Welzijnsbudget

 Welzijnsbudget inzetten voor Sunny mind travel!Welzijnsbudget voor vakantie gebruiken.

We hebben op ons werk de mogelijkheid gebruik te maken van een welzijnsbudget. Dit mogen we inzetten voor alles wat ter bevordering is van onze gezondheid. Zo ook voor deze prachtige ontspanningsreis. Samen met een collega heb ik de mindfulness & yoga reis bij Monique geboekt. We reizen begin oktober. Al voorbereidend op onze reis beseften we dat Sardinië een prachtig eiland is, dus waarom maken we er niet gelijk een korte vakantie van? Ons plan startte in Olbia, vanaf dat vliegveld is het prima reizen om wat van Sardinië te zien. We hebben een auto gehuurd op het vliegveld ( kun je van te voren al reserveren, dus erg makkelijk)  en zo vanaf Olbia naar beneden af te reizen met als eindbestemming Cagliari.

Op onze eerste dag starten we op ons gemak de autoreis , door prachtige landschappen en bergen en af en toe een terrasje in de zon, komen we bij onze bed en breakfast  aan ,waar we de komende twee nachten hebben geboekt. We zijn al helemaal in de sfeer van Sardinië, rust en genieten….

Mindfulness & yoga bij Monique

De volgende dag vertrekken we met onze huurauto naar het vliegveld van Cagliari. Daar leveren we onze auto in en wachten we op onze transfer naar Monique. We zijn klaar voor het absolute hoogtepunt van onze reis, de mindfulness en yoga reis.

Wat een heerlijke dagen beleven we in het mooie Sant Antioco. Onder de liefdevolle en deskundige begeleiding van Monique komen we helemaal verder tot rust. De meditaties, de yoga, de mooie gesprekken de heerlijke maaltijden van Toni. Maar ook het klimaat, de natuur…we wanen ons in het paradijs.

Onze vakantie afsluiten.

Als onze mindfullnessdagen erop zitten hoeven we gelukkig niet gelijk terug het drukke leven weer in. We bouwen het rustig af door weer vanaf het vliegveld Cagliari een auto te huren en dezelfde reis terug te maken naar Olbia.  We bezoeken de meer dan prachtige stranden. De kust van La Maddalena is geweldig mooi. Maar ook het strand van Spiagga rosa, het rose strand. Adembenemend mooi allemaal. De meren waar we regelmatig flamingo’s spotten, geweldig!

Als we in Olbia aankomen, slapen we nog een nachtje in een hotel in deze stad. Nog even nagenieten van al het moois, wat we hebben gezien en meegemaakt. Dit doen we met een heerlijk Italiaans wijntje en een pizza. De dag hierna vliegen we weer terug naar Nederland. Het was een heerlijke week. En ik kan iedereen van harte aanbevelen om een paar dagen extra te nemen om van het mooie Sardinië te genieten.

Groot effect

Ik kan het iedereen aanraden, het welzijnsbudget hiervoor in te zetten. We hebben zelf ervaren wat een groot effect het heeft om even uit onze vertrouwde omgeving te zijn. En een paar dagen intensief te trainen. Ik ben inmiddels alweer een paar maanden terug en ik merk dat het zeker een verandering teweeg heeft gebracht. Ik voel me zekerder, meer energiek en ik besteed meer aandacht aan mezelf en wat ik wil.