Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Coaching reis | Even helemaal weg van je werkplek.

Een coaching reis naar het buitenland is zeer effectief als je graag een omslag wilt maken. Omdat je dan even helemaal weg bent uit je vertrouwde omgeving en dus geen afleiding van buitenaf hebt. Zo kun je je beter op jezelf concentreren. Je kunt al in 6 dagen een verandering in gang zetten die je hele leven anders maakt. Zou het niet heerlijk zijn als je weer het gevoel hebt dat jij de regie hebt over je leven en dus bepaalt?

Wat is een coaching reis?

Een coaching reis is een traject dat je aangaat met jezelf. Als je er klaar voor bent om te leren hoe je een probleem of steeds terugkerend patroon kunt aanpakken. En vooral nu echt even wilt doorpakken. Je kunt bij een coaching reis kiezen of je dit samen met andere gelijkgestemden doet of dat je dit avontuur alleen gaat. Het voordeel van een groepsretraite is dat je ook een klankbord vindt bij anderen en het ook wel gezellig is om af en toe samen te zijn.

Het voordeel van individuele coaching is dat je geen afleiding vindt bij anderen en dus meer de focus op jezelf kunt houden.

Waarom zou je op vakantie gecoacht willen worden?

Dit is een vraag die mij weleens is gesteld. Coachen is hard werken en de meeste mensen willen op vakantie om even lekker helemaal niets te hoeven en moeten, laat staan werken. Je wilt het liefst helemaal met rust gelaten worden, luieren, zonnen en genieten.

Het mooie van een coaching reis is dat je op een retraite vakantie bent en kunt doen wat je zou willen. Je hoeft met niemand rekening te houden, dus wil je luieren dan doe je dat. Terwijl je ondertussen ook met jezelf bezig bent. De coaching sessies zetten je aan tot meer zelfinzicht dat je helpt om het relaxende vakantie gevoel eenmaal thuis beter vast te houden.

Dit vakantie gevoel heeft namelijk niets met de vakantie te maken maar meer met hoe jij denkt en handelt. En als je hier inzicht in hebt, kun je die patronen aanpakken.

Intensieve individuele coaching

Als je ervoor gaat om nu een verandering in gang te zetten, dan kom je voor een intensieve individuele coaching naar mij. deze duurt 6 dagen en gedurende deze dagen heb ik alle tijd voor jou. In de ochtend hebben we onze een op een sessie die net zoals duurt als nodig is en goed voelt. Zo hoef ik niet op de klok te kijken en is er alle ruimte voor jou. In de namiddag na even wat vrije tijd en ruimte voor de opdrachten heb je een fysieke sessie vanuit mindfulness, yoga, qigong en andere technieken. Deze sessie is belangrijk om je weer met je lichaam te verbinden.

Plak vakantie aan je coaching reis

Ik kan je zeker aanraden een paar extra dagen op te nemen om ervoor en of erna te plakken. Het is een goed idee om alvast in de vakantiemood te komen en te vertragen voordat je in het coaching traject duikt. En het is ook fijn om na de coaching retraite nog even een paar dagen hebt om alles te laten bezinken, voordat je weer in de drukke wereld stapt. Sardinie is een prachtig eiland en het is zeker aan te raden nog meer te bekijken dan ons prachtige schiereiland Sant Antioco.

Share

Zoeken

Opkomende Retraites & Cursussen

Gratis Ebook

Wil je leren hoe jij je in 5 minuten tijd weer ontspannen voelt en volledig gefocused? 

Download mijn E book : De kracht van AA

Aanmelden voor deze cursus

Aanmelden voor deze retraite

Aanmelden voltooid!

Je kunt nu ontspannen!

Het is nu mijn beurt. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.