Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Home / Online les – Bodymind en Meditatie

Online les – Bodymind en Meditatie

Sunny mind get together is een online actieve Bodymind les, een keer per week, om je te motiveren tijd vrij te maken om aandacht te schenken aan jezelf.

Aandacht voor jezelf

Als je elke dag een routine maakt, waarbij je even echt alleen aandacht voor jezelf hebt en echt een beetje tijd vrij maakt voor jezelf, dan zorg je ervoor dat je beter voor jezelf gaat zorgen en meer van jezelf gaat houden. En dit is nodig als je wilt dat anderen ook van je houden.

Weer gemotiveerd worden om te mediteren

Je bent vol goede moed begonnen met mediteren en hebt er speciaal een kussentje voor aangeschaft. Je hebt zelfs een plekje in je huis vrij gemaakt voor jouw goede voornemen om nu elke dag even tijd vrij te maken voor jezelf. En even had je ook zeker wel het ritme te pakken. Maar ja toen gebeurde er dit en toen kwam dat er tussen en voor je het wist was dat plekje in je huis weer volgebouwd met andere spullen omdat je er toch niet meer zat. Sterker nog, je was misschien ook wel helemaal vergeten dat er daar ook iets moest.

Heel herkenbaar en begrijpelijk. Het leven is druk en hectisch en als je op retraite bent dan ben je even in een andere wereld. Een wereld van mediteren, vertragen, niets doen, een beetje schrijven en lekker met je lichaam bezig zijn. Zodra je terug komt in jouw hectische thuissituatie met alle obstakels en problemen, dan is het lastig dit vol te houden.

Maar het kan wel!

Het helpt om af en toe weer even gemotiveerd te worden, waarom je het ook al weer deed. Onze gedachten gaan vaak met ons aan de haal en nemen de regie weer over. Dan komen oude gedachten weer terug en voor je het weet zie je de noodzaak van het mediteren of oefenen niet meer zo. Andere zaken worden opeens weer heel belangrijk.

En dan wordt alles opeens weer veel belangrijker dan jij!

 

Dus, herken jij jezelf in het volgende:

Ik heb het veel te druk om te mediteren

Heeft dit nu echt wel zin

Wat levert het mij op uiteindelijk

Ik kan toch niet steeds gaan zitten niets doen

Als ik zit, gaan er miljoenen gedachten en to do lists door mijn hoofd, dus laat maar

Ik heb doemgedachten en weet niet meer hoe ik hier uit kom

Dan zijn deze online bijeenkomsten echt iets voor jou!

 

Online Bodymind les Sunny mind

Precies daarom heb ik deze online Meditatie sessie bedacht. Een keer per maand op een dinsdag avond komen we virtueel samen en neem ik je mee naar mijn heerlijke vertraagde wereld, hier op het Blue Zone eiland Sardinie.

De online bijeenkomst zal een actieve les zijn waarin we elke maand samen Bodymind oefeningen doen, ademhalingsoefeningen, ontspanning en meditatie waardoor je in ieder geval weer heerlijk slaapt. En vooral ook weer gemotiveerd wordt om het een en ander weer op te pakken.

En weer die tijd voor jezelf vrij te maken.

Waarom?

Omdat jij het waard bent!

Wanneer?

Elke eerste dinsdag avond van de maand vanaf dinsdag 5 november.

Deze online Bodymind meditatie les is gratis en je hoeft alleen maar ongeveer 1 uur vrij te maken. De online sessie begint om 19.00 uur.

Voorbereiding:

Je kunt meedoen op de stoel of kiezen om op de grond op een meditatie kussentje te zitten.

 

Geef je nu op voor de Sunnymind Get together online Bodymind meditatie lessen. Vanuit Sardinie zal ik de online bijeenkomst live verzorgen en er is ook ruimte voor jouw inbreng.

