Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Mindfulness retraite | Leven in aandacht!

Mindfulness retraite is een week in volle aandacht genieten van alles wat zich aandient in het moment.

Manouschka deed mee aan een mindfulness retraite. In aandacht leven zorgde ervoor dat haar leven veranderde.

Mijn leven is 180 graden gedraaid dankzij de mindfulness retraite.

Manouschka is 34 jaar, apothekersassistent en op zoek naar antwoorden. Ze is niet gelukkig met haar leven op dit moment. Maar weet niet hoe ze dit kan omkeren. Ze geeft zich op voor een mindfulness retraite.

En ik heb haar 2 maanden later gevraagd hoe het nu met haar is.

Het antwoord van Manouschka

Mijn leven is nog steeds 180 graden veranderd. Ik mediteer bijna elke ochtend en voor het slapen. Soms met oefeningen, daarnaast is er nu ook een hele leuke yoga lerares bij ons op de sportschool en soms doe ik daar ook aan mee. Verder heb ik nog een Qigong training gevolgd. En dit is ook heel makkelijk toe te passen in het dagelijkse leven. Verder doe ik elke maand iets wat een aanvulling is op wat wij bij jou hebben gedaan. Zo ga ik in maart weer een klankmeditatie sessie volgen. Door al deze zaken heb ik zelden nog spanningen. Terwijl het eerder dagelijks was en mijn waakzaamheid is ook uit mijn lichaam. En als ik wat gespannen ben doe ik een ontspanningsoefening of een meditatie en het is opgelost.

Leven in het hier en nu

Ik heb ongelofelijk veel energie gekregen en het leven is voor mij heel erg mooi geworden. Ik geniet nu echt van alles en leef in het hier en nu. Dat waar ik altijd naar op zoek ben geweest heb ik gevonden en het is nog mooier dan ik dacht. Vooral dat jij geen druk op de dingen legde en zei kijk maar wat goed voelt heeft mij een heel goed gevoel gegeven. Daardoor voelde ik mij vrij om sommige oefeningen niet prettig te vinden en het ook niet meer te doen. Maar dat er uit te halen wat bij mij past.  En het allerbelangrijkste is denk ik dat mijn man en zoontje het heel duidelijk merken. Ik ben niet anders geworden maar veel ontspannender en veel minder teruggetrokken. Nu ben ik makkelijker benaderbaar. En ik merk zelf ook dat ik nu veel meer sociale contacten opzoek.

Mindfulness retraite op Sardinie

Ook leren leven in aandacht?

Genieten van lekker eten en mooie natuur?

Kom naar een retreat bij ons op Sardinie!

Share

Zoeken

Opkomende Retraites & Cursussen

Gratis Ebook

Wil je leren hoe jij je in 5 minuten tijd weer ontspannen voelt en volledig gefocused? 

Download mijn E book : De kracht van AA

Aanmelden voor deze cursus

Aanmelden voor deze retraite

Aanmelden voltooid!

Je kunt nu ontspannen!

Het is nu mijn beurt. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.