Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Home / Mindfulness en yoga reis

Mindfulness en yoga reis

Een Mindfulness en yoga reis helpt je alle stress los te laten en vol energie ga je weer naar huis. Deze retraite zorgt zowel voor de mind als de body. Mindfulness en yoga leert je beter naar je lichaam te luisteren en de coaching zal vanuit het lichaam zijn.

Herken je jezelf hierin?


Wil je beter voor jezelf zorgen, maar weet je niet goed hoe ?
Wil je wel ontspannen, maar hoe dan?
En zou je graag voelen dat je kunt vertrouwen op het leven?

Neem dan nu de beslissing en kies voor jezelf!

 

Waarom

Je:

 • bent doodmoe en toe aan rust
 • hebt even tijd voor jezelf nodig
 • slaapt slecht en onrustig
 • lichaam voelt gespannen
 • hoofd loopt over
 • bent angstig
 • hebt negatieve gedachten
 • voelt dat het tijd is voor ontspanning

 

 

Wat levert het je op

Nu:

 •  is je lichaam echt ontspannen
 • is je hoofd helder
 • voel je je krachtig
 • heb je meer energie
 • weet je wat er in je omgaat
 • heb je controle over je emoties
 • ben je doelgericht
 • heb je er weer zin in
 • snap je nu hoe je stress kunt aanpakken

Zorg jij goed voor jezelf?

Je bent geen mobiele telefoon die je even in de oplader kunt hangen. Dus moet je het anders aan pakken. Namelijk door even tijd voor jezelf te maken. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Thuis vraagt het gezin aandacht. Op je werk moet van alles nog even af voor het weekend en als je toch eerder weg gaat, kun je dan misschien thuis nog even…
Precies, dit schiet dus niet op. Wat dan te doen?
Ga er even tussenuit, even alleen weg!

Tijdens een mindfulness en yoga reis ervaar je wat een beetje aandacht voor jou en voor je lichaam doet. Hoe je jezelf als het ware weer kunt opladen en vol energie kunt voelen.

 

Wat doe je op een Mindfulness en yoga reis

Op retreat trek je je even terug uit de hectische wereld en dompel je je onder in een andere, rustige, natuurlijke wereld. Ik raad altijd aan, als je het aankunt, om ook je even digitaal te detoxen.

Even geen berichten bijhouden, socials volgen maar alleen het ritme van je hart en adem. Tijdens een retreat stap je voor een week in de wereld van natuur, yoga, stilte, rust en ontspanning.

 

 Yoga helpt je meer in jezelf thuis te komen als je ook tot rust komt in de natuur. Dan is het fijn hier een beetje begeleiding bij te hebben en sturing, zodat je jezelf beter gaat leren kennen. En kunt gaan vertrouwen op jezelf!

Mindfulness en yoga
Bodymind lessen
Yoga lessen
Adem sessie aan zee
Samen eten
Genieten van heerlijke maaltijden
Zonsondergang op zee vanuit je terras
Ochtend meditatie
Vorige slide
Volgende slide

Wat houdt het programma van een Mindfulness en yoga reis in?

Tijdens deze groepsreis bieden wij een programma met verschillende lessen en sessies. Je kunt ook alleen het programma volgen en ergens anders verblijven.

Dagindeling:

8.00 meditatie

8.30 Bodymind sessie

17.00 wandeling, ademsessie, klankschalenconcert of yoga.

Bodymind lessen

De Bodymind les is een mix van verschillende technieken en stijlen. Deze lessen zijn actief en werken aan spierkracht, versterking van de wervelkolom, een betere houding en lichaamsbewustzijn. Het gaat om het verbinden van de mind aan de body en ook zal ik je bewust maken van het ademen tijdens de oefeningen.

Tijdens deze les leer je beter luisteren naar je lichaam en ontdek je dat je mind degene is die je klein houdt. Je kunt veel meer dan je denkt. Ga meer leven vanuit jouw potentieel!

Yoga lessen

In de namiddag is er een yogales. En hier ligt de nadruk meer op loslaten en ontspannen. In deze lessen zit yin yoga en ook qigong. Een stukje ademhalingsoefeningen en ontspanning van het lichaam. Er is tijdens deze les meer tijd om echt de aandacht naar binnen te keren en te ontdekken wat de geest doet tijdens een houding of oefening.

Zo kom je langzaam tot stilstand en is er meer ruimte voor jou gekomen. Bijkomend voordeel, je slaapt als een roos!