 

 

Ervaring van anderen

Review van Yana
Lees verder
Vanaf het eerste moment dat ik in contact kwam met Monique voelde ik haar energie en haar aanpak sprak me direct aan. Ik kreeg individuele coaching van haar en dit traject heeft mijn verwachtingen waargemaakt. Wat Monique belooft, levert ze ook daadwerkelijk. Het begon allemaal met een online sessie, waarin Monique de tijd nam om echt naar mijn verhaal te luisteren en te begrijpen wat ik nodig had. Daarna begon het avontuur pas echt! Een zesdaags intensief coachingstraject bij haar op locatie. Aan het einde van de week voelde ik me als een totaal ander mens, zelfs al was ik aanvankelijk nogal sceptisch. Ik moet toegeven dat ik behoorlijk zenuwachtig was toen ik begon. Ik heb moeite met het loslaten van controle en het overgeven aan het onbekende, maar Monique leidde me er feilloos doorheen. Wat ik zo waardeer aan Monique's aanpak is dat ze niet alleen coacht, maar ook inspireert en motiveert. Haar passie voor persoonlijke ontwikkeling is aanstekelijk, en je kunt niet anders dan geïnspireerd raken.
Review van Annemiek Godefroy
Lees verder
Geniet van zon, zee, prachtige natuur, yoga en meditatie en kom helemaal tot jezelf. genieten met hoofdletter G!
Review van Simone
Lees verder
Monique ziet haarfijn wat er nodig is en geeft dit liefdevol terug. Ik heb veel over mezelf geleerd en voel dat ik nu de keuze kan maken die ik al heel lang wilde maken.
Review van Margje
Lees verder
Spannend maar superblij dat ik het gedaan heb. Ik ben een ander mens!
Review van Teun
Lees verder
Goede, professionele begeleiding van Monique. Je merkt dat ze zeer ervaren is, ze speelt prefect in op ieders situatie. En heerlijke humor ook, daar hou ik van. Ik kom zeker weer!
Review van Wendy
Lees verder
Weer genoten van een heerlijke week bij Monique en Toni in de beach Lodge! Monique is een geweldige coach die je echt weet te raken en je met haar humor en nuchtere kijk op zaken verder weet te helpen. Een lach en een traan liggen heel dicht bij elkaar. Ik heb genoten van het geweldige gezelschap, de waardevolle coachsessies en natuurlijk het heerlijke eten van Toni. Echt een aanrader om een weekje naar toe te gaan, je doet jezelf er een enorm plezier mee. Ik kan er weer even tegenaan!
Review van Johan
Lees verder
Ik heb een prachtige retraite gehad. Veel geleerd van Monique. Super fijne coach die voor mij precies wist te vertellen waar ik aan kan werken. Lekker down to earth en niet te zweverig. Ik heb ongelooflijk veel geleerd. En Toni, wat kan hij koken zeg. Je bevindt je op loopafstand van het strand waar je rustig alles wat je die dag hebt opgedaan kan laten bezinken. Een prachtig gebied, een prima accommodatie en prettige personen om mee te werken. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit iets is wat je jaarlijks moet doen. Even aan jezelf werken op een goeie locatie met leuke mensen.
Review van Anita
Lees verder
Een geweldige mooie plek waar je alle tijd en rust hebt om tot jezelf te komen. Met Monique krijg je een pakket op maat waardoor de hobbels die je op je pad dacht te zien veranderen in een volledige focus op jezelf. Ik heb een heerlijke week gehad! Uiteraard heeft ook het heerlijke eten van Toni en het prachtige weer daar ook een bijdrage aan geleverd 🌞
Review van Loes
Lees verder
In oktober 2017 heb ik een week genoten van een individuele retraite bij Monique en Toni. Een prachtige, inspirerende ervaring. Zowel de inhoud van de 'lessen' en oefeningen als de, met liefde, bereidde maaltijden als de locatie en natuur zijn onvergetelijk, voor mij geweest. Absolute aanrader.
Review van Rosella
Lees verder
Penso che chi ha vissuto questa esperienza con Monique, non la dimenticherà mai più, è una persona che ti trasmette la magia e l'amore della vita.
Review van Fabio
Lees verder
E affascinante fare quello che Monique ci fa fare perché assumendo posizioni inimmaginate ti ritrovi in spazi mentali nuovi e diventi consapevole delle tue possibilità.

Boeking informatie

Meditatie staat centraal. Weer oppakken van mediteren en het samen mediteren.
Elke week samen mediteren geeft je meer motivatie dit ook weer wat vaker zelf te doen. Samen mediteren helpt je ook de kalmte in jezelf terug te vinden.

Gerelateerde blogs

Gratis Ebook

Wil je leren hoe jij je in 5 minuten tijd weer ontspannen voelt en volledig gefocused? 

Download mijn E book : De kracht van AA

Aanmelden voor deze cursus

Aanmelden voor deze retraite

Aanmelden voltooid!

Je kunt nu ontspannen!

Het is nu mijn beurt. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.