Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Home / Retraite-vakantie

Retraite vakantie

Retraite vakantie is dit dubbelop of juist een tegenstelling?

 

Bij retraite denk je aan je even afsluiten van alles en alleen in stilte verblijven. Dit is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij vakantie.

Vakantie is plezier maken, doen waar je zelf zin in hebt en genieten.

Nou die twee kunnen heel goed samen!

retraite vakantie bij ons op sardinie

Wat is een retraite vakantie dan?

Dit is een vakantie waarbij je ook aan jezelf werkt. Een retraite reis is vooral voor jou. Zeker is het ook leuk als je andere mensen ontmoet en een stukje vakantiegevoel kunt creeeren. en je kunt kiezen voor een retraite waar je samen met nog een paar anderen bent, zoals bijvoorbeeld de mindfulness en yoga reis of een ademretreat , een mannen -of vrouwen retraite. Hoewel een retraite in eerste plaats een kado is aan jezelf. Het is een reis om jezelf te vinden en te ontmoeten. En daar heb je het vaak al druk genoeg mee.

Waarom een retraite vakantie in het buitenland?

Dat is een goede vraag. Als je toch ook een vakantiegevoel wilt hebben, is het wel fijn als het een beetje vakantie weer is. Maar dat is niet de meest belangrijke reden. Naar mijn mening is het vooral ook heel goed om echt even helemaal uit je comfort zone te zijn. En dit bedoel ik zo breed mogelijk. Dus denk aan een totaal andere omgeving in een ander land met een andere taal en een andere cultuur.

En ten tweede heb je vaak ook een ander onderkomen dan je in Nederland gewend bent. En ook dat helpt mee. Je merkt waar je tegen aan loopt bij jezelf. Misschien irriteert je wel iets wat je niet gewend bent. En waar komt dit dan vandaan? Hele waardevolle coaching lessen!

Ten derde is ook het eten anders dan je gewend bent. Kun je je aanpassen en even loslaten wat je thuis allemaal doet?

Retraite vakantie op Sardinie

Bij ons ga je op retraite vakantie naar het prachtige, ongerepte eiland Sardinie. Sardinie is de laatste jaren helemaal hot en steeds meer mensen ontdekken deze parel in de Middellandse zee. Het eiland staat bekend om haar schitterende azuurblauwe zee en eindeloze stranden. En ik raad je ook zeker aan om voor of na je retraite nog even een paar van deze pareltjes te bezoeken. Ik kan je er allerlei tips voor geven.

Lifestyle coaching op sardinie.

Investeer in je persoonlijke ontwikkeling

Uiteindelijk heeft een retraite vakantie als doel het vergroten van je persoonlijke ontwikkeling. Je loopt in je dagelijks leven ergens tegen aan of je loopt vast, in ieder geval stroomt het niet. De enige manier om dit op te lossen is een reis naar binnen te maken. Een coaching reis die je helpt jouw antwoorden te vinden.

Jij bent zelf degene die de keuze maakt om zo door te blijven gaan en jezelf te blijven saboteren. Of de stap te nemen enaan de slag te gaan. Het vereist moed en doorzetting en vooral een gezonde dosis humor en zelfkennis om aan jezelf te werken. Maar als je dit eenmaal een keer hebt gedaan, dan wil je niet anders meer. Een retraite vakantie heeft zoveel meerwaarde als een “gewone”vakantie. Dit neem je voor de rest van je leven mee. Het is Life- changing!

Ervaring van anderen

Review van Manuela Merche
Lees verder
Mooie ervaring, mooie plek. Monique perfect om je te begeleiden op het pad van mindfulness. Tony is heel goed, om je te laten genieten van echte gerechten die door hem bereid zijn. Bedankt 🙏
Review van Miranda Van der Ven
Lees verder
de rust en de fijne ontvangst. toni en Monique zijn zulke lieve mensen
Review van Annemiek Godefroy
Lees verder
geniet van zon, zee, prachtige natuur, yoga en meditatie en kom helemaal tot jezelf. genieten met hoofdletter G!
Review van Cherie de Haas
Lees verder
Verwen jezelf eens met een ontspannende reis van Sunny mind travel op Sardinie! Je komt herboren terug!

Hoe ziet een retraite vakantie er praktisch uit?

Zoals de eerste stap van mijn V model vertragen is, ga je eerst vertragen. Ook zet ik mijn Bodymind lessen in om je weer bewust te worden van je lichaam en je ademhaling.
De meeste activiteiten zijn buiten op locatie aan zee of in mijn yogahut.
Mijn methode ontleent technieken uit o.a. yin/ yang yoga, mindfulness, Qigong, ho’opono opono en vele anderen.

Hoogtepunten

 • Persoonlijke aandacht
 • Mooie locatie
 • Ongerepte natuur
 • Uitzicht over zee
 • Gezonde maaltijden
 • Coaching op maat
 • Verschillende thema’s

Programma

 • Ochtend meditatie
 • Soundhealing
 • Ontbijt
 • Coaching
 • Lunchpakketje maken
 • Yoga les
 • Diner

Aanmelden voor deze retraite

Gratis Ebook

Wil je leren hoe jij je in 5 minuten tijd weer ontspannen voelt en volledig gefocused? 

Download mijn E book : De kracht van AA

Aanmelden voor deze cursus

Aanmelden voltooid!

Je kunt nu ontspannen!

Het is nu mijn beurt. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.