Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Home / Vrouwen Retraite

Vrouwen Retraite

Vrouwen retraite, een coachingreis met persoonlijke coaching. Een reis waar je, samen met maximaal 3 andere vrouwen, ervaart dat je weer open stellen voor zachtheid en vrouwelijkheid, zorgt dat je je sterker dan ooit voelt. Deze reis is vooral voor vrouwen die veel in hun hoofd leven. Die veel tijd besteden aan anderen in plaats van aan henzelf en teveel overdenken in plaats van voelen.

Ik nodig je uit, vanuit je hoofd te landen in je lichaam. Voelen helpt je weer helder te zien wie je bent en waar je naartoe wilt. Het ontwikkelt je intuitie.

Tijdens dit retreat zal je tevens ervaren hoe helend een klankschalenconcert kan zijn, hoe jij je stem ontdekt, hoe je je kunt verbinden met de natuur en tevens tijdens een holistische massage je lichaam beter leert kennen.

 

Vrouwen retraite: De reis naar binnen

Als je geland bent op Sardinie, begint je reis pas echt als je samen met mij naar binnen keert en ontdekt wie jij diep van binnen echt bent. 

Hoop voedt de angst terwijl vertrouwen angst opheft. Luister goed naar de signalen van je lichaam en je emoties. Van daaruit kom je in contact met je intuitie. Deze spreekt via je lichaam vanuit voelen.

Inuitie kun je ontwikkelen door meer naar je gevoel te luisteren en je lichaam. En zo kun je meer en meer vertrouwen ontwikkelen. Waar hoop onzeker blijft of de uitkomst positief of negatief zal uitvallen en dus in onzekerheid angst blijft groeien, zal de intuitie je vertrouwen doen versterken. Zo ervaar je van binnenuit meer en meer zekerheid.

Stel je open voor nieuwe ervaringen en zie elke vorm van weerstand of tegenwerking als een levensles. Vertrouw erop dat het leven zich aan je ontvouwt precies zoals het bedoeld is.

Ik werk met 12 verschillende archetypen tijdens de groepscoaching om je te begeleiden naar meer inzicht in wie je bent en waar je naartoe wil.

Herken jij jezelf hierin?

Je voelt je niet echt vrouwelijk ( meer)

Het lichaam voelt vaak gespannen aan

Er zijn allerlei klachten die maar niet overgaan

Je wilt wel beter voor jezelf zorgen maar je weet niet hoe

Eigenlijk ben je niet zo blij met je lichaam

Dan is deze vrouwen retraite iets voor jou!

Vorige slide
Volgende slide
vrouwen retraite met Gladys op sardinie

Gladys Corrida

Gladys komt uit Venezuela en is via Amerika en Milaan naar Sant Antioco gekomen. Haar spirituele pad begon toen ze meta fysica en Kabbala ging studeren. Evenals psycho quantum analyse en hyno conscious breathing.

Ze zal een adem sessie met jullie doen in een namiddag.

Ook is het mogelijk dat ze een psycho quantum analyse van jou maakt. Het geeft je inzicht in wie je bent, waar je kracht ligt. Geef dit aan bij je boeking, als je dit ook wilt.

 

Gianna Alessi

Gianna is een klankschalen expert. Zij voelt aan de klankschalen waar jouw blokkades zitten. Haar klankschalenconcert is altijd intiem en persoonlijk en daarom perfect voor het vrouwen retraite. Samen met Gianna ervaar je wat trilling in je ljf doet. Deze sessie is gecombineerd met een stukje vocal yoga en zang. Zodat je ook ervaart wat een unieke eigen stem jij hebt. En hoe fijn het is deze vrij te mogen gebruiken. Het openen van je eigen stemgeluid maakt ruimte voor jou en voelt als complete vrijheid.

vrouwen retraite op sardinie met Gianna en haar tibetaanse bellen.
Vrouwen retraite met kruiden expert Roberta.

Roberta Garau

Roberta is een echte hoedster van de aarde. Al jong kreeg ze de olijfgaard van haar ouders en ontdekte ze haar passie voor het bewerken en koesteren van de aarde. Ook schildert ze graag en maakt ze haar eigen verf van verschillende planten, waar ze ook kleding mee kleurt. Alles geheel natuurlijk. 

Met haar ga je een wandeling maken door de prachtige ongerepte natuur en zal je ervaren hoe de verschillende planten en kruiden die hier in het wild groeien allemaal hun eigen kracht hebben. Welke plant roept jou en wat zegt je dit? De natuur helpt je bij het vinden van jouw antwoorden.