Tijdens mindfulness wandeling word je uitgenodigd al je zintuigen weer een voor een te activeren. En ervaar je hoe rustgevend het is om aan te komen in het nu en de aandacht bij het heden en de omgeving te houden. Gedurende deze wandeling doe ik ook een meditatie op een prachtige plek aan zee en zal ik andere oefeningen doen die heerlijk zijn in de buitenlucht aan zee.

 

Een ochtend nemen we je mee naar Sant Antioco en heb je een rondleiding in het oude gedeelte. Sant Antioco is een van de oudste plaatsen van Europa. Daarna heb je nog tijd om zelf te winkelen of een terrasje te pakken.

 Waar kun je beter met de adem werken als aan de kust waar je frisse zeewind tot je kunt nemen? Je leert hoe jouw ademhaling is en wat dit over jou zegt. Hoe is het eigenlijk met jouw ademhaling gesteld, weet jij dat?

Door beter te gaan ademen, ontspant je zenuwstelsel en kom je meer tot rust.

Ook ervaar je hoe je met ademen je lichaam kunt bevrijden van oude last. 

Elke ochtend begint met een ochtend meditatie. Als je net wakker bent, eerst gaan zitten voor een meditatie is een goede gewoonte die de toon zet voor de dag. En wat is er fijner dan te mediteren in de stilte van de natuur.

Door te mediteren wordt je hoofd rustig en kom je dichter bij je gevoel en jouw authentieke kern aan.

Mindfulness en yoga reis op Sardinie

Houd jij van yoga en wil je dit eens ervaren in de natuur op een mooie locatie aan zee ?

Of ben je benieuwd hoe yoga jou kan helpen ?

En wil je meer aandacht en plezier in je leven ?

Dan is een mindfulness en yoga reis echt iets voor jou!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Ervaring van anderen

Review van Yana
Lees verder
Vanaf het eerste moment dat ik in contact kwam met Monique voelde ik haar energie en haar aanpak sprak me direct aan. Ik kreeg individuele coaching van haar en dit traject heeft mijn verwachtingen waargemaakt. Wat Monique belooft, levert ze ook daadwerkelijk. Het begon allemaal met een online sessie, waarin Monique de tijd nam om echt naar mijn verhaal te luisteren en te begrijpen wat ik nodig had. Daarna begon het avontuur pas echt! Een zesdaags intensief coachingstraject bij haar op locatie. Aan het einde van de week voelde ik me als een totaal ander mens, zelfs al was ik aanvankelijk nogal sceptisch. Ik moet toegeven dat ik behoorlijk zenuwachtig was toen ik begon. Ik heb moeite met het loslaten van controle en het overgeven aan het onbekende, maar Monique leidde me er feilloos doorheen. Wat ik zo waardeer aan Monique's aanpak is dat ze niet alleen coacht, maar ook inspireert en motiveert. Haar passie voor persoonlijke ontwikkeling is aanstekelijk, en je kunt niet anders dan geïnspireerd raken.
Review van Annemiek Godefroy
Lees verder
Geniet van zon, zee, prachtige natuur, yoga en meditatie en kom helemaal tot jezelf. genieten met hoofdletter G!
Review van Simone
Lees verder
Monique ziet haarfijn wat er nodig is en geeft dit liefdevol terug. Ik heb veel over mezelf geleerd en voel dat ik nu de keuze kan maken die ik al heel lang wilde maken.
Review van Margje
Lees verder
Spannend maar superblij dat ik het gedaan heb. Ik ben een ander mens!
Review van Teun
Lees verder
Goede, professionele begeleiding van Monique. Je merkt dat ze zeer ervaren is, ze speelt prefect in op ieders situatie. En heerlijke humor ook, daar hou ik van. Ik kom zeker weer!
Review van Wendy
Lees verder
Weer genoten van een heerlijke week bij Monique en Toni in de beach Lodge! Monique is een geweldige coach die je echt weet te raken en je met haar humor en nuchtere kijk op zaken verder weet te helpen. Een lach en een traan liggen heel dicht bij elkaar. Ik heb genoten van het geweldige gezelschap, de waardevolle coachsessies en natuurlijk het heerlijke eten van Toni. Echt een aanrader om een weekje naar toe te gaan, je doet jezelf er een enorm plezier mee. Ik kan er weer even tegenaan!
Review van Johan
Lees verder
Ik heb een prachtige retraite gehad. Veel geleerd van Monique. Super fijne coach die voor mij precies wist te vertellen waar ik aan kan werken. Lekker down to earth en niet te zweverig. Ik heb ongelooflijk veel geleerd. En Toni, wat kan hij koken zeg. Je bevindt je op loopafstand van het strand waar je rustig alles wat je die dag hebt opgedaan kan laten bezinken. Een prachtig gebied, een prima accommodatie en prettige personen om mee te werken. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit iets is wat je jaarlijks moet doen. Even aan jezelf werken op een goeie locatie met leuke mensen.
Review van Anita
Lees verder
Een geweldige mooie plek waar je alle tijd en rust hebt om tot jezelf te komen. Met Monique krijg je een pakket op maat waardoor de hobbels die je op je pad dacht te zien veranderen in een volledige focus op jezelf. Ik heb een heerlijke week gehad! Uiteraard heeft ook het heerlijke eten van Toni en het prachtige weer daar ook een bijdrage aan geleverd 🌞
Review van Loes
Lees verder
In oktober 2017 heb ik een week genoten van een individuele retraite bij Monique en Toni. Een prachtige, inspirerende ervaring. Zowel de inhoud van de 'lessen' en oefeningen als de, met liefde, bereidde maaltijden als de locatie en natuur zijn onvergetelijk, voor mij geweest. Absolute aanrader.
Review van Rosella
Lees verder
Penso che chi ha vissuto questa esperienza con Monique, non la dimenticherà mai più, è una persona che ti trasmette la magia e l'amore della vita.
Review van Fabio
Lees verder
E affascinante fare quello che Monique ci fa fare perché assumendo posizioni inimmaginate ti ritrovi in spazi mentali nuovi e diventi consapevole delle tue possibilità.

