt en voortaan met plezier het leven ervaart. Plezier en vreugde die echt zijn, die je kunt voelen vanuit je hart als een warme, liefdevolle stroom die ervoor zorgt dat je jouw angsten beter aankunt en zelf kiest welke richting je op gaat. Omdat je in balans bent met je hart en je gevoel.

Dat is voor mij spirituele ontwikkeling, jezelf meer en meer ontdekken en met liefdevolle aandacht alles van jezelf accepteren, je verleden en al je daden en beslissingen. Vanuit liefdevolle aandacht voor jezelf leren echt te houden van jezelf is het mooiste kado wat je jezelf kunt schenken. En dat te doen om een heerlijke plek met fantastisch uitzicht op zee, dat maakt toch dat het voelt als vakantie. Een vakantie die het vakantiegevoel veel beter vasthoudt omdat jij nu meer vanuit je gevoel leeft.

Meer weten over een coaching vakantie?

Je kunt altijd contact met ons opnemen en je aanmelden voor een gratis strategie sessie. Dan bekijk ik of jij ook echt die omslag kunt maken, waardoor ook jij vanuit plezier het leven ervaart.

Share

Zoeken

Opkomende Retraites & Cursussen

Gratis Ebook

Wil je leren hoe jij je in 5 minuten tijd weer ontspannen voelt en volledig gefocused? 

Download mijn E book : De kracht van AA

Aanmelden voor deze cursus

Aanmelden voor deze retraite

Aanmelden voltooid!

Je kunt nu ontspannen!

Het is nu mijn beurt. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.