Soundhealing
soundhealing aan zee
Magisch graf met soundhealing
Flamingo's
Vorige slide
Volgende slide

Verandering van seizoen

We staan stil bij de veranderng van de seizoenen in juni als de lente overgaat in de zomer. En in september als de zomer overgaat in de herfst. Ontdek wat de zomer energie of herfst energie is en hoe het je helpt meer mee te stromen met het leven.

De zomer energie richt zich naar buiten, je mag laten zien wie je bent, je staat in volle bloei. De herfst energie gaat langzaam naar binnen keren, en dat voelt vaak een beetje onrustig en ongemakkelijk. Toch is het heel belangrijk deze fase van het jaarwiel niet over te slaan. Als je meegaat met de verschillende energieen dan zal je merken dat het leven door je heen stroomt. En dat zorgt voor meer energie!

Herken jij jezelf hierin?

 • Je voelt je niet echt vrouwelijk ( meer)
 • Het lichaam voelt vaak gespannen aan
 • Er zijn allerlei klachten die maar niet overgaan
 • Je wilt wel beter voor jezelf zorgen maar je weet niet hoe
 • Eigenlijk ben je niet zo blij met je lichaam
 • Dan is deze vrouwen retraite iets voor jou!

Wat levert je dit op?

 •  Je gaat met meer energie naar huis
 • Meer plezier en voldoening in het leven
 • Beter voor jezelf zorgen
 • Hoofd is weer leeg en helder
 • Je lichaam is ontspannen
 • Weet nu hoe jij beter voor jezelf kunt zorgen
 • Je voelt je weer op en top sensueel

Vrouwen retraite op Sardinie

Wil jij beter voor jezelf zorgen.

Je vrouwelijkheid (her) ontdekken.

En weten waar je kracht ligt.

En ben je tevens geinteresseerd in jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling ?

Geef je dan op voor deze vrouwen retraite op het magische Sardinie!

 

Een sterke, mooie vrouw:
Ze kan omgaan met stress
en hevige problemen dragen.
Ze glimlacht als ze eigenlijk wil schreeuwen
en ze zingt als ze eigenlijk wil huilen.
Ze huilt als ze gelukkig is
en lacht als ze bang is.
Haar liefde is overvloedig.
Er is maar 1 ding mis met haar
Ze vergeet wat ze waard is!

Ervaring van anderen

Review van Yana
Lees verder
Vanaf het eerste moment dat ik in contact kwam met Monique voelde ik haar energie en haar aanpak sprak me direct aan. Ik kreeg individuele coaching van haar en dit traject heeft mijn verwachtingen waargemaakt. Wat Monique belooft, levert ze ook daadwerkelijk. Het begon allemaal met een online sessie, waarin Monique de tijd nam om echt naar mijn verhaal te luisteren en te begrijpen wat ik nodig had. Daarna begon het avontuur pas echt! Een zesdaags intensief coachingstraject bij haar op locatie. Aan het einde van de week voelde ik me als een totaal ander mens, zelfs al was ik aanvankelijk nogal sceptisch. Ik moet toegeven dat ik behoorlijk zenuwachtig was toen ik begon. Ik heb moeite met het loslaten van controle en het overgeven aan het onbekende, maar Monique leidde me er feilloos doorheen. Wat ik zo waardeer aan Monique's aanpak is dat ze niet alleen coacht, maar ook inspireert en motiveert. Haar passie voor persoonlijke ontwikkeling is aanstekelijk, en je kunt niet anders dan geïnspireerd raken.
Review van Annemiek Godefroy
Lees verder
Geniet van zon, zee, prachtige natuur, yoga en meditatie en kom helemaal tot jezelf. genieten met hoofdletter G!
Review van Simone
Lees verder
Monique ziet haarfijn wat er nodig is en geeft dit liefdevol terug. Ik heb veel over mezelf geleerd en voel dat ik nu de keuze kan maken die ik al heel lang wilde maken.
Review van Margje
Lees verder
Spannend maar superblij dat ik het gedaan heb. Ik ben een ander mens!
Review van Teun
Lees verder
Goede, professionele begeleiding van Monique. Je merkt dat ze zeer ervaren is, ze speelt prefect in op ieders situatie. En heerlijke humor ook, daar hou ik van. Ik kom zeker weer!
Review van Wendy
Lees verder
Weer genoten van een heerlijke week bij Monique en Toni in de beach Lodge! Monique is een geweldige coach die je echt weet te raken en je met haar humor en nuchtere kijk op zaken verder weet te helpen. Een lach en een traan liggen heel dicht bij elkaar. Ik heb genoten van het geweldige gezelschap, de waardevolle coachsessies en natuurlijk het heerlijke eten van Toni. Echt een aanrader om een weekje naar toe te gaan, je doet jezelf er een enorm plezier mee. Ik kan er weer even tegenaan!
Review van Johan
Lees verder
Ik heb een prachtige retraite gehad. Veel geleerd van Monique. Super fijne coach die voor mij precies wist te vertellen waar ik aan kan werken. Lekker down to earth en niet te zweverig. Ik heb ongelooflijk veel geleerd. En Toni, wat kan hij koken zeg. Je bevindt je op loopafstand van het strand waar je rustig alles wat je die dag hebt opgedaan kan laten bezinken. Een prachtig gebied, een prima accommodatie en prettige personen om mee te werken. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit iets is wat je jaarlijks moet doen. Even aan jezelf werken op een goeie locatie met leuke mensen.
Review van Anita
Lees verder
Een geweldige mooie plek waar je alle tijd en rust hebt om tot jezelf te komen. Met Monique krijg je een pakket op maat waardoor de hobbels die je op je pad dacht te zien veranderen in een volledige focus op jezelf. Ik heb een heerlijke week gehad! Uiteraard heeft ook het heerlijke eten van Toni en het prachtige weer daar ook een bijdrage aan geleverd 🌞
Review van Loes
Lees verder
In oktober 2017 heb ik een week genoten van een individuele retraite bij Monique en Toni. Een prachtige, inspirerende ervaring. Zowel de inhoud van de 'lessen' en oefeningen als de, met liefde, bereidde maaltijden als de locatie en natuur zijn onvergetelijk, voor mij geweest. Absolute aanrader.
Review van Rosella
Lees verder
Penso che chi ha vissuto questa esperienza con Monique, non la dimenticherà mai più, è una persona che ti trasmette la magia e l'amore della vita.
Review van Fabio
Lees verder
E affascinante fare quello che Monique ci fa fare perché assumendo posizioni inimmaginate ti ritrovi in spazi mentali nuovi e diventi consapevole delle tue possibilità.