6 dagen

Boeking informatie

Tijdens deze reis sta je stil bij je lichaam en leer je weer te voelen. Vanuit het voelen komt er ruimte voor jou en ervaar je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Leer meer te houden van jezelf met al je mooie en minder mooie kanten.
• Prachtige locatie • Uitgestrekte natuur • Uitzicht over de zee • Met zorg klaargemaakte maaltijden • Alle aandacht voor jou • Lessen buiten • Ruimte voor vrije tijd
Alle maaltijden worden verzorgd door Toni. Hij bereidt alle maaltijden vers en gebruikt alleen lokale producten. Hij kookt het liefst als hij de vrije hand heeft. En maakt de meest lekkere pasta’s en voorgerechtjes. De Italiaanse keuken is rijk aan verschillende gerechten en goede producten. En bij de maaltijd wordt altijd standaard water en wijn geserveerd. De wijn die wij schenken is 100% biologisch en bevat geen conserveerstoffen. Hij wordt door vrienden van ons zelf gemaakt. En we kopen deze wijn elk jaar als die klaar is. De lunch is niet inbegrepen maar je kunt een pakketje maken van ontbijt en/of diner, er is voldoende. Of je gaat een keer aan zee lunchen.

* Verblijf 6 daagse:
Je kunt kiezen uit een grote lodge gedeeld met maximaal 3 slaapplaatsen voor 997 euro p.p.. De eenspersoonslodge  is 1097 euro. Grote lodge alleen toeslag 350 euro.

 

* Verblijf 8 daagse:
Aankomst op zaterdag.
Grote lodge gedeeld is 1197 euro p.p.. De toeslag voor een eenpersoons lodge is 100 euro. Grote lodge alleen toeslag 400 euro.

 

Alleen programma:

Wil je graag het programma volgen, maar verblijf je ergens anders? Dat kan ook! Je betaalt dan voor het gehele programma vanaf maandag tot en met vrijdag maar 497 euro p.p. Dit zijn alle sessies, lessen en de excursie zonder maaltijden en overnachtingen.

Inclusief • Ochtendmeditatie • Bodymind lessen • Yoga en mindfulness sessies • Wandeling • Ontbijt en diner, lunchpakketje van ontbijt • Onbeperkt thee, koffie, water en fruit • Gebruik yogamatje, meditatiekussen, fleece, bolster, blokken • Opgemaakte bed, handdoeken en een strandlaken • Transfer van en naar het treinstation Carbonia Exclusief • Vlucht • Prive transfer • Verzekering

Gerelateerde blogs

Aanmelden voor deze retraite

Gratis Ebook

Wil je leren hoe jij je in 5 minuten tijd weer ontspannen voelt en volledig gefocused? 

Download mijn E book : De kracht van AA

Aanmelden voor deze cursus

Aanmelden voltooid!

Je kunt nu ontspannen!

Het is nu mijn beurt. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.