Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Persoonlijke ontwikkeling | Hoe ik mijn angst overwon.

Persoonlijke ontwikkeling is wat mij betreft een continue proces wat nooit ophoudt. Ook al is het ook goed om af en toe even te genieten van de voortgang en niets te doen. Het werken aan je kwaliteiten en kunnen is belangrijk, omdat je graag zoveel mogelijk jouw potentiele mogelijkheden wil benutten. Als Bodymind coach is dit dan ook een belangrijk onderdeel tijdens mijn coaching sessies. Wie ben je diep van binnen, wat zijn je kwaliteiten en gaven en hoe kun je die het beste inzetten.

Coaching op persoonlijke ontwikkeling

Zo was Yana een zeer sterke vrouw met de gave een zeer getalenteerd schrijver te zijn en zeer goed in verkoop, bij mij op een intensief coaching traject. Haar vraag ging vooral over wat kan ik nog meer want ik word niet meer zo gelukkig van verkoop. En zal ik mijn leven rigoureus veranderen en zo ja wat ga ik dan doen en hoe ga ik dit doen? Vragen die je in mijn mening alleen kunt beantwoorden als je eerst even pas op de plaats maakt en de tijd neemt om echt naar jezelf te luisteren. En dat begint met aandacht voor het lichaam, de adem en aarden.

Wat was Yana haar ervaring?

Vanaf het eerste moment dat ik in contact kwam met Monique voelde ik haar energie en haar aanpak sprak me direct aan. Ik kreeg individuele coaching van haar en dit traject heeft mijn verwachtingen waargemaakt. Wat Monique belooft, levert ze ook daadwerkelijk. Het begon allemaal met een online sessie, waarin Monique de tijd nam om echt naar mijn verhaal te luisteren en te begrijpen wat ik nodig had. Daarna begon het avontuur pas echt! Een zesdaags intensief coachingstraject bij haar op locatie. Aan het einde van de week voelde ik me als een totaal ander mens, zelfs al was ik aanvankelijk nogal sceptisch.

Een spannend avontuur

Ik moet toegeven dat ik behoorlijk zenuwachtig was toen ik begon. Ik heb moeite met het loslaten van controle en het overgeven aan het onbekende, maar Monique leidde me er feilloos doorheen. Wat ik zo waardeer aan Monique’s aanpak is dat ze niet alleen coacht, maar ook inspireert en motiveert. Haar passie voor persoonlijke ontwikkeling is aanstekelijk, en je kunt niet anders dan geïnspireerd raken.

Aandacht van dieren en verwend worden

De omgeving is adembenemend en de aanwezigheid van de lieve dieren (hond en kat) was voor mij een pluspunt. Maar voor mensen die hier geen behoefte aan hebben of bang zijn voor dieren, is er geen verplichting om hiermee in aanraking te komen. Ik vond het zelf heerlijk om na de sessies even te ontspannen voor het huisje waar ik verbleef, met wat gezelschap van een lieve kat of hond. Bovendien zorgt de echtgenoot van Monique, Toni, elke avond voor heerlijk eten.

Het resultaat nu thuis

De coaching is intensief, dus het is echt fijn dat er goed voor je wordt gezorgd tijdens het verblijf. Ondanks mijn angst om te gaan, ben ik ontzettend blij dat ik het toch heb gedaan. Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid. Dus als je klaar bent voor een echte verandering in je leven, dan is Monique de juiste persoon. Ik kan het echt aanbevelen. Monique kan je begeleiden bij trauma’s en het oplossen van de puzzelstukjes in je leven.

Persoonlijke ontwikkeling op Sardinie

Ben je ook geinteresseerd in een intensief coaching traject of een individuele stilte retraite met coaching?

Share

Zoeken

Opkomende Retraites & Cursussen

Gratis Ebook

Wil je leren hoe jij je in 5 minuten tijd weer ontspannen voelt en volledig gefocused? 

Download mijn E book : De kracht van AA

Aanmelden voor deze cursus

Aanmelden voor deze retraite

Aanmelden voltooid!

Je kunt nu ontspannen!

Het is nu mijn beurt. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.