6 dagen en 5 nachten

Boeking informatie

From Sense to Sensuality Van denken naar voelen. Sleutelwoord is vrouwelijke energie. De vrouwelijke energie staat voor sensualiteit. Een kwaliteit die je met volle teugen laat genieten van het leven. Het is krachtig, versterkend en helend om je vrouwelijke kant aandacht te geven samen met andere vrouwen. En zo een diepere verbondenheid met jezelf en anderen te voelen. En te voelen hoe krachtig de vrouwelijke energie jou maakt.
• Mooie locatie • Waardevolle groepscoaching • Uitzicht over zee • Topgerechten • Veel plezier en gezelligheid • Bijzondere middag sessies • Met gelijkgestemde vrouwen
Toni is je chef kok en verzorgt met name de diners. Hij kookt graag helemaal vrij. Hij gaat elke ochtend in de bar ontbijten zoals alle Italianen dat gewoon zijn en daar hoort hij wat de vangst van de dag is. Of welk fruit of groenten er vers van het land komen. daarop geinspireerd gaat hij het diner verzorgen. De wijn die bij het diner geschonken wordt, is door vrienden gemaakt en bevat geen conserveringsmiddelen. Deze wijnen zijn 100% biologisch. De lunch kun je zelf samenstellen van het ontbijt of als er iets van het diner is wat je graag wilt bewaren. je krijgt van ons een bakje. Je kunt zo ook eens bij het strand lunchen.

Op het terrein zijn 2 grote lodges aanwezig met ruimte voor maximaal 3 personen. En je kunt ook kiezen voor een single room lodge. Deze biedt ruimte voor 1 persoon. De prijs is 1997 euro voor een single room lodge of gedeelde grote lodge. Wil je een grote lodge voor jezelf dan betaal je een toeslag van 200 euro.
Elke accommodatie heeft standaard opgemaakte bedden, 2 handdoeken en een strandlaken. Ook mag je gebruik maken van de aanwezige yogamaterialen.( matje, meditatiekussen, fleece, bolster, blokken)

• Ochtendmeditatie en yoga lessen • Bodymind lessen • Vocal yoga sessie • Groepscoaching • Holistische lichaamsmassage • Adem sessie • Wandeling met kruiden • Klankschalen concert • Ontbijt en diner • Lunchpakketje ( je kunt zelf een pakketje maken van het ontbijt) • Onbeperkt thee, koffie, water en fruit • Transfer van en naar treinstation Carbonia Exclusief: – Vlucht – Verzekering – Prive transfer van of naar het vliegveld, 100 euro per rit

Gerelateerde blogs

Aanmelden voor deze retraite

Gratis Ebook

Wil je leren hoe jij je in 5 minuten tijd weer ontspannen voelt en volledig gefocused? 

Download mijn E book : De kracht van AA

Aanmelden voor deze cursus

Aanmelden voltooid!

Je kunt nu ontspannen!

Het is nu mijn beurt. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.